Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "zakatolás"gyári dolog!Sajna minden Suzuki kicsit zörög!Ne törödj vele attol még jo a masina!
A riasztorol meg annyit,hogy nem állhat le,föleg menetközben,mert akkor hatástalanitva kell lennie.Külömben nemtudod beindittani a vasat!
Mi többen,azért döntöttünk a XVI.-kerületi cimnél,mert ö is motoros!Látni kéne azt a szakszerü szerelést!Ja és a 35.000ft,és a 70.000Ft sem kicsi külömbség!Szerintem tulvan a 20%-on
Drága Milka úr!
Miért nem megy korcsolyázni?
Ja!Ha a lé mindegy,hozzd hozzám!Tutit rakok bele 100-150 ezerért!
Köszi a gyors válaszokat!

Hideg indítással kapscolatban megnyugodtam köszi (azt hittem a "zakatolás" meg leállás csak nekem van meglepiként)

A promers-el kapcsolatban meg nekem mind1 hogy ki és mennyiért teszi bele +- 20% csak ne álljon le menet közben mint amit a linkelt oldalon is írnak... az irtó nagy perec lenne :)

Feljegyeztem mind2 címet
Vettem a fáradságot,és megnéztem!Ismerem XVIII.kerületi a fazon,voltam nála.Mivel én ittlakom a XIX:-kerben.Tavaly még 65.000ft mondott!Hát inflácio!De ez akkoeis marha drága!Ugyanazt az álltalam,és Mister álltal ismert ember(ráadásul motoros),majd fele annyiért szereli be!
Itt van két kép!
hiper nekem is ö szerelte,nagyon jó kütyü erröl beszéltem pont,a zsitva utcában a fickó...

hideg inditás persze hogy kéri,,sőt ez a kritikus hömérséklet 20-40 kéri is de lehet hogy nem esik neki jól,ilyenkor furcsán indul minden gép, fok,,a mocid üzemi hömérséklete 80 körül van ,,,
adjad neki oszt kész egy kis ideig--jobb a békességes indulás mint a zakatolás
A szivato az normális!Az ár nem!

Mondom a tutit:Hegyi és Társa BT. XVI.Ballada u 4 Tel:4035914
ja, de először legyen kész a mocim :)))
Sajnos a muszáj az pontos j!
Nekem muszály, de te miért?
Az asszony 66-os!
Ennek semmi akadálya!
a másik h hova lett a 18éves srác a busával? Régebben írt ide, egy rs125 után vett Busát, és rég nem hallottam felőle. Remélem minden OK.
nam nam mikor te kint vagy akkor én vagyok bent
Fiveurban!
nagyon szép a vasad, grat hozzá! :) Irigyellek is érte, hisz régi álmom a busa :) Na majd 1szer!
Láttam az adatlapodon hogy szegedi vagy! énis a közelben lakom, és a suli miatt sokat vagyok szegeden is! Valamikor tavasszal talizhatnánk valahol, szoktam járni néha rakpartra is, nomeg az 5ös melletti kamionparkolóba döntögetni.. Szeretném közelről is megsasolni a mocid :)
Üdv
Honnan tudod leskelődsz utánam?
ja csak ha teli a zsákod
Esténként bent alszom!
nagyon nagyon............................
lát a család vagy a garázsba költöztél
Korcsolyázás helyett egy kis csinosítás!
hát nem olcso
Sziasztok!

Találtam a pageres-ről egy Budapesti műhelyt itt beszerelve 70.000Ft ez reális?
http://www.caralarm.hu/moto.ht...

Normális az hogy ha hidegen indítom (most pl szoba hőmérsékleten) akkor is kell egy kis szivató fél percig mert anélkül leáll?

Amikor már meleg akkor pöcc röff, nem kell szivató. De ez idegesít engem
Akkor nemjössz velünk!?
Hali mindenki!Akkor marad az OMSZK-i tó a korcsolyára nekem is azt hiszem holnap!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá...én halgatok mint paraszt az egyetemen!
szerintem Te se tedd.