Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is tudom, hogy a Parillán kívűl forgalmaz-e valaki más is Suomy bukókat?
Elhoztam belőle az utolsót Úgy láttam a tied is ez a széria. Ha jól látom Yoshimura dobod van. Megéri az árát a dob ?
olyan hogy Busati nincs a naptárban
Sziasztok!

Lenne 4 db Hayabusához (vagy csomó más típushoz ) való IRIDIUM gyertyaszettem (CR9EIX) bontatlan, gyári csomagolásban 2750,- ft-os darabáron. (A 4 db-os szett 11e ft) Ha esetleg gyertyacserén gondolkodnátok, akkor hívjatok a 70/319-5698 as számon vagy írjatok mailt a swillson@bugnet.hu címre! Viszonylag gyorsan túl szeretnék adni rajtuk, így remélem feltűnik, hogy ennyiért hagyományosat sem nagyon kaptok! :)

Kilométerekben gazdag balesetmentes motorozást kívánok idénre is!

Üdv,

Sw.
Kicsit megkésve bár, de én is csatlakozom az előttem szólóhoz: Boldog névnapot az összes Attilának!
Minden Attilának boldog névnapot!
Vagy elkéstem, pedig korán keltem!
Boldog Névnapot druszám!

Lányod hogy van?
Na jólvan csajok! Mentem aludni...szunyáljatok ti is! Jóóóóéjt mindenkinek!
Nem baj barátom! Öregszünk már és feledékenyek vagyunk!
Ja ez ciki!Pedig az iwiw-en is láttam hogy nevednapja lesz
Köszi! Jólesik, hogy gondoltok rám!
Bassszus pedig reggel gondoltam rád

Nagyon boldog névnapot kívánok!
A hétvégén berugtam...de aszongyák nem volt jó hallani...
ÚÚÚÚÚÚÚ Ati..baze...már egész délután irni akartam neked sorry... BOLDOG NÉVNAPOT ATI!
Hétvégén berugtam a vasat! De jó vólt hallani!
Igen igen!Engem is meg gyöztél Söt asszem a ghostrider-nek is ilyen van
csölle? Tudod mi az a csölle? Hát elferdülne a szád ha avval kéne járnod moci helyett!

üdv: Csöle
Boldog névnapot magamnak!
kedves csölle már láttam x lite on is oylant és még más sisakon is..
és iyg irtam egy szóval sem emlitetem márka nevet,de köszönöm elismerésed jól eski,még ha cinikus is...
aminek van olyan csavarozható biz bazz a plexi-én ugyan is nekem nagyon jól bevált ez a plusz feketitö fólia
Kedves Zoo barátunk, márkatársunk!

Itt szeretnénk kinyilvánítani, hogy igen, az a legjobb bukó! Evvel egyet értünk és nem is vitatjuk! Sőt! Mi is ilyet fogunk venni az tuti! Meggyőztél minket!
nos itt ismét azoknak a bukóknak a jóponjáról vetnék egy szót aminek van olyan csavarozható biz bazz a plexi-én ugyan is nekem nagyon jól bevált ez a plusz feketitö fólia, ha nem kell egy csavrhúzó segitségével leszedhetö késö estére, nappalra meg fel rakod könyen tisztótható és ha karcos is lesz az sem zavart...ha leszeded összegöngyölitve kis táska szebekben eltárolható és nem sérül..
Jó...de akkor most beszélj arról a gurtniról is amival odavagy rögzítve a mocihoz, hogy ki ne menjen alólad...meg a tépőzáras markolatodról...
Kibaszott szép motorod van alanpp!
Nekem nem volt gondom a párásodással. Nem Pinlockos plexi van benne, hanem be van vonva a belseje valamivel. Ez kb 1,5-2 év után már kezd leválni, de még nem vészes. Iridiumos plexivel nincs tapasztalatom csak víztisztát használok, a neten azt olvastam, hogy akinek volt tükrös plexije, annak hamar összekarcolódott, ki is kellet cserélni (gariba!) egy sötétítettre. Menj el Kecskemétre a parillához, ott nagyon jó áron kaphatsz ilyen sityakot!
hát ezt kaptam családi génektöl ennyire tellettttt sajna! de motorozni pont jó
nekem nincs problémám behajolni a GYÁRI plexi mögé ,nem kell dupla bubis