Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem gond a busa annyira király technika, hogy vakon is lehet vezetni !
Köszi tudod vak vagyok!
http://shox.hu/cikkmutat.php?i...

Itt vazeg amit maga adott...
Ezt nekem is meg kell csinalom ha beledoglok is
Drága Busalány 11445?
Te kőfejtő ezeket hol olvastad?
Csöle ha ez segít?
Fiveurban!

Milyen a kipufogó dob csatlakozás a k8-on? Ugyanolyan mint az előzőkön? Rámenne a mostaniakon használt sportdob?

Egyébként itt megtalálni egy csomó kipuff rendszert és k8 busához is.

www.termignoni.hu
nekem is volt egy hasonlo esetem....nekem csak huggyozni kellett ( Austria ) mondom mindja varok egy kicsit mig elhuz a balfasz autos hagy dobjak egy sargat hama.....de megallt es attessekelt az uton mert azt hitte h at akarok menni....basszus..nagyon szar volt ugy mentem at az uton mint egy breaktancos majd be csurgott...de utanna sikerult...
És ha egy kicsit cikkcakkban mész,már egyáltalán nem tud bemérni.3 másodpercig kell folyamatosan 1 ponton lennie hogy tudjon mérni...
sry
egyébként mi mérettük be magunkat helyi rendőr ismerőssel és elárulom, hogy a motort az út szélén trafizó rendőr alig tudja mérni, mert kicsi a moci felülete és alig verődik vissza róla jel...
Hát a mocinál előröl nemérdekes...
Az igaz...,raadasul nem tudhatod a kamera merrol fog lefotozni, elorol e vagy hatulrol, melyik oldalon mert mindig atallitjak... egy megoldas van...Beltronics radar-lezerdetektor...annak is az europai valtozata....
kb 60m-tol 2,5km-ig mér es faxa...
Pontosan barátom!És igazunk is lessz!Pedig aki ismer,tudja nemvagyok a radikális megoldások hive,de ha nemmegy szépszoval,megy eröszakkal!
Nagyon igazad van!De ez van!

Ez lesz 2008 megoldása......Hajnalban,már szedem is le!
2 hét rendszám nélküli motorozás után vallom,hogy még izgalmas is!
uhh ez durva azért:

Termignoni kipufogódobok 50% engedménnyel
Dobok: CBR900R titán 126000,- helyett 63000,-
GSX-R titán 126000,- helyett 63000,-
Bandit alu 98000,- helyett 49000,-
GSX-R karbon 126000,- helyett 63000,-
R6 titán 143500,- helyett 71750,-
CRF 450 titán 182000,- helyett 91000,-
Hja..és ebben a rohadt hajtós magyar világban kinek van erre ideje? Amikor állandóan szorít az idő...Ezt te tudod a legjobban, mert szállítmányozol...Bezzeg a buzi labancok azok ráérnek...olyan komótosak, hogy az nekünk magyaroknak idegrángást okoz...Ezt példázza az is, hogy állsz az út szélén a zebránál, ő meg már 20 méterről lassít, megáll és átenged...mi meg elhúzunk a zebra közepén lévő gyalogos háta mögött...ez azért sokat elárul. És nem a morális oldalára gondolok, hanem arra, hogy itt mindenki siet, és küzd a létért...(kivéve a Gyucsányt..meg a többi tulkot)
Ráadásul,mostmár járhatunk a "dögökkel"is 80-annal!Mert két pályán is átlagolnak!El lehet felejteni a varázslatos 85-öt,meg a 90-et!
Ez az én bajom is!
aha...hát igen ez nagyon kellemes lenne, ha bevezetnék! De itt nem vezetnek be semmit, csak a harcigázt bazzz...