Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vaze...mindenki mást mond...tudjátok mit? Nem is rakok fel semmilyen gumit, oszt jóvan. Én ugyis gumi nélkül szeretem..
Aha...hát én azé annyira csontig nem szoktam döntögetni... De kifogom probálni ezt a mischelint amit mondassz!
A megoldás Metzeller Racetech3!
Én most mentem vele -7-ben is,több napon keresztül! . . .
Tuti!
neten olvastam tesztet,,kemény gumacs szintén,csak száraz napos idöre ajánlják!
és arra megint a michelin pilot road 2 vagy power 2 sokkal jobb...
most ammivel csoontig ledöntöttem ez volt rajta,maximálisan meg voltam elégedve,,,szerintem totál busa gumi....
http://www.canyonchasers.net/b...
És mi a helyzet a K8-as busán lévő gumival (Bt-015) szerintem ez tökéletes lesz a régi busákra is nem fiuk? Valszeg abszolut erre van kalibrálva, tehát a régire is patent...vélemény?
akkor még nem motorztak körbe battlax bt14 el,hidegben,vizben nincs párja,nekem 2 --600 as mocis barátom motorján is ilyen conti gummmikkal voltak megáldva,,már nyavajogtak mikor én szaggattam a vizben..nah erröl ennyit,,,ha majd elsuhanok melletetek akkor majd megváltozik a vélemény...
azt nem mondtam hogy nem lehet használni a gumit,,csak ahhoz képest ami még van a palettán sokkal jobb gumik vannak..ennyi..
Semmi különös.
Felmarom a pézt az önkormányzattól, veszek "új" alkatrészeket, és még marad is.
Oké a kaját fizetem!
Köszönöm a valaszokat és a tanácsokat!
Persze mar ultem ezres gepen es hatszazas gepen is, de azok nem az enyeim voltak, csak egy ket kor.. egy ket nap, kb 15000 van mogottem nem tobb....
De nem veletlen, hogy 33-evesen veszem meg a muszert...talan nem vagyok mar olyan mint 24 evesen...legalabbis ezt gondolom......a motor nem lesz sztem hibas semmiben sem csakis en, a csuklomon mulik minden (le kell vagni)
Vagy inkabb az elso ezer kilometert tolom csak a motort....hogy megszokjam.
Az a lenyeg ez egy busa, es ha nem orult modjara motorozik az ember sztem nem lesz problema...
koszi sracok olvaslak majd benneteket es remelem majd a nyaron talalkozunk is....
Megyek én még Szegedre MAN-nal!
Hmm...ezek a madarak milyen betegségben szenvednek?
Na jó megbocsájtunk
A Conti egy nagy sz@r, verjük meg aki ajánlotta nekünk!
Milka-Milka szorul a hurok
Zmenyus!
A K8-on gázbowden baloldalon, pro-tech csati alul eldugva, stb... a f@sz ki van a keresgéléssel!
Nekedis Barátom,illetve nektekis!
Köszönöm szépen!Mint már irtam,énis évek ota használom(külömbözö vasakon),és még sose volt gondom vele!
Ár/érték arányban a legjobb választás!
A Contival semmi baj nincs!Csak nem -5 fokra fejlesztették,mint a motorgumik többségét!Én Continentált használok évek ota(nyáron),és semmi gond vele!Ilyen hidegbe,minden átlagos motorgumi "kemény".
Mi a szart csinálltál?
Joooooooo szorakozást!
Szeretnék nektek és családotoknak Békés Boldog Szent Karácsonyt Kívánni
Szia Zoo ! A Conti gumiról csak annyit hogy egyre több ismerősöm használja, szerintem hideg vizes úton nincs párja. Én már 3 éve koptatom ! Na nem egy párat. Van aki gsx 1400 on fut vele ez sem egy gyenge gép. Nekem igen bevállt a bömin is ez van.
Mihail!
Te itt közben titokban összetöröd a géped?
Köszi a részvétet.
Igazad van. Legalább tényleg nem lett semmi komolyabb bajom.
És az sem elhanyagolható, hogy télen amúgy sem mennék túl sokat, +5 alatt nem szívesen motorozom.
De néha jól esne, ha süt a nap, akármilyen hideg van.
Részvétem Mihail! De az ürömben az öröm legyen az, hogy semmi bajod. Nyáron itt nálunk egy velünk egyidős srác ugyanigy járt, nem is ment gyorsan kb 50-el, csak ő meghalt mert ott ahol annyira nagyon kellett, hogy legyen, volt egy beton virágláda... Kibaszott kátyúk...nagyon kell vigyázni...csak sajna néha nem lehet kiszúrni őket...
De a lényeg, hogy a benzin 300 ft amiből 200 az adó...hogy szo....janak ki bő nyállal...
910.-
+ 40 a bukóm.