Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tudd, dobogón álltam én is, és méltósággal veszítettem, úgy ahogy Ricsi fiam is!
Ferikem
nem lattalak a d1000 dobogojan
lehet a monitor elott ulve mar a szemem nem a regi
egyebkent azt tisztelem az egrygabiban hogy meltosaggal tud vesziteni. S ami meg fontosabb egy versenyzonel hogy meltosaggal tudjon gyozni..de ez a tulajdonsag nem mindenkiben van meg
Én csak azt mondom, hogy a monitor előtt, vagy a telefonba pötyögtetve, könnyű itt mondani bármit! De aki ott volt és húzta a gázt Május 1-én Madarason a 402 m-en, az tudja csak hogy mi a helyzet a pályán!
Sajnos ebben is jobbak vagytok mert en csak egy neha tavoli nezo vagyok nem pedig aktiv resztvevo akinek akad velemenye
a vegeredmeny szempontjabol irrelevans a kerdesed
de ha mar ilyen harcias vagy javaslom olvass vissza amikor megemlitem hogy a kozel 60 kilos motortomegsulyhatranyt es az `en haverjaim` testtomegsulyhatranyat ami kozel 20-30 kg nem lehet 20 loero erotobblettel behozni. S azt is irtam hogy a barki es barmi ellen fog menni a hayabusa lesz akkor is a szurkolasom targya.
de ha emlexel irtam olyat is hogy david es goliat harca amiben neha gyozhet goliat is..legalabbis remelem
sajnos most nem ez tortent hanem a girnyo ezres felkerult a 2. Helyre. Amihez termeszetesen gratulalok mert szamomra ez a verseny egy oromjatek nem pedig "latod bazzeg mi gyoztunk" odadorgolom az alulmaradt orra alá harc
De ha ott lettél volna, és láttad volna azt a "Busa blokkos" sárga motort, akkor látnád hogy mennyi köze van annak a motornak Gabi vagy Józsi Busájához!
Meg hát kérdezd meg Gabit vagy Józsit, a Joci motorja a futóműve miatt, és más egyéb dolgok miatt, nagyon ki lóg a sorból!
Orbán Joci az haverod talán?
Ferikem segits mar ki legyszives mindig elfelejtem a jocinak ezrese van vagy busaja?
Hát akkor hogy fogja még Józsikám húzni a seggét, ha benne lesz ebben a blokkban az R tengely és a Yoshi dugó!
Gratulálok fiuk! Ügyesek voltatok! Még a kis Girnyó 1000 es is elég jól húzta a seggét!
Hát a "GIRNYÓ" 1000-es!
Szia Ferikem
meselj mi hireid vannak
Kawabbusa hol vagy?
A Kunmadarasi D1000-ben történt dologról, illetve az GSX-R 1000-es "GIRNYÓRÓL" és a haverjaid Busáiról kellene beszélnünk!
Én is jövök.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
9. pokerzee
10. PipásGéza
11. AngelT
12. tyutyi
14.x300
4. Hayabusa gurulás. /Pécs TV. torony, Orfűi tavak./
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.

II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.

a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/

Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor az Orfűi tavak felé.

a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
9. pokerzee
10. PipásGéza
11. AngelT
12. tyutyi
felvéve
Telon beszélünk!
Én tavaly CBR 600-al voltam!
jelentkezem!Tyutyi
4. Hayabusa gurulás. /Pécs TV. torony, Orfűi tavak./
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.

II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.

a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/

Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor az Orfűi tavak felé.

a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
9. pokerzee
10. PipásGéza
11. AngelT
gyere. úgy ahogy mondod. te fogsz minket az m9 től felvezetni és megmutatni a helyi finomságokat.
üdv géza
Sziasztok ! Nincsen még kizárva , hogy csatlakozom hozzátok csak a jövő havi beosztásomat még nem tudom ( lehet , h ügyeletes leszek).
Egy kis Z 750 -el felvezetni a busákat márcsak a poén kedvéért is buli ;)