Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van service manualom, ha kell, elküldhetem, csak 80 mbyte, angol nyelven, 2003-as kiadás, de azóta nem sokat változtattak a motoron.
Drááága tezsvéreim hun vagytok...Milka...Menyus...Fiveurban...Mr.Fakanál...pep...Mai
stear...Alpha...Hayabusagirl...Fistvan...és így tovább ...
2ágyas minden szoba!
No pá!Lépek!
ja végig tudtam olvasni a termést csoda
Nemtom mi ez a punnyadás itt ma?
szép az biztos
Mr
a szállás 2 ágyas szobákba lesz vagy hogy? lehet hogy nekem is kell
Mondjuk pep hegyezi a fogát erősen a mocimra, csak neki meg el kell adnia a banditját ugye...
Még egyébként nagyon dilemmázok, hogy mit fogok csinálni...
Hello Biri! Hát a helyi márkakereskedő jó barátom, oda tettem be. Egyébként ott is vettem. K8-ast szeretnék helyette, meg veszek mellé egy fehér XX-et is, hogy legyen mire teregetnem a bőrruhámat, ha nagyon beleizzadok nyáron.
Nagyon nagy gázzal indult,és elbaccta...........ez okozta a szaltót!
csao hova raktad be a gépet?
mit veszel helyette?
nos sajnálom a faxit,,de látok motoros ruházatban elég rosz dolgokat ,,cipő! dereka kint,, pffffff
elég cinkes....
Amikor a Sólyom "kiszáll" alóllad...
nos a commandernek mint tudjátok akár 300 féle térkéet állihatsz be,ahol ütnem ott elveszel ,,és tuti meg van az a megoldás benne hogy összehangolható legyen,az a commander már nem gyerkcipüben jár,,ezt el mondod egy profi helyen ahonnan veszed is és beállitva kapod emg a dinojet edet irják kérdik
mid van,mindent meg irsz kipufogó stb beirod gipro,és beállitva kapod a díííínot
Hát én nemtom hogy kettőt egyszerre lehet e..Nem üti egymást? Ha van Powercommander akkor gipro csak arra kell, hogy kijelezze a fokozatot, de nem piszkál bele a dolgokba? Fingom nincs....
A kettű együttes használata jó lehet?
szerintem mind 2 öt,,,,mert jó látni hogy hanyadikban van,,és a commander kell,,,én is addig akartam és megint csak majd fogok el menni,szerintem ekkor lesz kerek a moci,nah meg fistván emlegetett egy két nem veszélyesen drága beavatkozást,,,,és mig kcist morcosabb lesz tölle a kedve a gépnek
azért mindenképp érzödik egy mocin a gyári dolgok,és nagyon jó mikor mérgesebb
Ja és ott figyelnek a kidörrentöim
JA GIPRO-t is akarok mindenképpen, vagy power commandert...
Van ugye hozzá egy alsó farokidomom, fel kellene rakni, meg egy kis fémhálózás, talán fekete matrica, másik plexi...ilyenek...Ja meg átfesteni halvány rózsaszínre, hogy menjen a karakteremhez...
példa? látom yoshi van,,power commander? vagy miben mesterkedsz,,esetleg 20 dolláros csip tuning is van? vagy kéynelmi funkciók,optikai tuning ?elég széles a paletta
van túra dobozom corbin ...
Mindenképpen behoztam volna ide télre...nem mintha nem lenne garázsom... De ha megtartom akkor szeretnék 1-2 apróságot matatni rajta... mielőtt megint ráülök.
de jó helye van....

nem kérdezkedit mennyibe kerül,,igaz te árulod is igy érthetö hogy ott van
Drááága szívem meg itt figyelget...