Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,a termosztát nem a kazánban van.Vagy nem is tudom....de ne is bonyolódjunk bele mert nem tudom mi a neve annak az izének.Megvan:mágneskapcsoló!
A termosztát vagy mifene?
Az ami ha leesik a hőmérséklett akkor bekapcsol a kazán?
amúgy nem tudnám elmondani,látni kell ahoz...van valami reléféleség,ami nem akart kapcsolni.Kész szerelő leszek minden téren.Mikre rá nem kényszerülök
Hát hogy nem kapcsolt be a kazán!
És mi volt a gond?
tegnap éjszaka gázkazánt szereltem,na erre varrjatok gombot! és egyedül rájöttem,mi a baj.Ennyit a szerelőről aki nemrég csinálta meg...
Na mára ennyi... go haza :-)
mi újság erre?én örömmel jelentem:megkezdtem a hétvégi semmittevést! Régen volt már ilyen.Ma beinditottam a mocimat,nagyon jó volt hallani a hangját
Hali!
kkicsit tanulni kell anglul,mert minden olyan oldaról való épp ezért irtam be a jelemzöbb angol szavakat mire kell rá nyomni

de ha kell segitség megadomééöcsém gépén 1 tróját is talált 220 valamit irtott ki,az is gyorsabb lett mint a villám...
üdv
alulkormányzott?r1?
Köszi ,de azért irtam ezek a tipusok tetcenek nektek van véleményt tudtok mondani.Amugy meg turázni akarok vele R1 pályagép ,és alulkormányzott lehet azzal lassan is menni .A jogsimra meg szükség van munkahelyemen.
halihó
fistván köszi a valaszod,de igazad van R1 supersport a XX1100 meg turasport.Tisztába vagyok azzal szokni kell a motort.Amugy tudom nem olyan mint ,ha valaki Opel után Ferrariba ül láttam már 50kg nöt is vele volt vagy 55 éves.
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat!16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.

A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...

Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!

Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!

BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/

1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man&Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL, mindkét időpont megfelel
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk - mindkét időpont megfelel
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso! - bármelyik időpont jó!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + 1 – mindkét időpont megfelel
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24, Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL, febr. 23.
Zoooo.
Vaze Magyarul irogass mert amit itt irtál a felét sem értem
Most gondolhatod hogy én hülye vagyok de nem sokat értek ezekhez az ÖRDÖGI masinákhoz
Ugyhogy Zoooó MAGYARUL!
UUUppppsz!

Visszaolvastam. BOCCSIII!
Ciactok!

A farsangi mókához tartozó címet megosztanátok velem?
Vagy titok?
Eldőlt már az időpont?
vagv kukit kértek
popo foto?
ok majd dobok infokat
jaj mááááááááááááár
Ja...még szájber szex is mi?
Nem kell felvágni... nem vagy te felvágott.... tudod, nem mindig az a gyors, aki gyors