Szia Mr.
Igérem az idén többet találkozunk de a munkám miatt nem tudtam veletek gurulni.
A gumikat illetően nekem Dunlop D208-as volt fenn hátul és kb 4000 Km-nél elfogyott és már 3000 körül
nem igazán tapadt. most Michelin Piolot Pover van fenn és közel 4000 Km-t mentem vele de még 3000 Km-t ki fog bírni. A Dunlop és Michlen között árban 15000 Ft külömbség volt de szerintem megérte.
A Dunlopot még Belme Józsi tette rá az Ő választása volt ki tudja, hogy miért? Nekem a Michlen jön be.laci75
Viszont 3.-tol nincs benne a tiltás,és ezért ugrik!Ha jol tudom,1,2,3,-ban csak a telljesitmény 67%-a áll rendelkezésre,4,5,6-ban meg a 100%.Szoval most hogyis van?Hányadikban gyengébb?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....nem! Nem Nem! A harry Potterben tanultam, hogy nem szaaaaabad kimondaniiiii! És és különben is én nem is őrá gondoltam!
Igen vannak sokkal jobb gumik,sokkal drágábban!Én aztis oda irtam ár/érték arány!És hidd el,énis probáltammár mást is,jha nem is a telljes palettát!
Egyébként én a batlaxrol,pont rosszakat hallottam(a Busákat egy idöben ezzel adták ki)és mit ne mondjak nem jokat mondtak a srácok(Menyus).
......én megyek mindig.......
Igérem az idén többet találkozunk de a munkám miatt nem tudtam veletek gurulni.
A gumikat illetően nekem Dunlop D208-as volt fenn hátul és kb 4000 Km-nél elfogyott és már 3000 körül
nem igazán tapadt. most Michelin Piolot Pover van fenn és közel 4000 Km-t mentem vele de még 3000 Km-t ki fog bírni. A Dunlop és Michlen között árban 15000 Ft külömbség volt de szerintem megérte.
A Dunlopot még Belme Józsi tette rá az Ő választása volt ki tudja, hogy miért? Nekem a Michlen jön be.laci75
Negyedikben 2500-as fordulaton csak röfög a busa
ahány motoros,ahány motor tipus,annyi vélemény!Probálgass,oszt ami beválik,használd!Énis ezt tettem!
Egyébként én a batlaxrol,pont rosszakat hallottam(a Busákat egy idöben ezzel adták ki)és mit ne mondjak nem jokat mondtak a srácok(Menyus).
És egy életen át olyan kétkerekűn tépni, ahol a 2 kerék elöl hátul van..és nem kétoldalt...