Ok. Tiszaföldvárról indulok. vagy Dunaföldvár-Enying-Siófok, vagy M5, M0, s ahol mondjátok csatlakoznék! Hol csatlakozzak szerintetek?
Pontosan hogyan is lenne a menetrend 1-2 nap.......? Már is nagyon izgulok!
Még azért reménykedek, csak 98%, hogy be kell mennem.
Még Black&Red is lóg a levegőben, szombati munka ügyben. Holnap este már mindenki biztosat fog tudni.
De azért drukkolok, hogy legalább neki ne kelljen dolgozni, így lesz Busás erről a környékről is és persze remélem, hogy az idő kegyes lesz a csapathoz.
oda se neki hollo testvér. én majd vasárnap építgetem tovább. egyszer csak elkészül már végre, vagy felépül, vagy mi? begurult a gyógyszerem az asztal alá. na megvan. aztán, ha felépül nem kell már fogatlan luvnyák után sóvárogni sem. minden jó lesz és a hétvége megmarad motorozni.
megint csak ismételni tudom magam, mint júniusban mondottam, kárrrrrrrr, hogy így alakult, de lélekben velünk leszel.
Eredetileg is hátulról mért. A kis huncutok kezdenek áttérni a fenéklesésre . Ha szerencsém van, akkor gyorsabban kifutottam a fényképtávból minthogy rám fordult volna. Majd kiderül. Lesem a postást .
Sajnos építenem kell a kapitalizmust .
De majd feleségül veszek vmi fogatlan, gazdag özvegyasszonyt és más gondom se lesz, mint motorozni!
a jó szívem miatt lásd szívesen odaadnám s járhatnék rollerrel
ha nem nem..
lehet a balta arcúval jobban jársz mintha egy csapat nigériai felvenne aztán 2 óra használat után kirak
A mai délelőtt eseményei alapján, nagyon úgy néz ki, hogy a szombat délutánomat egy nagy győri gyárban fogom tölteni.
Ha kitűztök esőnapot későbbre, akkor meg már nem biztos, hogy lesz "A" kategóriás jogsim, mert a héten út széli természet fotósba futottam elég "dinamikusan" haladva.
V. Hayabusa gurulás 2015. 09. 05. szombat
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/
10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.
BB társunk fogalmazását nem is kell tovább ragozni.
Üdv a csapatban.
Természetesen neked is ott a helyed. Csak mi is tudjunk menni, mert félek egy kicsit az időjárástól. Hol csatlakozol be?
Lacconer kollega
Abban a pillanatban amikor eldontotted hogy hayabusat vasarolsz orokos tagga valtal igy a kerdes felesleges . Olyan tagok is vannak akiknek zx12esuk van vagy eppen darabokban a busajuk .
Ugyhogy udvozlunk teged es gratulalok az uj szerzemenyedhez
Pontosan hogyan is lenne a menetrend 1-2 nap.......? Már is nagyon izgulok!
Még Black&Red is lóg a levegőben, szombati munka ügyben. Holnap este már mindenki biztosat fog tudni.
De azért drukkolok, hogy legalább neki ne kelljen dolgozni, így lesz Busás erről a környékről is és persze remélem, hogy az idő kegyes lesz a csapathoz.
megint csak ismételni tudom magam, mint júniusban mondottam, kárrrrrrrr, hogy így alakult, de lélekben velünk leszel.
A bőrszerkóm hello kity-s, nem járhatók barbie-s vassal!
Sajnos építenem kell a kapitalizmust .
De majd feleségül veszek vmi fogatlan, gazdag özvegyasszonyt és más gondom se lesz, mint motorozni!
hagyd azt a győri tmk /nagy/ műhelyt, gyere inkább motorozni.
A barbie már rég nem májer, most a hello kitty a menő!
Lehet mégis csak kelleni fog a bringa, mert a kamionok nem sok szabad hely van mostanában!
ha nem nem..
lehet a balta arcúval jobban jársz mintha egy csapat nigériai felvenne aztán 2 óra használat után kirak
Majd stoppolok, egy ilyen helyes gyereket csak megszán vmi kiéhezett balta arcú kamionos!
A mai délelőtt eseményei alapján, nagyon úgy néz ki, hogy a szombat délutánomat egy nagy győri gyárban fogom tölteni.
Ha kitűztök esőnapot későbbre, akkor meg már nem biztos, hogy lesz "A" kategóriás jogsim, mert a héten út széli természet fotósba futottam elég "dinamikusan" haladva.
Terv: A Balaton körbe tekerése.
Indulás: 10:00 M1-M7 kivezető szakaszán lévő AGIP kút. /szokásos/
10:45-11:00 M7 pálya SzFehérvár Shell kút /pihenő/
11:40-12:00 71-es u. Balatonakarattya MOL kút /pihenő/
12:40-14:00 Füreden v. Badacsonyban ebéd.
A továbbiakat ott megbeszéljük. Reméljük kellemes idő lesz.
Aki jön, iratkozzon fel.
1. djHayabusa67 /+2 motor/
2. bartokatosz
3. pokerzee
4. atisR6R
5. Dotka2
6. Hayabusablack
7. Pupusteve
8. arpivanda
9. Hollo /+2 motor/
10. BariIstván
11. retrorider
12. Lacconer
parkolóban tudunk találkozni. 9 és 9-15 között. odamegyünk. jó ott?
Üdv a csapatban.
Természetesen neked is ott a helyed. Csak mi is tudjunk menni, mert félek egy kicsit az időjárástól. Hol csatlakozol be?
Abban a pillanatban amikor eldontotted hogy hayabusat vasarolsz orokos tagga valtal igy a kerdes felesleges . Olyan tagok is vannak akiknek zx12esuk van vagy eppen darabokban a busajuk .
Ugyhogy udvozlunk teged es gratulalok az uj szerzemenyedhez
Nálunk van egy felújított külső AC Hayabusához.