Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pep!
Köszönöm!De csak azt irtam,amit gondolok,ami a véleményem!Azt mindenki eldönti megfogadja,vagy sem!Ráadásul ez nem azt jelenti,hogy én mindent tudok,fenét,csak van már pár kilométer a hátam mögött(motorral,kamionnal,mindennel).
Ez jo,ment az 5-ös!Na látod ezért (is) szeretünk!A fanyar humor,meg öszinteség!
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, minden fórumlakónak! Üdv Laci!
Alpha!
Töltsd ki az adatlapodat!
Alpha!
Nagyon bátor amit csinálsz!
Motoroztál már?Motorod volt már?
Ha van már motoros tapasztalatod,akkor egy kis odafigyeléssel,és tisztelettel,nem lesz baj!
...de ha semmilyen tapasztalatod nincs,akkor nagy kihívás elött álsz,mivel a motorok állítólagos KIRÁLYÁT választottad társadul! De ettől függettlenül mindenre van megoldás,és működhet a dolog,ha tiszteled az erjét,és nem csak húzod neki..,..
ismerkedjetek meg egymással,és ne hidd azt már az elején,hogy megy ez!Én 9-kilóméter után pereceltem a fél órája kihozott zsír új busámmal,mert azt hittem,hogy uralom a gépet!
Azóta tisztelem,és tanulok tőle mindig,mert minden helyzetben máshogy viselkedik.
Pedig én megyek jégen,hóban,mindig!..és mégis sokat kell tanulnom nekem is!
Gratula hozzá,és köszöntünk a csapatban!
Tittelett!
Üdvözlök Mindenkit!Már a vakációmat töltöm...VÉGE a melónak!
Winchy! Köccke!
Csöle!Naon hülye vagy!
De,hogy ne csalódjál bennem,segítek a többieknek,hogy megvalósuljon a programm terved!
cool...
És persze Mr.-nek egy-két fogás
Zsuzsinak
szeva köszi érdeklödésed,,már pár helyen összefort,,és nem nagyon nyilalgat,,van még egy fenti rész ami törtebb,,arra azt mondta a doki hogy már már fájdalom határáig terheljem,hogy pótolgassa a szervezetem,,,minden esetre nem akarom elkiabáni deidáig nem érzem "kop kop kop" én mondtam nem akarok jelzö készülék lenni és igy is harcolok ez ellen,,,,újra ugrabugrálni akarok stb...
Szeva Zooo.
Hogy vagy Lábad nem érzi az idöjárás változást?
jujjjj én a helyedben nem vigyorásznék meg tapsikolnék
Ja és ha nem bocsálytanak meg neked ezek után akkor ......................majd kitalálunk még v.mit ami igazán ütös lessz.

Cajok "kutyus"
Csöle "cicus"
Ha ez mind végig csinálod én személyesen csempészek a málnaszörpbe amit akarsz.
Hy. Nektek.
Milka papa megint bölcset mondtál (irtál) És ezt vicc nélkül.
1350ccm tamulni hát tényleg nagy bátorság.
Nem véletlen a F1 ben nézz meg bárkit mindenki gokarttal kezte.És ez tény.
Tavaszi Hayabusa Fórum találkozó női szakasz, alternativ programtervezet:

1. Csöle elfogása és megkötözése
2. Beásása a földbe nyakig
3. Bukósisak célbadobó verseny (cél Csöle földből kiálló feje)
4. Csöle kiásása
5. Csöle lassú piritása nyárson (Közben azért sörrel locsolni)
6. 400m gyorsulás-Csöle hátra a gépekre kötve mint fékezőernyő
7. Délben friss forró csilisbab elfogyasztása Csöle hátára rakott bográcsból
8. Délutáni pihenő alatt Csöle koktélokkal szolgálja ki az Úrnőket
9. Délután Csöle begyűjti a környékbeli mezők összes virágát, melyből ágyat csinál a hölgyeknek éjjelre
10. Este a maradék Csöle odaengedése férfi társai közé, akik megkínálhatják egy pohár málnaszörppel.

Ez komoly! De tényleg te meg majd menekülsz létrávala lábaid között!
Hát azt még mindig sokallom egy kicsit,de ez van!Bizzunk az ember itélöképességében,meg jozan eszében!
Nekem tetszett!Föleg akkor tetszett volna,ha beis következik!De kicsi feleségem nem ily nyitott!
gyakorlatilag kb 750-es szintre vesz vissza...
Ugy valahogy!És kitudja milessz,ha utolérnek?!
Nemtudom az mennyit segit(mennyit vesz vissza),de lehet hogy segit!
Ez van...a Milkáról a tehénre...a tehénről meg a reggeli fejésre asszociáltam itt hirtelen korán reggel...