Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak szeretnéd ismerni!Ahogy énis!
Ment az 5-ös!
Ereszd el a hajamat efektus!
De itt van pár kép erröl az évröl,szerintem magukért beszélnek!Leskelödj!
www.kep.tar.hu/milkamu
Nem fogsz vérezni ne izgulj!
Akik tervezik ezeket a vasakat a japok átlag magassága 165-170cm
Én mondtam!
figyelmesebben kérnék olvasni ......
nos jobb mint azokhoz képest emlitett 1000 es sport kategóriát olvastam,,az tény hogy a 190 cm 100 kg ot el kell takarni ha fúj a szél,,dupla bubis plexi és segit,,,és busának elég jó a szélvédelme !

alba emlegette a sport mocikat be is irtam méreteit mit irt tény hogy el kell takarni,, nohhh és a busa "sporttura" ezt be is bizonyitja hü nevéhez,,elég jeles szélvédelemben,ami a piacon van mocikhoz,,,
Laci 75!
Én nem a sport-attac-rol beszéltem,hanem a Road-attacrol!Nagy a külömség!A sport 5.000-7.000-km-et bir!De még mindig olcsobb mint más gumák!Magyarázat az olcsoságra:Ezt az egy gumi márkát támogatja(anyagilag) az állam.Hogy mért abba most ne menjünk bele(de valakinek biztos megéri oda fennt).
Kellemes Ünnepeket, gyomorrontást és másnaposságot mindenkinek! Pá barátaim!
A te magasságodhoz lehet hogy jo,de egy 180-centi feletti embernek nem(még akármilyen bubis plekoval se).Ez tapasztalat,mivel én 187-cm vagyok!Söt az XX-en is szar a szélvédelem!Pedig nem kicsi(állithato) tura pleko van fenn.És nem a supersprt vasakhoz kell nézni,vagy lehet ahhoz hasonlittani,de akkor mért nem egy bömöshöz,vagy FJR-hez nézzük!Azoknak van szélvédelme!
na jo ejt mindenkinek es kellemes karacsonyozasosozosast!
holnap v utanna jovok...
No-comment
Ráadásul most sokkal jobban is nézek ki!
Hazudik mind,az alkohol meg butítja Őket!
Baloldalt a ket csajszit ismerem...
Neked is MR.
Amugy én is de muszály
Pedig értem rajonganak a nők!
Ha Neked jó..... , ,
HÉÉÉÉ
Akkor én 90kg és 174,5cm az jóóóó nem
No a mai napra is jól megmondtuk megen egymásnak!
Lépek Barátaim!
Mindenkinek Békés,Boldog,Kellemes Karácsonyt kívánok!
/pedig gyűlölöm a Karácsonyt!)

Én megmondom mi lessz.
Mindenki jól érzi magát, Csöle kivételével Mert szegénynek TÖRLESZTENIE kell a csajoknál.
És az utolsó öszejövetelnél is csak én söröztem.
Csak a hugyhólyagomat kíméld Csöle,hogy ne kerüljek a Tömegek elött kínos helyzetbe!
...A többit vállalom! De kötszer legyen Nálad számolatlanul!
NAAAAAAAAAAAAAA
Finoman avval a LOVE-val
Mert te azt nem tudod Alpha, hogy lassan az összes Lóerő-né-nál elkeféltem már a rexet...uhhogy nagyon készülnek, hogy találkozzanak velem...
MI...MI..10385 mint már mondtam...ez a sok Lóerőkötő meg erre készül...Nem baj én meg szúrkodom majd a woodoo babát előtte Mr!