Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a gáz az egészben hogy hiába tudod hogy melyik az mert mindig megváltoztatják a poziciókat pont azért hogy ne tudd kijátszani!
Ha kicsit vissza olvasol,direkt nem irtam Németországot!Hanem Olasz,Francia,Spanyol!Ott mostantol 170-en a megengedett!Atz már halados,és normális!
Visszatérve a korlátozáshoz!
Ez olyan mint a mobiltelefonos büntetés!Nem keveset vezetek nap-mint nap.És azt vallom,aki mobiltelefonnal a kezében nemtud vezetni,az annélkül is a falnak megy!Mert szerintem tök mindegy,hogy egy CB mikrofonját markolászod,térképet nézel,szállitton a cimet bogarászod,vagy a GPS basztatod,netán eszel,és még sorolhatnám!Hozzá teszem nekem van kihangosittom,de csak azért,hogy ne kurogasson a közeg!92-ota van mobilom,és az elsö 12-évben simán a fülemhez emeltem a telefont(a többi kollegám is igy tett),és nem okoztunk balesetet!
hát igen, de a jó magyar mentalitást alapul véve, ha ezt itt megengednék amit Németországban...hát rohadt nagy cirkuszok lennének az tuti...
Ugye-ugye!
Tudod az a szomoru,hogy megint arra kényszerittik a jonépet,hogy variálljon!Ahelyett,hogyí kitalállnának,egy olyan sebességhatárt 1)amivel lehet haladni 2)ami még valahogy biztonságos!Direkt nem irom hogy Német pálya(ahol sok helyen,határ a csillagos ég)
Jaaaaa...tényleg...Milka tehén és a reggeli fejés esete...emléxem4
Hát! Meg az én kicsi feleségem(aki beleolvasott abba amit irtál)
Akkor van még két megoldás!Rendszám tanktáskába!Vagy vele párhuzamos föut!
Mert ugye azt ökse gondolták komolyan,hogy ezekkel a vasakkal,majd Város 50-en,föut 70-en autopálya 110 mert ugye ennyi lenne a hivatalos motorral!
Én is nagyon pipa voltam miatta...rohadjanak meg...majd jól összesározom a rendszámot aztán hali...
Különben meg milyen lányokról beszélsz? Arra gondolsz, amikor Ő (nem mondom ki a nevét) belémkötött? Másról nemtok...
Köszi!Most jol elvettétek az életkedvemet!Megyekis a padlásra!
Akkor bátor vagy!
Csöle!
Ugylátom,töled nemcsak a Hondások kapnak!
Láttam már Milkuci...
Igen! Az M1-en van olyan trafi ami hátulról vesz, tehát motorral is beszopod...
Nézzük!Papus!
Te Csöle!A lányok után Maisear-ba kötsz bele?Ez tényleg döreség!És na hangoztas verekedést,mert egyszerü verés lenne!Egy esélyed van,Maistear utál futni!Memj fel képtáramba www.kep.tar.hu/milkamu és ott válaszd ki a legmagasabb embert.Na ö vele kötözködsz!Ja perpillanat van két hatalmas(átalakitott) mankoja is!
Fiveurban azért vigyázz avval , nehogy a végén ropogósra süljön a melled! Vagy epilálva legyen...
Az fasza!Erröl én még nem tudtam!De utánna nézek!
Hát eddigse violtál szép látvány,de evvel a szarral a testeden!Hmmmmmmmmm?Biztos jol fogsz igy mutatni a vason!
Kezdelek nagyon szeretni!
Eerre van egy joooooooooo megoldás!+18-foktol motorozni!
Fiatalok!
A Shox honlapján fenn van a a holnapi akció!
Maistear pajtás (márkatársat ugye nem írhatok ) Mivel ez egy nagy család ezért nem akarom...családon belül nincs bunyó. Mindenki szeret mindenkit! De azért annyit elárulok, hogy úgy dőlnél össze mint a WTC...