Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szervezel hétvégi korcsolya programot
oké remélem! nem szeretném ha már egymásra találtunk!
miért nem jössz a jó barátokba föl?
szia! Fistvan mondta, hogy eljuttatja az övét hozzád masternek!
Holnap a barátnőmmel csajos napot tartunk.Elég gyakran van ilyen,apa utálja ezeket a dolgokat.moziba megyünk,kajálni,talán úszni is egyet.Na meg vásárolgatni,jókat dumcsizni
igen ezekben a gyorsulásookban nekem is volt részem szeptember végén még nagyon szép idö volt,kiskunhalasi barátaim gondoskodtak hajnali zenéröl,,már ha csak láttam volna öket is jól esett volna de csak hang rosszabb volt a tétlenség!
ez a motornézés ismerös,,valahogy a sólyom vonza a szemeket,ráülhetek-1 fotó erejéig,,stb,,,minden motor eltörpül mellette ha oda álsz ezzel az """"xx"""" is igy jár sajna,,nekünk meg ettöl hizik a májunk
de nem is ezért vettem sólymot,,mert
ha ilyen irigyek,akkor nincs is értelme eggyüt guruljál velük,mert ez máshol is kicsapódik az irigység,,
Nyugi,rossz pénz nem vész el
Na azért!
Sziasztok!
Zoo! Én a z összekötőcsővel próbálkoznék az y után első körben. Ha nem, akkor pedig mint amit a kocsiknál alkalmaznak, amikor 5 lyukas felnit tesznek a 4 lyukas agyra, egy hasonló közdarabbal. De akkor még ott van az a háromszög alakú lemez, amihez a dob van fogatva, fiveurban mai fotóján.
valahol csak megtalálak ,majd nyomozok utánad
Szevasztok!

Mikor kappok valamelyikőtöktől hátsó sárvédőt, hogy aztán legyen nektek carbonból?
Januárban még van kapacitásunk, de a február elég sűrűnek tűnik...
Tegnap még mindenki lelkes lett a dologtól ma meg nagy a csönd.

Üdv!
Mindegy,majd itt irogatunk.
Jobbulást!
nem csak a popszegecs a gubanc az a bilincs is kell ami úgy körbe fut,,a karmantyút vágom most már akkor,,,nekem meg ne magyarul mondjatok ilyenekt karmantyúú wazzze,,
lényeg lesett a dolog,,,rádugjuk szép hangja lesz akor belemegyek a cserébe,hogy vágjunk hegesszünk,ha nem akkor gyüjtök a dupla yoshira ennyi itt a vége,,
nincs sajnos ! de nemsokára lesz ,mert kértem a névnapomra
Holnap végre nem dolgozom...kicsit sokat vállaltam be,besokalltam ma.Azt hittem jobban birom,de nem adom fel!
hát hiányoltalak is most csak be köszöntem mert el kell mennem!
hogy vagy ,én most kezdek egy kicsivel jobban lenni ,mert el zavartak az orvoshoz
Van skype-d?
Szia!De örülök Neked!képzeld,meghalt az msn-em!Köszi amiket küldtél,a kiskacsás nagyon jó
A bátyámnak odaadtam a mocimat a nyáron egy Balaton-körbemotorozásra...na mikor hazajött,akig mozgott már a keze,soha többé nem akar vele menni...jó,mondjuk chopper után elhiszem hogy furcsa volt neki A TDM után nekem is szokni kellett
Helló csaje! hát itt kell megtalálni?
Ezzel én is így vagyok...
annyira ne siess,csak óvatosan!
szerintem mindenkinek akinek ilyen mocija van.
Elviszem kismenyemet haza, jövök 20 perc múlva!
a 150 még belefér az alsó határba