Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok,

jelentkezem én is a Busa gurulásra
szevasz tesó. pénteken akkor kunmadár?
kösz az infókat. igazándiból én úgy gondoltam, hogyha valaki arról a környékről csatlakozik be, biztosan van valami jobb ötlete pl. amiket felsoroltál. és akkor az eredeti terv menet közben módosulhat.
Elkelne olyan Valaki aki ismerős Pécs felé!
Bármilyen motorral jöhetsz,csak gyere!
Sziasztok Busások ! Sajnos ( már bánom) én eladtam az enyémet ...
1-2 info / tanács a hayabusa guruláshoz , ha elfogadjátok egy Szekszárditól...
- az M 9 lejárónál jönnék le a pályáról , mert a 138 km - nél ritka szar az út
- érdemes lenne a pihenőt a Szekszárdi kilátóra tervezni ( látni szinte az egész várost)
- Pécsre Szekszárdtól mehetsz a 6-oson ( 1 rövid jó szerpentin van a többi fos út) vagy Bonyhád - Kárász - Magyaregregy ( erre erdős kanyargós viszonylag normális út) - Komló - Mánfa ( ki nem hagynám 1-2 × le / fel szerpentinezés ) - Pécs - Siklósi várat esetleg becserélni Orfűi tóra sztem élménydúsabb ( környéken kanyargós utak)

Ha tudok vmiben segíteni írjatok / szóljatok ( 30 539 76 61)
olyan mint a tobbi semmi extra..
4. Hayabusa gurulás. /Pécs TV. torony, Siklósi vár./
2015. 05. 16. esőnap 05. 23-án.
indulás: 09:00 a szokásos helyről, Bp. M1-M7 kivezető szakaszán
lévő AGIP kútról.
I. megálló az M6 pálya 70-es kőnél, az újvárosi pihe-
nőhelyen lévő OMW kút. /M8 csomópont előtt 4 km/
érk: 09:45, ind: 10:15.

II. megálló az M6 pálya 134-es kőnél, a fácánkert pihe-
nőhelyen lévő MOL kút. érk: 10:45, ind: 11:15.

a 138-as kőnél megyünk ki a 6-os útra. ha kell, megállunk az M9 csomópontban. /ha valaki ott csatlakozik be/

Pécs TV. torony érkezés kb 12:15. /ebéd, stb./
indulás 14:00 órakor a siklósi vár felé.

a résztvevők iratkozzanak fel. mindenkit szeretettel.
más motortip. nem kizáró ok. őket majd mindig bevárjuk vala-
hol.

1. én
2. bartokatosz
3. hayabusablack 1
4. hayabusablack 2
5. hayabusablack R1
6. Busalaci
7. Árpivanda
8. feti
mi van a busáddal?
Mikor mutatod már meg
a vudu szertartasokhoz muszaj a sajat kornyezet Tibikem tudod kellenek a csupa k betus dolgok..kakas kotel kes stb
miért nem megy?
sajnos nem fog menni de lélekben tolom a busákat a rajtnál előrefelé hogy az ezres girnyókat verjék-tiporják
Sajnos jött vissza pár kg nem bírok ellenállni a hazai falatoknak! De nem bánom! Nem vagyok serleg gyűjtő a lényeg, hogy olyan emberekkel töltöm ezeket a napokat akikkel szívesen vagyok! Már nagyon várom Kunmadárt úgy néz ki el is tudok menni! Remélem te is ott leszel?!
Vagy...hizhattal volna 20 kilot
mindig a nehezebb utat valasztod
Az tuti! Mivel túl erősre sikerült a gépem, így 15 lóerőt vissza vettünk! Mások tuningra költenek én meg fojtásra! Meglátjuk majd!
dehogy jozsikam nem gondolok en semmire es senkire. A lenyeg hogy a busasok nyerjenek es kesz
ez az idei kunmadar lesz talan a legizgalmasabb eddig
Nézzd ccm 1340 az enyém! Láttam a Jociét is az is 1340 ccm! Nem a ccm növeléstől megy ilyen jól a Joci hanem ő és én és sokan mások jó hozzáértő szerelőt választottak! Végh Jana! Ez igazán elismerés egy szerelőnek mikor mindenki arra gondol, hogy ccm növelés miatt megy ilyen jól a motor!
En mar elvesztettem a fonalat kinek milyen ? Cm3
de szurkolok neked s gabynak. Neked a 2. Helyert
Orbán Joci Busával indul! Legalább is Busa blokkal!
Nyugodjon békében!
Szomorú ! ...
feti@dunaweb.hu

16-án nem jössz Pécsre? (Busatali)
Sajnos megint kevesebben lettünk:( meghalt a múlt héten Dunaújvárosnál balesetet szenvedett motoros.
igy van ricsi is komoly ellenfél..
mit mondjak nálam a busáknak kisebb az esélyük a súlyhátrány miatt de néha góliát is győzhet
És ne felejtkezünk meg Fekete Ricsiről sem! De ha lehetne, tennék egy nagyobb összeget arra, hogy Busa nyeri a versenyt!