Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja mert megvan még? Vagy összecsuktak ezexerint...ha alkatrészt ajánlassz
Miért kell róla valami?
Autocad 2006-tal próbáld 10 perc alatt megrajzolható a ház 3D-ben, 860000-ért tudok programot!
És milett a k4 busáddal?
csole!
most szolt az asszony, hogy neki meg kellene egy ormanyos auto!
Ez nem egy rehabilitációs központ alaprajza, hanem egy villának az alsó szintje...
Közben elkészült az autód festése is:
Szauna foldszinten?
jaaa meg a szoli?
A földszinttel kész vagyok, mindjárt nyomom a többit!
Mért? Keresztbe is akarsz menni?
Igymár döfi!Erröl beszéltem!
Most akkor kérnék egy tervrajzot egy 500nm-es kéglöröl,uszomedencével,szinteltolással,négy szinten!Van rá 20 perced!
Az lehet,de mindig csak 180 fokba!Köztes állása nincs!Még!
Jóvan zseni akkor neked is lerajzolom...
Jo az észrevétel,de utánna helyesbitett!
de a masik menetiranyba is ugyanugy elfordithato.
hol erre, hol arra, hol ide, hol oda,
Visszafele: 2007 K4 Busa, 2003-2006 VN 1500 Vulkán, 1999-2003 Gpz 750,
Csöle ez csak 90 fok!
Na ezen szeretnének válltoztatni!
Ráadásul vannak köztünk "mokás" beállitottságu versenyzök,akik a Budaörsi trafiba 15-20-szor belemennek nagy sebességgel,és még mutogatnak is!Na ezt nem kellene,mert rendesen felbosszantották az illetékeseket4Meg aztán ismerjük el,igyse rajonganak értünk!Az esmerösöm szerint,a pálmát,a meztelen hátsofelét mutogato srác,és a nemiszervét mutogato vitte el!
De ha nem tud mérni hátulról akko mi a f@sznak lassítanék... Mert ugye mivan ha 25 perc alatt pesten kell lennem Mert Milka feltette a kávét és ha nem érek fel időben akkor kihűl...
Én nem vagyok kőfaragó, hanem az üzlettársam a szaki. Én a kereskedelmi szaktekintély vagyok a cégemnél

Egyébként fiveurban neked milyen géped volt ezelőtt? Mert az adatlapodon csak régi fotókat látok. ?
egyebkent meg mindenhol ki van irva...palyan a trafik elott a Radar Controll tabla.....
lassit....togaz, oszt cso
Pontosan!Erröl beszéltem4De mint irtam,már dolgoznak az ügyön!Nehogy mi motorosok jol járjunk!
De ha csak kizárólag 180 fokban mozgatható magyarul két állásba rögzíthető akkor valoban oké, hiszen akkor pont a másik felére forgatható át és akkor a másik pályaoldalt veszi...
Ihol-e a tudományos magyarázat: