Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőle gyúrjál vazzeg!
Néééééda ilyen nincs ....erre meg előkerül ...
Jó mondjuk a senior pálmát Fiveurban vitte el... ment hősiesen 60km-t az új busájával a hidegben oszt most kussol...3 hónap rehabilitáció...
Menyus!
Visszaküldtem a Prop-Tech-et mert gyári hibás volt én meg szívtam vele pár órát!
bocs 20.30-kor : valszeg a fogmosás kicsit felrázta..
Van rá esély Mert hogy kocsit nem szerel az tuti hideg van már zsuzsikánknak
elaludt unatkozás közben,,korral jár!
áááááááá..utoljára fél hatkor böffentet, azóta semmi...öreg má, lefeküdt aludni...elfáradt...
Na ezt jól megcsináltad Máá nem is beszélget velünk
...szerintem beszereztem az év végi kapolok lista I. helyezését és fődíját... )Busás heréinek pirítása médiumra közepesen tüzes XX kipufogón ) Igaz Milkám?
öltöny? mi az?
nálam heverésznek a földön a rongyaim,mindig kéznél vannak....olyan mint amikor shoppolni megyek durkálós .......
Menj a garázsba és nézz rá a mocidra. Ha egészséges ember vagy rögtön rád jön a röhögőgörcs és jól fogsz szórakozni! Nem fogsz unatkozni!
De randa szekrényed van Hogy fér bele az öltönyöd?
személyszerint tudnék,zene és fénytechnikát is szolgáltatni........
kompletta dj disco akár személyembe ,,no de hogy juttatom el a cuccomat
erösitö 2 hangfal ,,projektor ami kistáska nagyságú mint laptopom
jah és ha naygon táncizni akarnátok 2 x 300 wattos mélyláda van itt minden ami házibulihoz kell
ott az 1 ik hangfal a tetején....
he he....

és kérnék 1 före szállást! !

Köszönöm hogy felirtál a listára
Dolgozni?!Nem beszélni magyar!Nem ismer kifejezést!
Most jött meg!De csak holnap hányom össze!Már nincs kedvem!
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem! Cime: 2711, Tápiószentmárton
Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítől lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 30. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!

SOS! Zene ill hangtechnika ügyben kérek segítséget mert zene nincs! Akinek van valmi alkalmatossága kérem jelentkezzen!

Édesség, rágcsálni való ügyben: mindenki hoz valamit, vagy legyen megvéve?

Max 40fö mehet,és legalább 20-25 fö-nek kéne összejönni!.

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)
Dodo+Anya+2 gyerek --- Szállás 4 főre
4)Rudi+Vali --- Szállás 2 főre
5)Mih@il+Főnök+Terrorista+Csabi+Andi --- Szállás 4 főre
6)Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa
9)Busati+Asszony+Kispun
cisom
10) Jeges + Gina
11.) XXMan + Mona
12)Pep
13)Anti+Kriszti --- Szállás 2 főre

Eddig: 30 Fööööööööööö Ebböl 12-nak kell szállás!
Nekünk kéne 4+1 gyerek.
Menj el dolgozni!
Szerejl daewo-t Meg jött a cucc?
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem!
Cime: 2711, Tápiószentmárton Mátyás király u. 15.
Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.
Az étkezésben: vacsi: sült csikecomb, sajtal-sonkával töltörtt rántott sertés, rántott gomba, fokhagymás szelet, burgonya rizs savanyúság. Éjfélkor virsli, + ami a vicsiból maradt.
Ami nincs benne,az az ital. Italok: Sör 3féle, Jéger, valami viszki. Üdítők lesznek, azoknak szétdobjuk az árát ahányan leszünk.Az alkoholt mindenki saját magának rendezii!
Szállás lehetöség van max 16 fő!: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli! Szállást mindenki magának fizeti!
A gyerekeknek van lehetőségük lepihenni 1 szobában.
Jelentkezési határidő holnap azaz december 30. a szombat délután 3 azaz 15:00-a!
31.én érkezés 18:00-19:00 óra között, vacsi 20:00 körül! Pezsgő bontás 0:00 körül :) Pezsgőt lehet hozni!

SOS! Zene ill hangtechnika ügyben kérek segítséget mert zene nincs! Akinek van valmi alkalmatossága kérem jelentkezzen!

Édesség, rágcsálni való ügyben: mindenki hoz valamit, vagy legyen megvéve?

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)
Dodo+Anya+2 gyerek
4)Rudi+Vali
5)Mih@il+Főnök+Terrorista+Csabi+Andi
6)
Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa
9)Busati+Asszony+Kispun
cisom
10) Jeges + Gina
11.) XXMan + Mona
12)Pep
13)Anti+Kriszti
14)?

Eddig: 30 Fööööööööööö Ebböl 8-nak kell szállás!
menj vidámparkba!
Unatkozom!Tessék engem szorakoztatni!Hahoooooooooooooooooooooo!
FIGYELEM!

A szilveszter megoldodni látszik! Tápioszentmárton lehetne a mienk,egy étterem!Ára 3.000FT/fö!Ebben benne van az étkezés,terembérlet,stb.Ami nincs benne,az az ital.Azt ott kell helyszinen rendezni,vagy hozni!Szállás lehetöség van,: 2.500FT/fö.Ebben benne van a reggeli!
Kéretik az érdeklödöket,hogy gyorsan jelezzenek vissza,mert holnap válaszolni kell!(más társaság is pályázik a helyre)

1)Maistear+Niki
2)Milka+Milkáné+Kismilka
3)
Dodo+Anya+2 gyerek
4)Rudi+Vali
5)Mih@il+Főnök+Terrorista+Csabi+Andi
6)
Gabica(sajna Menya nélkül)
7)Mr.&Mr.-né
8)ZooHayabusa
9)Busati+Asszony+Kispun
cisom
10)Pep
11)XXMan+Mona
12)Kerapu+Anya (Jegi,Jeginé)
13)Anti+Kriszti

Eddig 30 Föööööööööööööö!Ebböl 8-nak kell szállás!