Lenne 4 db Hayabusához (vagy csomó más típushoz ) való IRIDIUM gyertyaszettem (CR9EIX) bontatlan, gyári csomagolásban 2750,- ft-os darabáron. (A 4 db-os szett 11e ft) Ha esetleg gyertyacserén gondolkodnátok, akkor hívjatok a 70/319-5698 as számon vagy írjatok mailt a swillson@bugnet.hu címre! Viszonylag gyorsan túl szeretnék adni rajtuk, így remélem feltűnik, hogy ennyiért hagyományosat sem nagyon kaptok! :)
Kilométerekben gazdag balesetmentes motorozást kívánok idénre is!
kedves csölle már láttam x lite on is oylant és még más sisakon is..
és iyg irtam egy szóval sem emlitetem márka nevet,de köszönöm elismerésed jól eski,még ha cinikus is...
aminek van olyan csavarozható biz bazz a plexi-én ugyan is nekem nagyon jól bevált ez a plusz feketitö fólia
Itt szeretnénk kinyilvánítani, hogy igen, az a legjobb bukó! Evvel egyet értünk és nem is vitatjuk! Sőt! Mi is ilyet fogunk venni az tuti! Meggyőztél minket!
nos itt ismét azoknak a bukóknak a jóponjáról vetnék egy szót aminek van olyan csavarozható biz bazz a plexi-én ugyan is nekem nagyon jól bevált ez a plusz feketitö fólia, ha nem kell egy csavrhúzó segitségével leszedhetö késö estére, nappalra meg fel rakod könyen tisztótható és ha karcos is lesz az sem zavart...ha leszeded összegöngyölitve kis táska szebekben eltárolható és nem sérül..
Nekem nem volt gondom a párásodással. Nem Pinlockos plexi van benne, hanem be van vonva a belseje valamivel. Ez kb 1,5-2 év után már kezd leválni, de még nem vészes. Iridiumos plexivel nincs tapasztalatom csak víztisztát használok, a neten azt olvastam, hogy akinek volt tükrös plexije, annak hamar összekarcolódott, ki is kellet cserélni (gariba!) egy sötétítettre. Menj el Kecskemétre a parillához, ott nagyon jó áron kaphatsz ilyen sityakot!
hát ezt kaptam családi génektöl ennyire tellettttt sajna! de motorozni pont jó
nekem nincs problémám behajolni a GYÁRI plexi mögé ,nem kell dupla bubis
Lenne 4 db Hayabusához (vagy csomó más típushoz ) való IRIDIUM gyertyaszettem (CR9EIX) bontatlan, gyári csomagolásban 2750,- ft-os darabáron. (A 4 db-os szett 11e ft) Ha esetleg gyertyacserén gondolkodnátok, akkor hívjatok a 70/319-5698 as számon vagy írjatok mailt a swillson@bugnet.hu címre! Viszonylag gyorsan túl szeretnék adni rajtuk, így remélem feltűnik, hogy ennyiért hagyományosat sem nagyon kaptok! :)
Kilométerekben gazdag balesetmentes motorozást kívánok idénre is!
Üdv,
Sw.
Vagy elkéstem, pedig korán keltem!
Lányod hogy van?
Nagyon boldog névnapot kívánok!
üdv: Csöle
és iyg irtam egy szóval sem emlitetem márka nevet,de köszönöm elismerésed jól eski,még ha cinikus is...
aminek van olyan csavarozható biz bazz a plexi-én ugyan is nekem nagyon jól bevált ez a plusz feketitö fólia
Itt szeretnénk kinyilvánítani, hogy igen, az a legjobb bukó! Evvel egyet értünk és nem is vitatjuk! Sőt! Mi is ilyet fogunk venni az tuti! Meggyőztél minket!
nekem nincs problémám behajolni a GYÁRI plexi mögé ,nem kell dupla bubis