Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A M0-ról M7 re megyek rá. Valahogyan, úgy kellene, hogy ne okozzak nehézséget nektek máris az elején. 06308214029 a telefonom. :-) Segítsetek!
Ok. Tiszaföldvárról indulok. vagy Dunaföldvár-Enying-Siófok, vagy M5, M0, s ahol mondjátok csatlakoznék! Hol csatlakozzak szerintetek?
Pontosan hogyan is lenne a menetrend 1-2 nap.......? Már is nagyon izgulok!
Még azért reménykedek, csak 98%, hogy be kell mennem.

Még Black&Red is lóg a levegőben, szombati munka ügyben. Holnap este már mindenki biztosat fog tudni.
De azért drukkolok, hogy legalább neki ne kelljen dolgozni, így lesz Busás erről a környékről is és persze remélem, hogy az idő kegyes lesz a csapathoz.
oda se neki hollo testvér. én majd vasárnap építgetem tovább. egyszer csak elkészül már végre, vagy felépül, vagy mi? begurult a gyógyszerem az asztal alá. na megvan. aztán, ha felépül nem kell már fogatlan luvnyák után sóvárogni sem. minden jó lesz és a hétvége megmarad motorozni.
megint csak ismételni tudom magam, mint júniusban mondottam, kárrrrrrrr, hogy így alakult, de lélekben velünk leszel.
Tudok adni go to hell feliratu farmer kordurat ha gondolod
OK, tudom, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de akkor is!
A bőrszerkóm hello kity-s, nem járhatók barbie-s vassal!
Eredetileg is hátulról mért. A kis huncutok kezdenek áttérni a fenéklesésre . Ha szerencsém van, akkor gyorsabban kifutottam a fényképtávból minthogy rám fordult volna. Majd kiderül. Lesem a postást .

Sajnos építenem kell a kapitalizmust .
De majd feleségül veszek vmi fogatlan, gazdag özvegyasszonyt és más gondom se lesz, mint motorozni!
utánad is fordult? mert elölről csak a dzsekid fazonját kaphatta le.
hagyd azt a győri tmk /nagy/ műhelyt, gyere inkább motorozni.
Addig a valogacccc mig ez se nem marad
Na ne égessé má vazze!

A barbie már rég nem májer, most a hello kitty a menő!
már lekéstél a 26ost más elkérte..neked marad a lányom régi 3 kerekü cangája
Uh, basszus, lehet hogy elhamarkodtam!
Lehet mégis csak kelleni fog a bringa, mert a kamionok nem sok szabad hely van mostanában!
a jó szívem miatt lásd szívesen odaadnám s járhatnék rollerrel
ha nem nem..
lehet a balta arcúval jobban jársz mintha egy csapat nigériai felvenne aztán 2 óra használat után kirak
Köszönöm, de neked nagyobb szükséged van rá!
Majd stoppolok, egy ilyen helyes gyereket csak megszán vmi kiéhezett balta arcú kamionos!
Tudok kolcson adni egy 26os biciklit tavaszig ha gondolod
Szia!

A mai délelőtt eseményei alapján, nagyon úgy néz ki, hogy a szombat délutánomat egy nagy győri gyárban fogom tölteni.
Ha kitűztök esőnapot későbbre, akkor meg már nem biztos, hogy lesz "A" kategóriás jogsim, mert a héten út széli természet fotósba futottam elég "dinamikusan" haladva.
V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 05. szombat
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/

10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.

1. djHayabusa67 /+2 motor/
2. bartokatosz
3. pokerzee
4. atisR6R
5. Dotka2
6. Hayabusablack
7. Pupusteve
8. arpivanda
9. Hollo /+2 motor/
10. BariIstván
11. retrorider
12. Lacconer
üdv. szerintem a szigethalmi kisduna hídnál lévő hamburger-fagyizó, stb.
parkolóban tudunk találkozni. 9 és 9-15 között. odamegyünk. jó ott?
BB társunk fogalmazását nem is kell tovább ragozni.
Üdv a csapatban.
Természetesen neked is ott a helyed. Csak mi is tudjunk menni, mert félek egy kicsit az időjárástól. Hol csatlakozol be?
Köszönöm :-)
Lacconer kollega
Abban a pillanatban amikor eldontotted hogy hayabusat vasarolsz orokos tagga valtal igy a kerdes felesleges . Olyan tagok is vannak akiknek zx12esuk van vagy eppen darabokban a busajuk .
Ugyhogy udvozlunk teged es gratulalok az uj szerzemenyedhez
retrorider,

Nálunk van egy felújított külső AC Hayabusához.
Sziasztok. Új vagyok a frissen vásárolt öreg hayabusámmal, de esetleg befogadnátok, s részt vehetnék a kiránduláson?