Holnap a barátnőmmel csajos napot tartunk.Elég gyakran van ilyen,apa utálja ezeket a dolgokat.moziba megyünk,kajálni,talán úszni is egyet.Na meg vásárolgatni,jókat dumcsizni
igen ezekben a gyorsulásookban nekem is volt részem szeptember végén még nagyon szép idö volt,kiskunhalasi barátaim gondoskodtak hajnali zenéröl,,már ha csak láttam volna öket is jól esett volna de csak hang rosszabb volt a tétlenség!
ez a motornézés ismerös,,valahogy a sólyom vonza a szemeket,ráülhetek-1 fotó erejéig,,stb,,,minden motor eltörpül mellette ha oda álsz ezzel az """"xx"""" is igy jár sajna,,nekünk meg ettöl hizik a májunk
de nem is ezért vettem sólymot,,mert
ha ilyen irigyek,akkor nincs is értelme eggyüt guruljál velük,mert ez máshol is kicsapódik az irigység,,
Sziasztok!
Zoo! Én a z összekötőcsővel próbálkoznék az y után első körben. Ha nem, akkor pedig mint amit a kocsiknál alkalmaznak, amikor 5 lyukas felnit tesznek a 4 lyukas agyra, egy hasonló közdarabbal. De akkor még ott van az a háromszög alakú lemez, amihez a dob van fogatva, fiveurban mai fotóján.
Mikor kappok valamelyikőtöktől hátsó sárvédőt, hogy aztán legyen nektek carbonból?
Januárban még van kapacitásunk, de a február elég sűrűnek tűnik...
Tegnap még mindenki lelkes lett a dologtól ma meg nagy a csönd.
nem csak a popszegecs a gubanc az a bilincs is kell ami úgy körbe fut,,a karmantyút vágom most már akkor,,,nekem meg ne magyarul mondjatok ilyenekt karmantyúú wazzze,,
lényeg lesett a dolog,,,rádugjuk szép hangja lesz akor belemegyek a cserébe,hogy vágjunk hegesszünk,ha nem akkor gyüjtök a dupla yoshira ennyi itt a vége,,
A bátyámnak odaadtam a mocimat a nyáron egy Balaton-körbemotorozásra...na mikor hazajött,akig mozgott már a keze,soha többé nem akar vele menni...jó,mondjuk chopper után elhiszem hogy furcsa volt neki A TDM után nekem is szokni kellett
miért nem jössz a jó barátokba föl?
ez a motornézés ismerös,,valahogy a sólyom vonza a szemeket,ráülhetek-1 fotó erejéig,,stb,,,minden motor eltörpül mellette ha oda álsz ezzel az """"xx"""" is igy jár sajna,,nekünk meg ettöl hizik a májunk
de nem is ezért vettem sólymot,,mert
ha ilyen irigyek,akkor nincs is értelme eggyüt guruljál velük,mert ez máshol is kicsapódik az irigység,,
Zoo! Én a z összekötőcsővel próbálkoznék az y után első körben. Ha nem, akkor pedig mint amit a kocsiknál alkalmaznak, amikor 5 lyukas felnit tesznek a 4 lyukas agyra, egy hasonló közdarabbal. De akkor még ott van az a háromszög alakú lemez, amihez a dob van fogatva, fiveurban mai fotóján.
Mikor kappok valamelyikőtöktől hátsó sárvédőt, hogy aztán legyen nektek carbonból?
Januárban még van kapacitásunk, de a február elég sűrűnek tűnik...
Tegnap még mindenki lelkes lett a dologtól ma meg nagy a csönd.
Üdv!
lényeg lesett a dolog,,,rádugjuk szép hangja lesz akor belemegyek a cserébe,hogy vágjunk hegesszünk,ha nem akkor gyüjtök a dupla yoshira ennyi itt a vége,,
hogy vagy ,én most kezdek egy kicsivel jobban lenni ,mert el zavartak az orvoshoz