De az is lehet Tibi, hogy az a pad ahol mérték Austriában, póni lovakra volt állítva, ahogyan sokszor itt nálunk is magyarban, de nem nevezném meg most ezt a pad mester urat!
Azert a reakcioidot es a 60 labat elnezve nem gondolom hogy nagyon meg fogok izzadni . Masreszt nekem ez abszolut egy jatek nem pedig eletcel vagy verre meno kuzdelem.
Miután az elmúlt 2 hónapban ebben a topicban a hsz-ek 90%-a arról szólt, hogy kinek a motorja van jobban megtuningolva így nem hiszem, hogy ez támadási alap lenne.
Egyebkent az idokbol latszik a feri motorja szintekkel feljebb van eroben mint a tobbieke. Szerintem csukott szemmel es hatrakotozott kezzel is gyozne
s mindezt a monitor elott ulve latom
Tibi, az időmérőn teljesen mindegy mennyi a reakció időd, csak a menetidő számít, döntőben van nagy jelentősége a reakció időnek, amit most a fáradság miatt én is benéztem rendesen!
Nem mint ha számitott volna de mind két nap szenvedtem a váltó elektronikával! Egyszerűen nem tudtam váltani! Jana ki is jött megjavítani de már akkor a középdöntő következett és késő volt a segitség! Sajnos most sem működik de remélem Lacházára rendben lesz! Még mielőtt mondanátok miért nem váltok kuplung nélkül, próbáltam de ha nem engedem teljesen vissza a gázt nem veszi be a sebességet! És igy csak nagyon sz@r időket futottam!
szerintem te sem banod
s mindezt a monitor elott ulve latom
te hova tartozol feri?