Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz rajzolni, azt hittem csak vésni!
Lerajzoljam?
Te Milka...ha 180 fokban elforgatható az pont elég nem? Gondold már át. Az adott oldalon szembe van beállítva, az utirányra kb 30-35 fokos szögben. Akkor még tudnak annyit tekerni menetirányba rajta hogy bőven jó legyen és az elhaladó jármű hátulját lássa...
Ja még valami,ezek a kamerák"csak" szemböl tudnak fotozni!Nem mindeggyik tud elölröl,hátulrol.De megnyugtattak,dolgoznak az ügyön!
Énis rákérdeztem.Nem tudják,mert 180 fokba forgathato "csak"!Tehát két állásba tudják csak rögzitteni.
Pontosan!
Nekem a yamahámon volt 98-ban,egy szerkezet.elektromosan gombnyomásra emelte fel a rendszámot.Egy opel központizármotor müködtette,hibátlanul.Egészen addig,mig a Hungária KRT-én ,siettem a ringre(nyiltnap volt),és hát nemnagyon kuksiztam hátra(gondoltam 160-as temponál városban,inkább elöre nézek).Pedig kellet volna,mert a rend örei roppant mod kepesztettek utánnam( ö állittásuk szerint 160-nal jöttek,és nem értek utol),ezt gazdasági okokbol nem kommentálltam,és nem minösitettem.De a lényeg hogy felvolt nyomva a rensdszám.Persze sasszemü rögtön kiszurta,és elvett mindent amit lehetett.Söt szoba került,hogy még a bérletvásárlástol is eltiltanak,mert szerintük ön,és közveszélyes vagyok.Szerintem csak temposan motoroztam,de mindegy.A papirokat 50.000Ft-ért hozták vissza,még az nap(azért nem tudott kivonni a forgalombol örökre,ahogy igérte)!
Jó és ha elforgatják menetirányba? Egyébként azt is tudni kell, hogy a rendszám megbabrálásáért sokkal súlyosabb büntetés jár mint egy gyorshajtásért. Más kategoriába tartozik!
Azt hallottam, (rendőr ismerősömtől) hogy ha a rendszám nem tökéletes, és az autómata felismerő nem tudja leolvasni, akkor fénykép sem készül. Ezért aromás higitóval kicsit megmostam, vigyázva, hogy a vizsgamatrica megmaradjon.
Mondjuk nekem a megcsomózott gumipók ami a legjobban bevált, ezért most is rajta van.
Az okés Csöle!
De ha megnézed a szöget(amerre áll),akkor láthatod,hogy mindig csak szemböl lát!Nekemis ez tünt fel,és ezért kérdeztem rá!
Semmi értelme Alpha...
Csak jól megbas...nak érte!
Inkább vedd le!
Én is megkérdezem az itteni spanomat. De ez nem lesz kérdés, mert a radar forgatható és ennyi...
Mérhatönek mérhatö,de nem fotozhato!Csak fénycsik lenne a felvételen!Tudom Busásoknak az ez ismeretlen,mert csak holmi 300-as tartományba tudnak ficeregni!
Most beszéltem nagyhatalmu rendörismerösömmel!Azt állitja,hátulrol,még egy pályán se tudnak fotozni(de lehet hogy csak átver)!
Várjál Csöle a trafi csak a Busákat nem látja a jó légellenállás miatt az XX 2000 méterről már mérhető!
Korral jár!
Jo,jo,csak mintha nemlenne elég részletes!
Ez fontos,és jo informácio!Ha nem,is százszázalékos biztonságot ad.Köszönet érte!
Kenem vágom...de a hatékonyság híve vagyok... Annyira nem sürgős...
Azt hittem legalább a számítógépekhez értessz, de tévedtem!
Van ennél egyszerűbb...megkérdezem a kipufogósokat holnap...
Tavaly ot voltam, 3 sisakra 300-an álltak sorba, azért írják rá a reklámra, hogy mennyi van még.
Megfontolandó, hogy odamenjen-e az ember.
Akkor keresd ki!
ez valahogy nem töltődik be Fiver
Én tudom vakon járok vele