Én nem mondom, hogy rossz sisak lenne az S1, csak nekem jobban bejön a Spec1r. Az én fejemen, az én átalakított üléspozicióju motoromon a Spec 1nek a zajspektruma nekem elviselhetőbb, mivel versenysisak, ezért a szellőzése is jobb, az S1 csatja nyomja a tokámat (bár ebből is van dupla D gyűrűs), nehezebb is az S1, meg a Suomynak jobb a légellenálása is(egy 300 km-es út után fájt a nyakam, míg a Suomyban 5-600 kilométer is ment gond nélkül). Hangsúlyozom ez az én véleményem, az én fejformám...
ha belefutál egy iylen satyiba megkérnélek hogy fel keresnél,mert azonnal fizetem,persze ezért jó lenen ha kezedben van meg mondanád az árát is mielött,megvennénk,,
xs méret
OGK aeroblade 2 EFF 4GP
06 70 5322189
azonnal fizetem,necs teketória
mentsd el légyszi a telcsidbe a képet is, igy biztos nem lesz félreértés szinekben csak ez érdeklne,,,köszi
mert van mág pár piros árnyalt de azok enm jönnek be..
nemhiába az a neve aeroblade ,levegöszeletelö, levegöpenge,...
ezt irtam csöllének is ,,,szerintem majd 5 sisak után el tudod dönteni melyik a jó és pláne saját magadnak!
de arra a boncolásra nem tudtam mit irni egyszerüen elkeseritó volt hogy 1 laza csavart egséz oldalt tudodtt szidni
és ezért egy nagyon jó árban lévö satyit igy lehúzott,,meg hogy 5 éve motorozki,,engem nem az érdekel hogy 5 éve motorozik hanem hogy mennyi satyit nyüt el addig és menyni km en keresztül,nah mind 1 továbra is vadászok egy """xs""" méretüt ha van valmi bár ki tud vevö vagyok rá... üdv
Terveztem, hogy kiugranék Bécsbe egy S1-ért, még amig akciós. Előtte éppen a Suomy Spec1R-en gondolkoztam. Viszont azt írják a webbikeworld-ön, hogy hangos.
Fistvan mi a véleményed ? Van más érdemi különbség közöttük ?
Elolvastam az éjszakai termést!
Zoo szerintem mindenkinek más-más sisak jön be mivel a fejformák igen különbözök!
Nekem spec. 8 darab van itthon, a nyár eldönti melyik 3 marad!
Sztem ne rendeljetek......behozom en nektek...surun jarok ki austriaba (GRAZ) es csehorszagba (Tachov) is, van amikor a nemetek fele jovok haza, szoltok h mi kell es hozom... mondjuk jo lenne egyszerre rendelni
a frankelem olcsóbb sokkal 599 tetszik a csizmi drágább,,, itt nem tudom mennyi a posta költség de szerintem behozható lenne ha 1 x erre rendelnék mindent,,még a ruha restaurációra megondolom hogy legyen
Azt olvastam valahol, hogy: mindenki annyit költsön sisakra amenyit a feje ér!
Ha 10000 ft ért veszel 1 MDS-t akkor ne várd töle hogy megmentse az életedet.
Hozzáteszem havernek kiállta az ütéspróbát mondjuk 60-nal ütközött.
Nekem jelenleg van egy Suomy Spec1r meg egy Schubert S1-es. Nekem a Suomy jobban tetszik. Idomos motorral, legalábbis nekem nem hozza azt a legendás csendességet az S1.
Esetleg nézzetek itt szét, nagyon jó árak vannak!
Bazzeg aki 3 millás motort vesz az ne sajnáljon 150-200 rongyot a legféltetteb testrészének a védelmére szerintem! Nem beszélve arról, hogy iszonyú csendes és 3 kilónál sem rángatja a fejed...
na látod ezért mondják a motoros cucc szakértök hogy ne halgass másra nagyon mert úgy is a te salyát felyeden tapasztalod meg 5 sisak után melyik lesz a jobb,,nolan nagyon kényelmes,,szerintem a sohei is ugyan az a szinvonal,de csúnyán el ment a látásom benne, szerintem meg 1 sisak létezik és az fiver fején is van már """schubert"" de fosok hogy az is úgy jár mint axo meg minden más sisakom 1 év után komfort szivacs elöregszik és dobhatod mert egyre jobban zizeg fejeden,kéynelmesebb lesz tény, és ha van akcióban okés de 4-500 eurót nem adok ki 1 évre 160 ért pont jó,oda zárhatom mocim mellé,nem idegeskedek ki mit csinál vele...
Nekem a Nolan Xlite jött be. Anyit kellett csinálni, hogy 1 pinlockot venni bele a párásodás végett, de nekem kiállta az ütközési próbát. Nem tudom még mi lesz a következő nézegettem AGV-t Nolan-t, Schubetrt-tet, HJC, de még nem próbálgatta, csak a neten nézelődtem.
Hát szerintem meg egy bukósísak van: SHOEI
Most fogom cserélni csak még nemtom milyen színűre! Egy csomó sisakot kiprobáltunk már itt nagyon sokan helyben...de SHOEI-nek nincs párja!
hát ezen röhögtem egyett
meg sirok most hogy ezek mekkora paraszok fél oldalt egy kilazuló csavar miatt nyárászkodtak és emiatt lepontoztak egy olyan sisakot amiért élek halok,,,,,
elöször olyan künnyü cserélni a plexit hogy ez hihetelen mind 2 oldalt az a fekete kis gomb benyom és kipattan,,erröl ennyitt vissza pattintani is csak be kell tolni a helyére a plexit ha nincs lyukérzéke a manusnak ne is dugjon !
aztán kénylem,tökéletes,kicsit kemény de közel a 300 nál nekem ne lobogjon a fejemen pont igy kell,, ha 100 al mászkál vegyen mást
nem viseli jól a nyitogatást mit nyitogatja a plexit azért zárható van rajta egy "karom" ha elindulok lecsukom meg érkezek kinyitom,még menet közben is beszélgettünk felnyitottam simán semmi gondom,minden jól müködött,
ami nekem lényeg 1 csep esö nem gurul be ha le van zárva,,ez úgy rá kattan a gumira ott se ki se be,erre való a szellöztetö meg különféle páramentesitö szerek,
baromi könnyü sisak
annyi hátránya van,ha oldalt forditod menet közben akkor rendesen le akrja tépni a szél a fejedröl,,de nem hinném 150 felül oldalra akarsz nézelödni
xs méret
OGK aeroblade 2 EFF 4GP
06 70 5322189
azonnal fizetem,necs teketória
mentsd el légyszi a telcsidbe a képet is, igy biztos nem lesz félreértés szinekben csak ez érdeklne,,,köszi
mert van mág pár piros árnyalt de azok enm jönnek be..
nemhiába az a neve aeroblade ,levegöszeletelö, levegöpenge,...
de arra a boncolásra nem tudtam mit irni egyszerüen elkeseritó volt hogy 1 laza csavart egséz oldalt tudodtt szidni
és ezért egy nagyon jó árban lévö satyit igy lehúzott,,meg hogy 5 éve motorozki,,engem nem az érdekel hogy 5 éve motorozik hanem hogy mennyi satyit nyüt el addig és menyni km en keresztül,nah mind 1 továbra is vadászok egy """xs""" méretüt ha van valmi bár ki tud vevö vagyok rá... üdv
Fistvan mi a véleményed ? Van más érdemi különbség közöttük ?
Zoo szerintem mindenkinek más-más sisak jön be mivel a fejformák igen különbözök!
Nekem spec. 8 darab van itthon, a nyár eldönti melyik 3 marad!
Biztos olcsóbb mint itthon de 6-800 euro nem az én keresetemnek való....
en ilyet vettem most.....
Azt olvastam valahol, hogy: mindenki annyit költsön sisakra amenyit a feje ér!
Ha 10000 ft ért veszel 1 MDS-t akkor ne várd töle hogy megmentse az életedet.
Hozzáteszem havernek kiállta az ütéspróbát mondjuk 60-nal ütközött.
Esetleg nézzetek itt szét, nagyon jó árak vannak!
Nekem a Nolan Xlite jött be. Anyit kellett csinálni, hogy 1 pinlockot venni bele a párásodás végett, de nekem kiállta az ütközési próbát. Nem tudom még mi lesz a következő nézegettem AGV-t Nolan-t, Schubetrt-tet, HJC, de még nem próbálgatta, csak a neten nézelődtem.
Most fogom cserélni csak még nemtom milyen színűre! Egy csomó sisakot kiprobáltunk már itt nagyon sokan helyben...de SHOEI-nek nincs párja!
meg sirok most hogy ezek mekkora paraszok fél oldalt egy kilazuló csavar miatt nyárászkodtak és emiatt lepontoztak egy olyan sisakot amiért élek halok,,,,,
elöször olyan künnyü cserélni a plexit hogy ez hihetelen mind 2 oldalt az a fekete kis gomb benyom és kipattan,,erröl ennyitt vissza pattintani is csak be kell tolni a helyére a plexit ha nincs lyukérzéke a manusnak ne is dugjon !
aztán kénylem,tökéletes,kicsit kemény de közel a 300 nál nekem ne lobogjon a fejemen pont igy kell,, ha 100 al mászkál vegyen mást
nem viseli jól a nyitogatást mit nyitogatja a plexit azért zárható van rajta egy "karom" ha elindulok lecsukom meg érkezek kinyitom,még menet közben is beszélgettünk felnyitottam simán semmi gondom,minden jól müködött,
ami nekem lényeg 1 csep esö nem gurul be ha le van zárva,,ez úgy rá kattan a gumira ott se ki se be,erre való a szellöztetö meg különféle páramentesitö szerek,
baromi könnyü sisak
annyi hátránya van,ha oldalt forditod menet közben akkor rendesen le akrja tépni a szél a fejedröl,,de nem hinném 150 felül oldalra akarsz nézelödni