Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ők csinálták neki...!
Az enyém meg teljesen gyári!
Rakni kell bele egy helicoil-t, és jobb lesz, mint új korában.
Szia
szerintem efi tuner ugyben a legilletekesebb a csunderlikcsabi. Hivd fel ha raersz reggel 8tol elered ha epp nem padol,de visszahiv ha kiirja a szamod..
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tippje, hogy mitől van?
Ha teli gázzal elkezdek Pl. 6.-ban gyorsítani és mielőtt leforogná magát a motor elkezdem vissza engedni a gázt, akkor az első pillanatban nem lassítani kezd a motor, hanem olyan mintha segbe rúgnák és még jobban gyorsul...! Nem csak én tapasztalom, hanem az ismerős EFI tuneres Busája is pont ezt csinálja!
A másik, hogy valakinek van esetleg elfekvőben 2002-es Busához olajteknője? Az ismerősöm Busájának olajleeresztő csavar menete egy kicsit elfáradt a teknőben...!
No, végre!
De csak a jóban, mivel nem lesz rossz!
Es egyutt lesztek Joban Rosszban
Valószínű úgy lesz! Barátok között jól érzem magam!
2006-os busáról megmaradt gyári dobok(4000/pár) és egy pár visszapillantó tükör(2000/pár) eladó.
Milyen eredmènyek születtek Taszáron Albi?
Úgy legyen Józsikám, de akkor este meg majd a depóban nem találjuk az autónkat megint!
Addigra megjavíttatom a váltót és elhúzom a nótáját a kis Girnyónak!
Orbán Joci lett az 1. Fekete Ricsi a 2. Egry Gaby 3. Szerény személyem a 4.! De csak azért 4. mert nem voltunk többen!
D1000-ben a kvalifikációs lista, és az eredmény is ez lett!
Józsi, dehogy veszek én össze senkivel, és nem is haragszom senkire, miért is kellene ugyan! De 1 már biztos, 99.99% hogy ott leszünk a 2 Madarason is, pedig nem terveztük, csak az elsőt!
Egy Olasz srác egy régi Busával megnyerte Bánki Horváth Lajos 2. lett Szabó István Cocó Kawaszaki ZX14 3.
és a D1000?
Nem tudom ki van, de gondolom nem is akarod tudatni! Persze így könnyebb, Igen én legyek szerény, amikor egyből támadott a maga módján, amikor a tényeket le írtam (nem a 2 kedvenc motorjai győztek) az elején neki! Ennyi!
De én nem is mondom hogy én 1.59-et megyek a ringen, azért ez kicsit más, Talán nem?
Végszóra csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy számomra megtiszteltetés olyan kiváló versenyzőkkel rajthoz állni mind Orbán Joci Egry Gabi Fekete Ricsi! Nagyon jól érzem magam minden versenyen független az eredményemtől! Persze most sem az bosszantott, hogy nem mentem jókat, hanem mert a váltóm szarakodott és így folyton hibáztam! Na de komolyan nehogy már összevesszetek ezen a butaságon?! Itt lezárjuk és beszéljünk arról, hogy mi lesz a Busatalin?! Ki vezeti a kört?
hello!
mi volt kunmadáron a 900+top eredménye..?
idők...helyezések...?
Taszáron voltam......nem hallottam még semmit....
Minden évben ugyanaz a nóta. Idén Te lettél a "kiválasztott"
Ferikém ! Mikor tanulsz már egy kis alázatot a szeretett sportágad iránt ?
Szerénységet és tiszteletet az ember és fórumtársaid iránt ?
Téged ilyenkor vajh miét nem kezdenek a ringesek húzni azzal a 2:10zel
jól van nyertetek jobbak voltatok

csak hagyd már Bazsit

De mi a baj, pörög a topik, csak van aki mellre szívta a kritikát, és ......!
Kis Balázs!
Meg mondom őszintén, én sem szerezem a felesleges fecsegést és párbeszédeket, főleg olyan emberel aki olyan dolgokban okoskodik amiben teljesen amatőr! De itt a monitor előtt viszont nagyon okos! (Gyorsulás, végig olvastam az egészet azóta hogy kész lett Józsi motorja)!
De lehet az egész egy nagy félre értés mind kettő részről, de a lényeg akkor is az, A GIRNYÓ MOST ODABASZOTT, AKÁR TETSZIK AKÁR NEM, Bocs Gabi és Józsi, ezt nem nektek cimeztem!
Gabi, olvasd el a barátod 90354, 370, 373, 376, 382, hozzászólásait, és meglátod hogy ellenfél akar lenni! Vagy ha nem, akkor felesleges fecsegés az egész!