Mondjuk pep hegyezi a fogát erősen a mocimra, csak neki meg el kell adnia a banditját ugye...
Még egyébként nagyon dilemmázok, hogy mit fogok csinálni...
Hello Biri! Hát a helyi márkakereskedő jó barátom, oda tettem be. Egyébként ott is vettem. K8-ast szeretnék helyette, meg veszek mellé egy fehér XX-et is, hogy legyen mire teregetnem a bőrruhámat, ha nagyon beleizzadok nyáron.
nos a commandernek mint tudjátok akár 300 féle térkéet állihatsz be,ahol ütnem ott elveszel ,,és tuti meg van az a megoldás benne hogy összehangolható legyen,az a commander már nem gyerkcipüben jár,,ezt el mondod egy profi helyen ahonnan veszed is és beállitva kapod emg a dinojet edet irják kérdik
mid van,mindent meg irsz kipufogó stb beirod gipro,és beállitva kapod a díííínot
Hát én nemtom hogy kettőt egyszerre lehet e..Nem üti egymást? Ha van Powercommander akkor gipro csak arra kell, hogy kijelezze a fokozatot, de nem piszkál bele a dolgokba? Fingom nincs....
szerintem mind 2 öt,,,,mert jó látni hogy hanyadikban van,,és a commander kell,,,én is addig akartam és megint csak majd fogok el menni,szerintem ekkor lesz kerek a moci,nah meg fistván emlegetett egy két nem veszélyesen drága beavatkozást,,,,és mig kcist morcosabb lesz tölle a kedve a gépnek
azért mindenképp érzödik egy mocin a gyári dolgok,és nagyon jó mikor mérgesebb
Van ugye hozzá egy alsó farokidomom, fel kellene rakni, meg egy kis fémhálózás, talán fekete matrica, másik plexi...ilyenek...Ja meg átfesteni halvány rózsaszínre, hogy menjen a karakteremhez...
példa? látom yoshi van,,power commander? vagy miben mesterkedsz,,esetleg 20 dolláros csip tuning is van? vagy kéynelmi funkciók,optikai tuning ?elég széles a paletta
van túra dobozom corbin ...
Mindenképpen behoztam volna ide télre...nem mintha nem lenne garázsom... De ha megtartom akkor szeretnék 1-2 apróságot matatni rajta... mielőtt megint ráülök.
stear...Alpha...Hayabusagirl...Fistvan...és így tovább ...
No pá!Lépek!
a szállás 2 ágyas szobákba lesz vagy hogy? lehet hogy nekem is kell
Még egyébként nagyon dilemmázok, hogy mit fogok csinálni...
mit veszel helyette?
elég cinkes....
mid van,mindent meg irsz kipufogó stb beirod gipro,és beállitva kapod a díííínot
azért mindenképp érzödik egy mocin a gyári dolgok,és nagyon jó mikor mérgesebb
van túra dobozom corbin ...
nem kérdezkedit mennyibe kerül,,igaz te árulod is igy érthetö hogy ott van