Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lehet ha talalkoztok?
nem azert, de ennyit nem rohogtem meg forumon.....
jo a banda
A pácolást a számon keresztül elfogadom!
De mit keresnék én a Te szobafaladon?
Voodoozni akarsz?
Hjóóóóvan kedves barátaim! Szopjatok szét egy jóóóó nagy batyu f...szt! szeretlek benneteket!
Milka
Itt Baján nem nagy választék van gumiból de kínáltak nekem is Conti Sport Atac-ot de még drágább lett volna a Michlen-nél és az élettartamát a Dunlop-éra saccolták talán. A Michleneket 76000 Ft-ért felszerelve adták. De szerintem nem csak a gumin múlik az egész hanem, hogy ki használja és mire! Én az 1200-es Banditomon a gyári hátsó gumit 21000 Km-nél cseréltem le és az első még maradt az öcsémnél ez 6000Km-nél lett aktuális. laci 75
A gumidat sohasem egyformán használod!
Rentgeteg eset van amikor csak a futófelület közepe kopik csak,és túrán,és pályán a szélek is!

Csak májjal birjátok.

Csöle segitek (Gabica)
200 felett?...majd esetleg 2009ben
nos jobb mint azokhoz képest emlitett 1000 es sport kategóriát olvastam,,az tény hogy a 190 cm 100 kg ot el kell takarni ha fúj a szél,,dupla bubis plexi és segit,,,és busának elég jó a szélvédelme !
Majd bepácolom a fejed valami jókis fehérboros alapba, majd ha zanzásodott kellően, akkor azt rakom fel a falamra!
...okés karbon!
Ragaszd fel a szobád falára,és higgyél benne vakon!
ugyanmár...KARBON bazeg...KARBON!
Gyerekek! Hayabusa gyári adat: gumik tartóssága 1 200Km-5 000 Km használattól függően. Na ennyi.
milka
mindig úgy szoktam csinálni hogy a kis gyámotalanokat elöre engedem,hadj elözgessenek,mert mikor ök már meg elöztek dolgokat akkor még én egy nagy kövérrel a hátad mögött megérkezek,,figyelek vigyázok majd rád a távolból
Köszönöm,ez nagyon jol esett!De tényleg!És a proféta szoljon belöled!
attól függ,hogy ezüst,vagy arany papíros a csomagolása? ,
Csokikám te Öreg? Te gy jófajta Milka vagy és kb 2070-ben fog lejárni a szavatosságod!
Mit hallok?Jo szélvédelem?Hát arrol tegyél le!Attol függ milyen magas vagy,de 180-centi felett,max. behasalva!Legalábbis ha rendesen mész(200-felett).
XX-em conti-val elmegy 11.000-15.000-ret!Szinte végig kétszemély,ha nem akkor pálya!Szerintem ez nem rossz!Képtáramba a képek,arrol hogy hogy tapad.
Ár:53.000ft/garnitura.Talán ez se rossz!Én probálltam a d-208-st,egy 600-as Suzukin,és 4.500km után le kellett cserélni!Erre nem mondhatnám hogy gazdaságos!Ja és a garnitura 71.000ft-be került!Azis igaz,hogy tapadt mint állat,de mennyiért tapadt?!
Na akkor te sem vagy kicsi! Bár a k8 busán feljebb húzták a plexit, igy valamivel okésabb lesz! És látni fogod a műszerfalat is , mivel azt meg kijjebb hozták. Én a régin nem látom csak az aljából egy picit. Mondjuk nem is köll nézegetni...minek...
Megvagy Te verés nélkül Jóóóóó Barátom!
Ne kérj elnézést,nem tudhattad!Csak ez rossz omen!Talán kezdek babonás lenni,meg öreg.
190