Sziasztik sikerült megvennem patika állapotú vezetett service könyves. Az eladó garanciát vállat rá és ezt le is irta.
igen való színű ,hogy nem csalódnék benne de nekem ez az évjárat a mindenem. Nagyon köszi a sok vélemènyt haznos volt.
Hayabusa.csaba!Az új busában nem fogsz csalódni!Itt a régiek közül mindannyian kétkedve fogadtuk a megérkezését,nézegettük,nézegettük,majd szépen lassan mindannyian lecseréltük a régi kedvencünket az újra nagyon sokan!Szerintem egyikünk sem bánta meg!
Sziasztok! Van egy nagyobb gondom. Egy 2007-es busa van nálam és 5000 felett egy morgó hangot ad kicsit mintha a kuplung csúszna... Találkozott már valaki ilyesmivel vagy tudja miért van?
Hy feri
dehogy megyek en a repi motorjaval barmi tortenik vele egesz evi fizetesem odaadhatom erte
maradok a gyari busamnal, legfeljebb magammal versenyzek
Tudod mi a vicc, hogy Mr. Te és Én nem is lakunk messze egymástól!
Egyszer fussunk össze, és megcsodálom én is!
igen való színű ,hogy nem csalódnék benne de nekem ez az évjárat a mindenem. Nagyon köszi a sok vélemènyt haznos volt.
http://youtu.be/RzMTvgx3R5I
remelem jo mecccsek lesznek
Ez csak szórakozás...! Lehet megismerne téged és ledobna amiért eladtad!
Gabival mi van 2 hét és első Lacháza!
dehogy megyek en a repi motorjaval barmi tortenik vele egesz evi fizetesem odaadhatom erte
maradok a gyari busamnal, legfeljebb magammal versenyzek
Mint látom tesztpilóta leszel Május 1-én Madarason, vigyázz le ne dobjon a paripa!