Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motult raktunk bele 1000-nél..
És különben is! Hogy fogsz kinézni a narancs-fekete busán piros göncben? ehh...
Csöle te milyen olajjal jársz?
figyu felhivom telcsin a manuszt aztán gondolom mond valamit és ki eszközöljükm hogyan juttatom el hozzá,,köszi a felajánlást...ha lesz valami szólok tuti köcce ismét
a jóó referenciát is segitséget is
B@sszus akkor a 48 a korom áááááááááááááááááááá
De bazeg Zoo 680 € az 170 rongy! lol ! Most mondom hogy a ruhákat féláron tukmálják mindenhol...
nos ha 20-30 ért akarják átvarni a derekát egy plusz gumirozással,,akkor veszek egy erösebb varógépet anyámnak aztán megcsinálom én!
kicsit karcos a ruha,,,nem nagy kunszt ,ezért még nem dobom el,ha annyirra szar lenne 680 euró a neten már meg is venném pont ugyan ezt,,,,a280 eu csizmámat is onnan veszem alpinstar smx plus ,,de OGK sisakban hány van,,az nagyon a fejemre passzolt,,,most is vadászok neten satyit,,,eggyenlöre nincs siker,160 eró a sisak kb,,,----hülye amcsiknak csinálják csak ,,,az is nem viccér kék csillagos meg piros fehér..
Tudod fiveur! Az év az idő mértékegység... a cm pedig hosszúsági... (a kis bikucidat is abban mérik tod... )
hey Maistear!
most kukkolom te meg nagykatai vagy....lol 15 km...
75 éves vagy?
Zoo!

Zseby jól mondja ill. irja! Nekem is Ő csinálta a nacimat, mikor visszavittem, hogy itt vagy ott igazítani kell korrektül hipp-hopp megcsinálta. Csak ne éjszaka hívd!
Ha tudok segítek eljutatni hozzá a ruhát.
Jó éjt.
köszi ez gyors volt
Jó pihit Milkuci! Meg jó évet is! bőségeset!
Ne sértegess 75 cm magas vagyok!
Milka
Én gyanítom azért kerül Csöle bennünket mert 151 cm magas
Na szép jo éjszakát nektek!Mentem tentizni,holnap elkezdem a munkát,meg az évet!
tudjatok a piat fizetem...
Nyugi! Majd a tavaszi motoros összeröffenésünkre megígérem, hogy elküldöm valamelyik dublőrömet!
Cölöp:
Fekete Béla
2700 Cegléd, Kender u. 19.
+36 53 312 179
+36 20 337 2355

http://www.motorrevu.hu/cikk/0...
Komolyara forditva!
Motoros(busa),fuvarozik ö is(ezért nézem el neki a Busát),és egy jo ember!De mivel még velünkse vagy hajlando talállkozni,igy nemtudom vele hogy fogsz?!
Előjegyzést felveszek!
Dodo"Dodo!