akkor tuti hogy alszol is benne néha... Zooo vazze...egyre jobban úgy veszem észre, hogy te full fanatikus vagy! szerintem még a kotonod is busás meg motoros
az az igazság ez is jól hangzik ,felhivom öket is mit lépnek ?ráadásul megyek kecskemétre,,igaz még nem tudom hogy jutok ki az auchan ba,de tuti van valami helyi közlekedés,és ott az átvevöjük,festenek is,tisztitanak-egyébként is volt tervembe hogy tisztitattom , mondjuk én úgy szoktam tisztitani hogy megfürdök vele,,,ezt úgy kell elképzelnni hogy mikor felveszem rendesen és szépen végig csutakolom magam,igy ha legugolsz a térdeinél is a gumirozásba ki tudod tisztitani a hátam,meg mikor leveszem akkor megmosom
igy iszonyú gyorsan meg mosom
Elküldheted hozzám is, van egy szűcsmester ismerősöm Mátészalkán, az egész országból hozzá viszik tisztíttatni a bőrruhákat, szóval nem egy kicsi cég, és ruhajavítással, festéssel is foglalkoznak. kattints ide!
A sisakkal kapcsolatban meg úgy tudom, hogy a Nitro sisakok OGK héjjal készülnek, úgyhogy azok között is szétnézhetsz, kvázi ugyanaz a cuccos.
szerinted láttam narancs ruhát ebben a fazonban,,ezt a ruhát már felpróbáltam hordtam estem benne bevált
a csizmiben is a bokám 100% érintetlen maradt,pedig azt is el csapta a kocsi,szét csattant a csizmám a varásnál de egybe maradt benne a bokám ujjaim...szerintem ez elég meggyözö,másnak csak rá döl a moci a lábára boka reccs ....
Hát ja..a győri suzuki szervizben arra esküsznek, és elég jól kenik a témát, mert a főnök fia és jópáran még versenyeznek is és nagyon kivannak hegyezve a csávók az ilyen témákban.
wazze te nem veszek minden ruhát magamra,,mikor ezt a ruhát vettem 2 hónapig járkáltam ruhaboltokba ,még 1 x er nem szopat be senki hogy itt olcsóbb meg ott,,a hátamon úgy ált a ruha mint batman köpönyege lett volna rajtam,,,ha meg ott volt jó akkor lábakkal volt gond
ez 48 as méret a legkelendöbb ezt a méretet szinte minden boltban csak rendelésre hozzák vagy nem tudom de mindehol gond volt méreteimmel,vagy nekem a szinek nem tetszettek kéket meg full feketét nem veszek,,,, 56 mindehol van..most meg mindenhol a megmaradt rongyokat adják tuti
De én miért ne kötözködjek 1 kicsit...
Én most nem ugrálok nagyon az autóm se jó most ugyhogy teljesen meg vagyok bénulva közlekedésileg.
Atugrok majd....
igy iszonyú gyorsan meg mosom
Én igy irtam! De ha tudom, hogy Te is vállalod akkor hozzád viszem.
Ha valamikor ráérsz ütközhetnénk.
A sisakkal kapcsolatban meg úgy tudom, hogy a Nitro sisakok OGK héjjal készülnek, úgyhogy azok között is szétnézhetsz, kvázi ugyanaz a cuccos.
a csizmiben is a bokám 100% érintetlen maradt,pedig azt is el csapta a kocsi,szét csattant a csizmám a varásnál de egybe maradt benne a bokám ujjaim...szerintem ez elég meggyözö,másnak csak rá döl a moci a lábára boka reccs ....
ez 48 as méret a legkelendöbb ezt a méretet szinte minden boltban csak rendelésre hozzák vagy nem tudom de mindehol gond volt méreteimmel,vagy nekem a szinek nem tetszettek kéket meg full feketét nem veszek,,,, 56 mindehol van..most meg mindenhol a megmaradt rongyokat adják tuti