Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008 január elsejétől bevezetik Magyarországon az objektív felelősség elvét a közlekedésben, a rossz baleseti mutatók javítása érdekében. Tehát a gépkocsi üzembentartója felel minden szabálysértésért, amit az autóval elkövettek. Ha nem tudja igazolni, hogy más vezette az autót, akkor őt büntetik meg. Ha ellopták az autót, akkor érdemes minél előbb bejelenteni, mert a tolvaj szabálysértéseit is ránk terhelhetik.

Egyesek éppen az ehhez hasonló esetek miatt perek sokaságára számítanak, miután jogilag aggályos lehet, hogy olyanokat büntetnek meg, akik nem követtek el szabálysértést.

A szabályozás életbelépése ellenére az első négy hónapban nem büntetnek még, ilyenkor az üzembentartó írásbeli figyelmeztetést kap, amiben arról tájékoztatják mekkora büntetést kellene fizetnie. 2008 májusától azonban már a büntetést a posta hozza. A törvény átalakítása nyomán a jövőben akár 300 ezer forintot is elérheti a büntetési tétel.

Az útkezelőt feljogosítják, hogy fénykép- és videofelvételt készítsen a természetvédelmi területen quaddal közlekedőkről is. 2009-től a segédmotorok is rendszámot kapnak az ellenőrzés és felelősségre vonhatóság érdekében.

A héten is folytatja a változtatásokat a kormány módosítani szeretnék a rendőrségi törvényt, hogy az ittas vezetőktől elvehessék a jogosítványát és az autókulcsát a helyszínen.

Igen, megcsináltuk, Magyarország magyarország
Huhh...ez megabrutálextrafull! Ölég jól átszerelted a hétvégén Pestám!
Én nem szídok egy típust sem (még az olaszokat sem), inkább visszamegyek a Jó barátok közé, ott ez nem téma!
Van rá gari! Ezt nem kérdeztem, de másik típust fél árban szerelt be.
Busás állmokat
Jó estét
Jó éjszakát mindenkinek.
Ott van a szeren!Bár a magyarutakon kiváncsi lennék,mennyi darabra törne!
Ponyva a Lidl-be!Nem hiszitek el,de 2500Ft-ért vettem!Nagyon jo minöségü,nem szakad,nem horzsolja a vasat,és még vizállois(ahogy igérték).Szokott náluk lenni olyan"motoros nap"félévente,akkor kaphato.
Beszélgetésbe ugyis bekapcsolodhatsz,ha szidod a Busát!Ezen a forumon lehet hogy ez nem életbiszosittás!De sok,sok XX-est tudhatsz a hátadmögött!
Az lehet hogy az ismerösöd olcsobban szereli,de ha nem szerzödött partnere a riaszto forgalmazo cégnek,akkorb ugrott a garancia!Az se jo!Szerintem!
no comment! (figyeljétek a felnit!)
Oksa!
Cevacctok!
Jó éjt!
No pááá ......Menek szunyálni Uraim!
Mindenkinek kellemes maradék szombat estét!
KösziMister. Gsr 600-ba küldd az infót, ha van. THX. Good night.
Na ez a nem semmi!
Harci gázra nem gondoltam!
....aha....pont jó mélyen alszik,és fingik,mint én...
Megkérdem,és hétfő este beírom.....
Van itthon kutya, láttam, hogy te is azt használsz
Bukó gombát, ponyvát is tudtok ajánlani, hol merre mennyiért?
Vigyázz rá!
Misterkém megvagyunk de fáradtan. Most mindent leszarok hangulatban vagyok. A Pardi elköltözött
a Hungáriáról. Nem hallottál árat a Kawa 250R Ninjára? Pista nem tudja még?
Sajnos erre most nem telik, csak a beszélgetésbe próbáltam bekapcsolódni.
Egyelőre nem megyek vele úgysem olyan helyre, hogy ott kellene hagynom valahol.
Nekem először túl érzékenyre állították. 1 ujjal megnyomtam a vasat vagy erősebb szél volt ,egyből
beriasztott. De állítottak rajta.