Nem fogod megbánni! Olajat nézegetni kell még a 2008 előttinél, de egyébként nincs gond vele! A sebesség fokozat szokott még szarakodni nála abból is 2 és a 6 os! De ez sem mérvadó! Ha nem okádja a füstöt vedd meg nyugodtan! Egy álom lesz az 1000 re után! Én imádtam!
Addig biztosan nem fogod megbánni,amíg ki nem próbálsz egy K8-ast!
A viccet félre téve,nagyon jó vas az öreg is,én nagyon szerettem,hogy mire figyelj oda,azt majd megmondják a többiek,én nem értek hozzá.
Sziasztok azt szeretném kérdezni 1000Gsxr után Hayabusában gondolkodok esetleg vásàrlàskór mire figyeljek oda 2006 évràtban gondokodom hogy esetleg nem fogom e megbáni?
Örülök, hogy jobban van már! Sajnos egy közeli motoros barátom szintén ezzel szenved!
Mondtam már amikor találkoztunk, hogy szervezzük meg, hogy menjünk együtt ! Te, Józsi, Sanyi, Csaba... (és bocs akit kihagytam) és Irány Ausztria, Olaszország!
Jászb.-Bp.-Pécs-Mohács-Dunaujváros-Kiskunlacháza-Jászb.
670-km az idő is tökéletes volt!
A viccet félre téve,nagyon jó vas az öreg is,én nagyon szerettem,hogy mire figyelj oda,azt majd megmondják a többiek,én nem értek hozzá.
Mikor lesz uj busa?
Tud valaki valamit?
Candy Max Orange (EAJ)
Ezt találtam a gyári prospektusomban.
Tudja vki a kolbászzsír színkódját vagy aki profin kikeveri?
Hayabusa gyári fejidom, 2 oldalidom és egy új dupla bubis mra plexi lehetőleg egyben eladó.
Mondtam már amikor találkoztunk, hogy szervezzük meg, hogy menjünk együtt ! Te, Józsi, Sanyi, Csaba... (és bocs akit kihagytam) és Irány Ausztria, Olaszország!
Nagyon szép tájakon jártál! A Kawa sem piskóta
Ez a motor akkor inkább balzsam a léleknek!