Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát remélem nyáron lesz jópár alkalom amikor együtt tömjük a hasunkat... Valahol messze...
Gabi! Holnap gyere fel pestre! Kicsit letesztelném a mocid!
Én is a tiedet!8000 szer!
Az étterem nyárra való amikor csavargok a világban a motorral, ilyenkor télen a házi koszt való nekem!
Lányodat puszilom!
Hát van étterem is!
Akkor ebéd után szedd szét!
Szia motorosállat! Most beszéltem a Zolival, hogy jövőhéten viszem a sólymomat hozzátok!
.....ez jó ötlet
Hülye vagy főz, dehogy szedem éhes vagyok!
Akkor most szedd szét az asszonyt! Oszt ha gondolod ne rakd össze...
Csak Babyra gondolok!
A többiekéhez nem mernék hozzányúlni, mert megvernek, de te nem olyannak látszól!
Ma adtam neki heggesztő trafóval, mostmár van valami hangja legalább!
de még mindig nem az enyémről beszélünk Egyébként azon nincs mit javítani, úgy tökéletes, ahogy van...
Ja, amúgy a Baby is Szegedről való...
Hát tervezd a kipufogót,mert tegnap nem sikerült,ha jól tudom?
Csak javítok rajta, ha nem akkor tévedtem!
hol érdekel, amíg nem az enyém...
CBR 600 RR-el kezdem!
szedd szét másét ...aztán ha megunod és nem lesz kedved összerakni, legfeljebb hazamész
Sajnos kész van minden!
Mia túrót csináljak?
varnyúú
szó se róla, "égetném magam" akár a sólyommal, akár a varjúval is...
Ha lenne pénzem?
Remélem csak viccből írtad ezt a hozzászólást milka! Mert ha nem akkor ejnye, hogy ilyen géped van és nemtudod a PONTOS nevét! a pontos neve: Honda CBR1100XX superblackbird hétköznapokban legtöbbször használva csak blackbird... ami tudtommal még mindíg fekete madarat jelent... és ha már itt kiderült, hogy ez a motor is madár, akkor milyen madár lehet? mert a Suzuki megnevezte mint sólyom... de ez egy fekete madár ami bármi lehet... mondjuk fekete rigó? na mind1... csak ennyit akartam megjegyezni... ha pedig szándékos "dicsőítő félrevezetés" akart lenne a többiek felé nézve akkor sorry egyébként tényleg egy gyors gépről kapta a nevét...
A madérnál biztos hogy gyorsabb, mert az egy csiga alfaja! De a madár ellen esélye sincs!
egyébként 1100XX superblackbird és nem "blekbord" te kis csacsi...