Ne izgulj Pacekra ugyan ott van a lábtarto mint a régin!Tegnap össze néztem öket.Csak a csavar hosszabb benne gondolom a nagy dög kéménye miatt,félö,hogy kevésbé dönthetö mint a régi,de ez neked nem hinném hogy gondot okoz
csöle
nem akarlak elkeseriteni de meg volt az az érzésem hogy a lábam magasabban van,,,,én is olvastam róla,de ez amiatt van mert alacsonyabban ülsz .......
Egyébként kicsit parázok, mert egyre több helyről hallom, hogy máshova (feljebb) került a lábtartó és nálam kisebb emberek is panaszkodtak rá, hogy kényelmetlen....és erre még a superbike magazinban is ezt olvastam ma!
Az 100% hogy nincs narancs sehol. És nem is látni az elkövetkező beszállítások között! Kék viszont jönni fog valamennyi az tuti, de db-ot nem tudnak arról sem!
ez kozpontilag neztek meg h van-e most kozponti raktaron....ami azt jelenti, ha most rendelsz ilyen szinut, az meg nem biztos, h 3 honap mulva itt van....de ok azt mar nem latjak hogy esetleg melyik szalonba lett mar ilyen szikombinacios motor kiszallitva....lehet, h megvan az a ketto, csak valamelyik kereskedesben ott all.
Ez is ugy lesz mint a vzr 1800 2006 elején....figyeld meg...hogy szop....n ki az importőr!
Asszem az amargo mondta nekem novemberben, hogy deccemberre lesz neki 1db narancs, de már most sorban állnak és verekednek érte. Hogy aztán abból is lett-e valami...azt nemtudom.
Ez a Biri ilyen smucig?
nem akarlak elkeseriteni de meg volt az az érzésem hogy a lábam magasabban van,,,,én is olvastam róla,de ez amiatt van mert alacsonyabban ülsz .......
50 ezerert szebb narancsra fujjak es meg raadasul ott ahol akarom!
azokat meg tudod a camerafelvételröl fotóztam...
Asszem az amargo mondta nekem novemberben, hogy deccemberre lesz neki 1db narancs, de már most sorban állnak és verekednek érte. Hogy aztán abból is lett-e valami...azt nemtudom.