Semmi akadálya szívesen látunk mindenkit. Mondjuk kezd kissé humoros lenni hogy az érkezőknek legalább 2/3-a liter felett lesz Számomra ez ritka élmény lesz
Féknyereg felújítás folyamazban.
Hát elég ramaty állapotban volt, a dugattyúk kb. Fele beragadva. Pucolás + új "karmantyúk" (amiket én amatőr gumigyűrűnek neveztem.
17 év után megkapja a magájét :)
Oké hogy megy mint állat, de szeretnék negállbi biztonságosan...
Üdvözletem a közösségnek!
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a K8-as és az L3-as Hayabusa között az ABS-szen és a Brembo féken kívül?
Válaszokat előre is köszönöm!
Remélem látok pár Busát hétvégén az Üvegtigrisnél is a véradáson. Jön valaki ? Én rábeszéltem egy ismerősöm de csak azért hogy a pucér motorok táborát erősítse velem hogy hozzon ő is pucér szörnyet. Szóval egy B-kingel meg egy pucér feketerigóval mi megyünk
Tisztelt Busások!☺Nekem volt szerencsém menni egy olyan Busával amiben 120000Km volt 1999 évj és szép hangja volt és gyönyörűen tette a dolgát! Valakinek hasonló nagy km-futásról van-e tapasztalata?
Hát elég ramaty állapotban volt, a dugattyúk kb. Fele beragadva. Pucolás + új "karmantyúk" (amiket én amatőr gumigyűrűnek neveztem.
17 év után megkapja a magájét :)
Oké hogy megy mint állat, de szeretnék negállbi biztonságosan...
Röviden: Semmi.
Csak ennyi történt L3-ban és azóta is.
Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség a K8-as és az L3-as Hayabusa között az ABS-szen és a Brembo féken kívül?
Válaszokat előre is köszönöm!
Vasárnap lesz a véradás itt az esemény linkje:
https://www.sportmotor.hu/esem...
Remélem látok pár Busát hétvégén az Üvegtigrisnél is a véradáson. Jön valaki ? Én rábeszéltem egy ismerősöm de csak azért hogy a pucér motorok táborát erősítse velem hogy hozzon ő is pucér szörnyet. Szóval egy B-kingel meg egy pucér feketerigóval mi megyünk