kösz az infókat. igazándiból én úgy gondoltam, hogyha valaki arról a környékről csatlakozik be, biztosan van valami jobb ötlete pl. amiket felsoroltál. és akkor az eredeti terv menet közben módosulhat.
Sziasztok Busások ! Sajnos ( már bánom) én eladtam az enyémet ...
1-2 info / tanács a hayabusa guruláshoz , ha elfogadjátok egy Szekszárditól...
- az M 9 lejárónál jönnék le a pályáról , mert a 138 km - nél ritka szar az út
- érdemes lenne a pihenőt a Szekszárdi kilátóra tervezni ( látni szinte az egész várost)
- Pécsre Szekszárdtól mehetsz a 6-oson ( 1 rövid jó szerpentin van a többi fos út) vagy Bonyhád - Kárász - Magyaregregy ( erre erdős kanyargós viszonylag normális út) - Komló - Mánfa ( ki nem hagynám 1-2 × le / fel szerpentinezés ) - Pécs - Siklósi várat esetleg becserélni Orfűi tóra sztem élménydúsabb ( környéken kanyargós utak)
Sajnos jött vissza pár kg nem bírok ellenállni a hazai falatoknak! De nem bánom! Nem vagyok serleg gyűjtő a lényeg, hogy olyan emberekkel töltöm ezeket a napokat akikkel szívesen vagyok! Már nagyon várom Kunmadárt úgy néz ki el is tudok menni! Remélem te is ott leszel?!
Nézzd ccm 1340 az enyém! Láttam a Jociét is az is 1340 ccm! Nem a ccm növeléstől megy ilyen jól a Joci hanem ő és én és sokan mások jó hozzáértő szerelőt választottak! Végh Jana! Ez igazán elismerés egy szerelőnek mikor mindenki arra gondol, hogy ccm növelés miatt megy ilyen jól a motor!
jelentkezem én is a Busa gurulásra