A "zakatolás"gyári dolog!Sajna minden Suzuki kicsit zörög!Ne törödj vele attol még jo a masina!
A riasztorol meg annyit,hogy nem állhat le,föleg menetközben,mert akkor hatástalanitva kell lennie.Külömben nemtudod beindittani a vasat!
Mi többen,azért döntöttünk a XVI.-kerületi cimnél,mert ö is motoros!Látni kéne azt a szakszerü szerelést!Ja és a 35.000ft,és a 70.000Ft sem kicsi külömbség!Szerintem tulvan a 20%-on
Hideg indítással kapscolatban megnyugodtam köszi (azt hittem a "zakatolás" meg leállás csak nekem van meglepiként)
A promers-el kapcsolatban meg nekem mind1 hogy ki és mennyiért teszi bele +- 20% csak ne álljon le menet közben mint amit a linkelt oldalon is írnak... az irtó nagy perec lenne :)
Vettem a fáradságot,és megnéztem!Ismerem XVIII.kerületi a fazon,voltam nála.Mivel én ittlakom a XIX:-kerben.Tavaly még 65.000ft mondott!Hát inflácio!De ez akkoeis marha drága!Ugyanazt az álltalam,és Mister álltal ismert ember(ráadásul motoros),majd fele annyiért szereli be!
Itt van két kép!
hiper nekem is ö szerelte,nagyon jó kütyü erröl beszéltem pont,a zsitva utcában a fickó...
hideg inditás persze hogy kéri,,sőt ez a kritikus hömérséklet 20-40 kéri is de lehet hogy nem esik neki jól,ilyenkor furcsán indul minden gép, fok,,a mocid üzemi hömérséklete 80 körül van ,,,
adjad neki oszt kész egy kis ideig--jobb a békességes indulás mint a zakatolás
Fiveurban!
nagyon szép a vasad, grat hozzá! :) Irigyellek is érte, hisz régi álmom a busa :) Na majd 1szer!
Láttam az adatlapodon hogy szegedi vagy! énis a közelben lakom, és a suli miatt sokat vagyok szegeden is! Valamikor tavasszal talizhatnánk valahol, szoktam járni néha rakpartra is, nomeg az 5ös melletti kamionparkolóba döntögetni.. Szeretném közelről is megsasolni a mocid :)
Üdv
A riasztorol meg annyit,hogy nem állhat le,föleg menetközben,mert akkor hatástalanitva kell lennie.Külömben nemtudod beindittani a vasat!
Mi többen,azért döntöttünk a XVI.-kerületi cimnél,mert ö is motoros!Látni kéne azt a szakszerü szerelést!Ja és a 35.000ft,és a 70.000Ft sem kicsi külömbség!Szerintem tulvan a 20%-on