Gabi!
Gratula a teszthez.........tudom,hogy fűt,az autómban van,és nagyon jó a zacsira!
.....csak szeretném ismételni önmagam....."nekem csak a kezem szokott fázni"pedig nem téli,hanem áprilisi kölök vagyok
....téli megjelenésem,egy trikó,+egy pamut garbó,és rá a megszokott bőrruha! még a mínuszokban is...
Cégünk 2008.01.07.-től új helyre költözött.
A vörösvári szalon és a szervíz egy helyre költöztettük.
Az új címünk 1037. Budapest Szentendrei. út 265. ( A Harmati Suzuki helyére )
Elérhetőségünk az alábbiakban változott meg.
Telefonszám: 06-1-430-66-60
Petrási Csaba 06-30-331-83-13, 06-70-932-47-12
Szervíz 06-70-932-47-15
Új és használt motorok, ruházat, motorkerékpár kiegészítők, alkatrészek,
hitel lehetőségek, teljeskörű szervíz szolgáltatás.
Üdvözlettel:
system a busa
az egy olyan békés motor ,hogy pátyolgat úton figyel rád de ha felpiszkálod akkor csúnyán helybe hagy http://www.dailymotion.com/vid...
majden meg üti a km/h táblád sebességét is amit kiraktál lapodon...
meg kell mondani találó a faxi,,már én is gondolkoztam hasonlón,,,,nekem álltalában ,,,melkas,,hát,seggem szokott fázni,nah kesztyü az van vastagabb alpinstar csinált egy viz szélálót de kiszakadt az is egy szezon után,,,
ehehz hasonló volt ...
semmitöl!Söt!Vannak dolgok amibe jobb!Motorerö,futomü,stb!
Mint irtam az itt az alaphangulathoz kell!
De a lényeg,hogy eggyütt motorozunk,és ha bajvan,eggyütt segittünk a bajbajutottnak!Ez csak kis zrikálás!De jooooooooooooo!
Gratula a teszthez.........tudom,hogy fűt,az autómban van,és nagyon jó a zacsira!
.....csak szeretném ismételni önmagam....."nekem csak a kezem szokott fázni"pedig nem téli,hanem áprilisi kölök vagyok
....téli megjelenésem,egy trikó,+egy pamut garbó,és rá a megszokott bőrruha! még a mínuszokban is...