Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA király, akkor nem lesz gond összeszervezni!
Szárítókat építünk. Motim-be. Örülök hogy te is a saját főnököd vagy, mert én is, magamtól elég sűrűn elkérem magam. Tudod a család ...... A fiam 6 éves Ő is mocizik , és a hétvége az övé.( jó de azért nem mindig)
Mi is járkálunk Ausztriába motorozni, majd összeszervezzük veled. Hát a munkám az relatív...én vagyok a főnököm, majd megbeszélem magammal, hogy engedjen el Egyébként milyen munkát adtatok át itt?
Most adtunk át egy munkát O -váron , majdnem egy hétig jártam át , az út elég jónak tűnt Győr -től.
Mi főleg a Bakony-ringen keresztül szoktunk adrenalint tölteni, de megfogadtuk 2008 tól nem kellene , helyette inkább Ausztria többet. A munkád neked hét közbe mennyire szabad!
Remek! Én benne vagyok!
Csöle ! Látom Mosonmagyaróvári vagy, én se lakom messze, tavasszal gurulhatnánk párat .
menyus kimondta hogy nem megy a jobb kanyar,,,elcsiptem kémeket,és elkoboztam kamerájukat,itt az eredmény!
A lényeg az, hogy neked tetszik...Nekünk meg az tetszik, hogy 150-nél rakhatjuk a 2-est...ha akarjuk... Egyébként köszi, neked is Boldog Karácsonyt!
Hidegen soha nem bántok semmilyen járgányt. Sokaknak talán nem jönne be, 150 ig kicsit lustának tűnik, habár a tesztek alapján 6. ban 60-100 ig a nagy ZZ - it megveri. A futómű és a fékek pedig ...
Milka! Mi szeretünk. Csak és kizárólag jót akarunk neked. Hogy végre valahára neked is jó legyen. Megérdemelnél már egy rendes motort, mert jó ember vagy. Egy busát.
Adj nekik!Megérdemlik!
érdekes járgány.... bár hidegen akkor sem rángatnám a gázt,ennél jobban imádom a mocimat,de ha meleg hmmm......akkor adunk az érzésnek...
üdv neked is kellemes ünnepeket...
Én a helyedben lecserélném az asszonyt...
Jó hát valakinek a trabanttól is fülig ér a szája, valakinek meg a porschétól sem...
Sziasztok Busások és nem Busások !
Két hónappal ezelőtt majdnem XX- es , aztán Busás lettem , de az asszony közbe meglátott egy másik gépet , én sem ismertem ezt a típust, de első látásra szerelem lett belőle. Igaz nem sokat tudtam gépelni, de azóta is fülig ér a szám. ( csak hogy bele szóljak a Honda kontra Suzuki csevegésbe )
Mindenkinek boldog karácsonyt , és mielőbbi jó időt kívánok.
jó hát ok..ilyen a6 van nekem is, de van egy régi C5-öm is és ahoz képest nagyon cool lett az új. tetszik.
éntölem a franciák azt csinálnak amit akarnak,inkább használtan egy....
Csöle,Zoo,Pep!Nagyon nahgy kapolok lista!
Ez egy szép motor!Királykék!
Hmmm...nézzétek milyen szép lett az új citroen C5...lehet, hogy felébredtek a franciák?
És 5-6 milla...
Hát ez épületes... Egyértelműen néger péniszhez van kalibrálva...
ott a rendszám a lábtartó alatt csak a nagy seggtöl nem látjátok
Jogos! Ott a pont!
Persze!Mit gondolsz miért nincs rendszáma