Hát át tudod rendszámoztatni, de attól félek többe kerül a hús mint a leves, új TÜV kell rá minden eredetinek kell lennie stb. nem tudom megéri-e!? Vagy ha nem akarsz vele vesződni akkor add oda egy neppernek és átrenszámoztatják de milyen áron...
amit küldtem csoportot ha joltudom nekik itt van kint a motor akarok majd szervezni túrát is .Aprőpő van nekem egy 400as banditom a mi magyar rendszámos és szeretném eladni nem tudod mi ennke a menete
2800-ért jól néz ki, és azt írják hogy első tulajtól, tehát nem hazudhatja hogy balesetmentes mert azt itt a törvény bünteti, ha mégis észreveszed kötelezhető a motor visszavételére!
De én a helyedben megnézném a Münchenit is, de neked csak a régi kell...
Bármit nem , csak busát és csak 99-2000es sajnos engem ez az évjárat függővé tett.igen tudom pedig semmivel nem rosszabb a 2001és feletti sem de nem tudom miért de az nekem nem kell.
Hacsak nem nagyon jo aron belekalkulalva egy kisebb motorgeneralt..gyuruzes miegymas
lattam mar k8at 150ezerrel es egy k2ot 130 ezerrel. Addig kutya bajuk nem volt.
ugy gondolom azert egy motort autot stb ne toljunk a szakadekba mert sok a km
vagy ha jo az ar szinte mar bontasi ar akkor erdemes lehet megvenni hisz hajtod amig megeri aztan bontoba tolod..
pl ha ezt 500ért megkapom akkor megvenném mert annyiért túró sincsen(pl xx sem )
ha gondolod csatlakozz hozzánk itt.
Már látni 70e km-es motorokat is
De én a helyedben megnézném a Münchenit is, de neked csak a régi kell...
de mindegy
frsz :ubv 723
mert én kint élek
lattam mar k8at 150ezerrel es egy k2ot 130 ezerrel. Addig kutya bajuk nem volt.
ugy gondolom azert egy motort autot stb ne toljunk a szakadekba mert sok a km
vagy ha jo az ar szinte mar bontasi ar akkor erdemes lehet megvenni hisz hajtod amig megeri aztan bontoba tolod..