Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jónapot hogy állnak a varratok?
joo napot holgyeim, uraim!
Beléd is kedves Csöle!
Neked is!
egyébként Gúd morning mindenkinek!
ez über... És szoktatok jakuzzi-zni együtt is a családdal Fistvan?
Na az lehet az igazi gyógyfürdő!

"Jakuzzi 2008 with natural bubble"
Egy ilyen húdemenő, beetetős szövegben azért elég ordenáré hiba...
Látom figyelsz Zseby!
:))
A "first name" a keresztnév, a "last name" pedig a vezetéknév, de ne is törődj vele...
Jó reggelt sólymok!
Látommegtalálta 1-2 idióta a topokit!
jesszus!
Jó reggelt. Ma reggel sem döglök a jaccuzziban, amúgy is csak a paraszt változatát ismerem- belerottyantok a fürdővizbe aztán had bugyborékoljon!
Hiányzunk édes?
na kiscsavo! sztem nem itt kene reklamozni dolgokat!
Jaaa adjunk meg mindent magunkrol nem?
Jaaa! A farkam atmeroje is erdekel?
A haverod meg jo hulye, mert ha olyan emailt adsz meg, akkor azt meg neked fel is torik, es ha van mondjuk paypalod vagy ilyesmi ugy lerantanak loveval mint allat asztan mehetsz anyadhoz peze bakker!
Aze gondolom nem vagy meg 16! mee latom az a lenyeg hogy milyen telo van, vagy kell!
meg asszondod ha reggeli magat az ember akkor sok leet kap az oldal...szted honnan? hat aki mar itt regisztralt attol! csak meg nem tudja...
idezet a privacy policy-bol!
Xpango Ltd reserves the right to modify this Privacy Policy at any time without giving you prior notice.
Az Xpango Ltd. lefoglalja a jogot, hogy bármikor módosítsák ezt a Privacy Policyt anélkül, hogy előzetes értesítést adnának neked.
Ennyi az egesznek az ertelme!
utanna meg csak ugy jonnek a spemek!
meg egyszer az hogy vettel valamit es nem fizettel!
Sajna a haverom mar jart igy!
JAAA es a legfontosabb!
Ez egy motoros web nem rtlklub ahol ott a reklam helye! FASZKALAP!
huzz innen a picsaba!
Sziasztok! Olvassátok el, megéri!
Van egy oldal, ott kell regisztrálni és ha te ezzel támogatod az oldalt, akkor az oldal sok lét kap!
Cserébe kapsz egy telót, vagy egy x-box-ot, vagy psp-t stb, teljesen ingyen!
Aki küldte ezt nekem, már múlthéten megkapta az Új Nokia N93i-es telefont! Én is regisztráltam!
Leírom hogy kell: te is regizz minenképpen! nagyon megéri!
pontosan ezt írd be mindenestől! ez fontos!

http://www.xpango.com?ref=9108...

bejövő oldalon valahol ki lesz írva zöld betűkkel hogy SIGN UP! erre katt!
FIRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWORD: jelszavad
CONFIRM PASWORD: jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: több lakáscím esetén tölsd ki
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: teló szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or refferal!
FREE GIFT: itt tod kiválasztani, hogy milyen cuccot kérsz, cserébe hogy reklámozod az oldalt! válassz valamit!
REFERRAL ID:91081107 ez legyen mindenképp! másképp nem működik!
TERMS AND CONDITIONS: a "View
ha mindent kitöltöttél kattints a Register gombra!utána bejön egy oldal ez kiírja a REFERAL számodat ezt írd le és ne felejsd el!
és küld el e-mailbe mindenkinek azt a linket (amit te is kaptál az oldalon a my account menüben van)
a Referal Id helyére a te referal számodat kell írni!
minnél többen regisztrálnak annál hamarabb kapod meg a cuccot!

Igyekezz!

email címedre fogsz kapni egy regisztrációs kódot!
dajdika
ha már nsr ezel tegyél is fel képeket,infót,hogy ki is vagy....
aztán nem gond a kérdés,de azért nem ártana elötte felapozni egy két dolgot hogy mit is szeretnél megkérdezni,,ropant 1 x erü google-keresö alapvetö dolgokat azonal kidob,képeket is keres neked,
de hogy jól lakj mert éhes hassal nem lehet aludni itt a vacsora
http://www.dailymotion.com/vid...
253.152 mp/h -407km/h busával ,1650cm3 -lelötték hitelesen
Ha kicsit visszalapoztál volna, vagy neten utánajársz, nem tettél volna fel ilyen kérdést(fenn van egyik barátunk K8-ának a műszerfala. A 350hez nem hiszem, hogy elég lenne 300 lóerő. Nsr után mindkét általad említett motor kész életvezély, ráadásul az r1 kategória szempontjából igencsak eltér az XX-től.
fistván köszi a választ!Nem semmi gondolom neked is nem könyü vele a város nekem koporso lenne tudásomhoz sajnos.Begyakorlok R1vagy xx1100-el,ha veszek Nsr után az is sok lesz.
400-as óra van benne és egy kisipari magyar dobbal ki is akasztja.
Bocs de azért a 350-et nem lehet csak úgy 1szerűen elérni.
Sziasztok az új Busa visszakapta a 350-nes orát?Ha jo a tuning 350-net veri gondolom,de gyár megálapodot 300kmh korlátozzák motort.Régiek emlékeznek Amerikai készitésü mr turbo zzr1100 300le,és 370-nél félelem állitotta meg pilotát.1994-ben
ha kell valakinek jó ad-aware 2007
itt a link crack hozzá benne
http://rs241.rapidshare.com/fi...
Free az oszlopban klikk rá
vársz 1.2 percet
beirod a kódot
és jön is le download

report mit kapkodott el a gépemen laza 205 taracking cookie faxa csoda hagy lassú vagyok
mindjárt észhez tért a gépem

Item Scanned: 136610
Infections Detected: 205
Infections Ignored: 0
5500+Áfa, bocs, ha ezzel metévesztettem a potenciális vevőjelölteket!
Az új busának is csak akkor lesz jó féke, ha a felső munkahengert kicseréli az ember. Nem igaz, hogy még mindíg ezt a sz@r diagonális már a régi Busán is szarul adagolható fékmunkahengert erőltetik. Érdekes, hogy a ZX12-es ugyanezekkel a 6 dugattyús nyergekkel mindenkinek megfelelő fékhatást nyujtott már 2000-ben. Amúgy a teljes Brembo Moto GP fékszett igaz tárcsák nélkül 5500 euroból kijön.Itt hozzá lehet jutni. Nekem elég ez a mostani konfig.
egyben van....