Szárítókat építünk. Motim-be. Örülök hogy te is a saját főnököd vagy, mert én is, magamtól elég sűrűn elkérem magam. Tudod a család ...... A fiam 6 éves Ő is mocizik , és a hétvége az övé.( jó de azért nem mindig)
Mi is járkálunk Ausztriába motorozni, majd összeszervezzük veled. Hát a munkám az relatív...én vagyok a főnököm, majd megbeszélem magammal, hogy engedjen el Egyébként milyen munkát adtatok át itt?
Most adtunk át egy munkát O -váron , majdnem egy hétig jártam át , az út elég jónak tűnt Győr -től.
Mi főleg a Bakony-ringen keresztül szoktunk adrenalint tölteni, de megfogadtuk 2008 tól nem kellene , helyette inkább Ausztria többet. A munkád neked hét közbe mennyire szabad!
Hidegen soha nem bántok semmilyen járgányt. Sokaknak talán nem jönne be, 150 ig kicsit lustának tűnik, habár a tesztek alapján 6. ban 60-100 ig a nagy ZZ - it megveri. A futómű és a fékek pedig ...
Milka! Mi szeretünk. Csak és kizárólag jót akarunk neked. Hogy végre valahára neked is jó legyen. Megérdemelnél már egy rendes motort, mert jó ember vagy. Egy busát.
érdekes járgány.... bár hidegen akkor sem rángatnám a gázt,ennél jobban imádom a mocimat,de ha meleg hmmm......akkor adunk az érzésnek...
üdv neked is kellemes ünnepeket...
Sziasztok Busások és nem Busások !
Két hónappal ezelőtt majdnem XX- es , aztán Busás lettem , de az asszony közbe meglátott egy másik gépet , én sem ismertem ezt a típust, de első látásra szerelem lett belőle. Igaz nem sokat tudtam gépelni, de azóta is fülig ér a szám. ( csak hogy bele szóljak a Honda kontra Suzuki csevegésbe )
Mindenkinek boldog karácsonyt , és mielőbbi jó időt kívánok.
Mi főleg a Bakony-ringen keresztül szoktunk adrenalint tölteni, de megfogadtuk 2008 tól nem kellene , helyette inkább Ausztria többet. A munkád neked hét közbe mennyire szabad!
üdv neked is kellemes ünnepeket...
Két hónappal ezelőtt majdnem XX- es , aztán Busás lettem , de az asszony közbe meglátott egy másik gépet , én sem ismertem ezt a típust, de első látásra szerelem lett belőle. Igaz nem sokat tudtam gépelni, de azóta is fülig ér a szám. ( csak hogy bele szóljak a Honda kontra Suzuki csevegésbe )
Mindenkinek boldog karácsonyt , és mielőbbi jó időt kívánok.
És 5-6 milla...