Te Milka...ha 180 fokban elforgatható az pont elég nem? Gondold már át. Az adott oldalon szembe van beállítva, az utirányra kb 30-35 fokos szögben. Akkor még tudnak annyit tekerni menetirányba rajta hogy bőven jó legyen és az elhaladó jármű hátulját lássa...
Pontosan!
Nekem a yamahámon volt 98-ban,egy szerkezet.elektromosan gombnyomásra emelte fel a rendszámot.Egy opel központizármotor müködtette,hibátlanul.Egészen addig,mig a Hungária KRT-én ,siettem a ringre(nyiltnap volt),és hát nemnagyon kuksiztam hátra(gondoltam 160-as temponál városban,inkább elöre nézek).Pedig kellet volna,mert a rend örei roppant mod kepesztettek utánnam( ö állittásuk szerint 160-nal jöttek,és nem értek utol),ezt gazdasági okokbol nem kommentálltam,és nem minösitettem.De a lényeg hogy felvolt nyomva a rensdszám.Persze sasszemü rögtön kiszurta,és elvett mindent amit lehetett.Söt szoba került,hogy még a bérletvásárlástol is eltiltanak,mert szerintük ön,és közveszélyes vagyok.Szerintem csak temposan motoroztam,de mindegy.A papirokat 50.000Ft-ért hozták vissza,még az nap(azért nem tudott kivonni a forgalombol örökre,ahogy igérte)!
Jó és ha elforgatják menetirányba? Egyébként azt is tudni kell, hogy a rendszám megbabrálásáért sokkal súlyosabb büntetés jár mint egy gyorshajtásért. Más kategoriába tartozik!
Azt hallottam, (rendőr ismerősömtől) hogy ha a rendszám nem tökéletes, és az autómata felismerő nem tudja leolvasni, akkor fénykép sem készül. Ezért aromás higitóval kicsit megmostam, vigyázva, hogy a vizsgamatrica megmaradjon.
Mondjuk nekem a megcsomózott gumipók ami a legjobban bevált, ezért most is rajta van.
Mérhatönek mérhatö,de nem fotozhato!Csak fénycsik lenne a felvételen!Tudom Busásoknak az ez ismeretlen,mert csak holmi 300-as tartományba tudnak ficeregni!
Nekem a yamahámon volt 98-ban,egy szerkezet.elektromosan gombnyomásra emelte fel a rendszámot.Egy opel központizármotor müködtette,hibátlanul.Egészen addig,mig a Hungária KRT-én ,siettem a ringre(nyiltnap volt),és hát nemnagyon kuksiztam hátra(gondoltam 160-as temponál városban,inkább elöre nézek).Pedig kellet volna,mert a rend örei roppant mod kepesztettek utánnam( ö állittásuk szerint 160-nal jöttek,és nem értek utol),ezt gazdasági okokbol nem kommentálltam,és nem minösitettem.De a lényeg hogy felvolt nyomva a rensdszám.Persze sasszemü rögtön kiszurta,és elvett mindent amit lehetett.Söt szoba került,hogy még a bérletvásárlástol is eltiltanak,mert szerintük ön,és közveszélyes vagyok.Szerintem csak temposan motoroztam,de mindegy.A papirokat 50.000Ft-ért hozták vissza,még az nap(azért nem tudott kivonni a forgalombol örökre,ahogy igérte)!
Mondjuk nekem a megcsomózott gumipók ami a legjobban bevált, ezért most is rajta van.
De ha megnézed a szöget(amerre áll),akkor láthatod,hogy mindig csak szemböl lát!Nekemis ez tünt fel,és ezért kérdeztem rá!
Csak jól megbas...nak érte!
Inkább vedd le!
Megfontolandó, hogy odamenjen-e az ember.