Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátja...az már nem is mellé nyúlás, hanem önsanyargatás kategória...
sosem értettem meg az ilyen embereket ,hogyan tudnak igy mellé fogni választásban,,,,megveszik 7000km koty fity wazzze, és már más kategóriát akar ülni,,,szóval nem értem.....és még mindig nem....
de mondjuk xx nél érthetö
Na lesz kapolok lista asszem...
Hja...nem véletlen valszeg. És KATEGÓRIA VÁLTÁSNAK az 1000RR-t mondja... Ez is info ugyebár...
értem én miröl beszélsz,de vegyél kezdbe 2 dudát,,és akár majd a régebbi modelhez és az uj K8 ashoz való véget,,nagyon kiváncsi leszek hogy lesz e eltérés?
szerelö is meg mondta no para,ha átmérö eggyezik,ott vannak a csavarok,akkor innetöl kezdve húzhatom a gázt....
Gyere érte adom!
Jó hamar megunta a srác az XX-et!
ZOOOO
Hát az én vérem se Bandita
Milka!
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/164770
ez a busánál persze nem volt érdfekes, mert semmi változtatás nem volt eddig, most viszont annál inkább.
jó de nem véletlenül fejlesztik és ajánlják tipus szerint...Ha nem lenne értelme, akkor az összes motorra ugyanazt a slippont (pontosabban boltont) fel lehetne rakni, ha egyforma lenne a csatlakozás...Megnézheted a yoshimuránál, hogy ott is irják az évjáratokat..
nos a szerelöm is azt mondta hogy ez nem nagy valami a dobok,,anyi hogy nincs a csöbe gurflik amiben le csendesedjen a hang,ha belenézel ez egy átmérö csö,söt az elején van egy kis szükités a visszarobbanás miatt! ha egy a méret átméröben,,akkor semmi gubanc nincs,,,az hogy külalak hogy néz ki nem befojásol semmit,mindeggyikben ugyan azt látsz ha belenézel,,,perforált csö végig egy méret-ahol meg felcsavarozod ott meg van egy minimálisszükités,,ennyi nem a rendszert cserélem le hanem csak a dobokat,,,,ez meg semmi különöst nem jelent,hang megváltozik,és a ynitás miatt lesz erösebb levegözés ami plusz 6 pacit ad,,de ezt mind tudja,LASER,YOSHIMURA,BROTHEREK,,,és igy tovább ha csak dobokat cserélsz...ha rendszer az már más!
Jééé ott a csavarhúzo amit nekem ígértél
pepppp
nos februárra igérték ezt a szint addig sem unatkozok,,,lesz amikor lesz,,én már hayabusával,kelek ébredek,,,ne tudd meg!
közben kiváncsi voltah ha fel rakom a kipufogókat hogy nézne ki felcsavaroztam és ilyen lett
Gondolod jó rá ugyanaz mint a k7-re? Elvileg az új motor karakterisztikájához csinálják majd az új dobokat. Vagy ez hülyeség?
Xenon bent, és az asszony szerint már megint megbolondultam!
Szeva ZOOOOO.
És mégis mire akarod feltenni
Jó lenne ha ösze kapnád magad És neked is GRATULÁLHATNÁNK
De a mankó végén is jol mutatna
(rossz poén volt)
ha minden igaz,pont 3 csavaros mint elödnél a felrögzités,,és igy felrakom a scorpion okat,,nekem tökéletesen megfelel ha már 1 x er meg vettem,6 le igy is kapok megint
és megint dübörgö mély lesz
böven elég lesz
nah meg 1 tiltás kioldó ez alap
Így van...! Nagyon jól szól az enyémen is!
Jóóóóóóó napot.
Szép az öszkép.
De minimum 250,000ft ez igy.
Szerényen megjegyzem akkor inkább yoshi.tri ovál ugyan enyiért,szerintem
Bodis dobok? ez igen...
Ezeket a képeket egy amerikai Busa fórumon találtam.
Hát igen...60 év bölcsessége meglátszik az emberen...
Bence fiam,az elöbb kérdezte.
Apa egyzer elmegyünk valahova?Én válaszoltam,néha mindenhova!