Alpha!
Remélem hogy tényleg talizunk,és jössz velünk!Mi mindig nyitottak voltunk(motormárkátol függetlenül),és mindenkit szivesen látunk!Nálunk az a lényeg milyen ember vagy!Ha eléggé 2infantilis",akkor okés!
nos ahogy irta kisseb cm3 moci volt a kezében és azután ez a markolat elég érdekességeket fog mutatni,mm1000 fordulat szerintem is elég óvatosan kell huzigálni ...
szerintem neked már a hó meg a jégmotorozás bleivódott a zsigereidbe...ezért irsz ilyeneket. Nem olyan ugrálos masina ez. Pont,hogy kibaszott stabil. Egy 1000 gixer sokkal inkább csinál olyat...
Kiugorjon alólad? Hát ahhoz rendesen odakell baszni...Mondjuk nem a gipro-s power commanderes tuning csődörökről beszélek, hanem a sima gyári alapról...
Alpha!
Mindig finom gázzal indulj el,és gyorsan váltsd el,hogy ne ugorjon ki alólad...felváltod 4-be és ott már alacsony fordulaton lomha a moci,így kevesebb váratlan dolog érhet téged,semmintsem 2-esben húzatod,és rosszalkodik!
Michail!
Sajnálattal olvastam soraidat!
Remélem,hogy semmi bajod!
A vasat meg talpra lehet állítani,és itt vagyunk rentgetegen,hogy segítsünk!
Írd le ,hogy mi kell,szinte mindenkinek van elfekvő alkatrésze!
Mr.Hayabusa!
A motor mar megvan, nincs vissza ut......azert is irok ide nektek hogy hogyan is legyen, hogyan NE torjem ossze magam. Hidd el, nem azert vettem 3 millaert egy muszert, hogy ajtostul rontsak a fanak!
Azert irok ide mert vannak nalam tapasztaltabb motorosok, mint te is ugye bar, akik az olyan noob-okat mint en is, eltudnak nemi tapasztalattal latni. Mar annyit tanultam hogy c mode...
De ez vajmi keves, az onuralom az fontosabb.....
Amugy koszi a tanacsot, meg ha kapok hideget, meleget is, nem problema....
Alpha!
Neharagudj...de nagyon magabiztosnak,és vaknak tűnsz!
Nehogy sírás,vagy komolyabb dolog legyen a vége! ,
Félre ne érts!Én pont le....,hogy ki milyen mocit vesz!
De egy busásért,és minden más motorosért is kár.....
de drukkolok Neked!
Köszönjük!
Neked,és Családodnak is viszont kívánjuk!
Szeretnénk ha több túrán vennél részt,mint idén!