Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hát igen hús és a lé nem mindegy.de nagyon köszi az infót
persze hogy igen ha jó áron van és csak annyi a keret
pl ha ezt 500ért megkapom akkor megvenném mert annyiért túró sincsen(pl xx sem )
Hát át tudod rendszámoztatni, de attól félek többe kerül a hús mint a leves, új TÜV kell rá minden eredetinek kell lennie stb. nem tudom megéri-e!? Vagy ha nem akarsz vele vesződni akkor add oda egy neppernek és átrenszámoztatják de milyen áron...
amit küldtem csoportot ha joltudom nekik itt van kint a motor akarok majd szervezni túrát is .Aprőpő van nekem egy 400as banditom a mi magyar rendszámos és szeretném eladni nem tudod mi ennke a menete
Az én tapasztalatom szerint a legtöbbnek csak Mo.-on van motorja itt csak belép egy ilyen körbe...
de jó az szuper. remélem egyszer itt lesz ilyen találkozó
Én is benne vagyok a németországi magyar motorosok és Tiroli Magyar motorosok csoportban! Már volt találkozó is.
https://www.facebook.com/group...
ha gondolod csatlakozz hozzánk itt.
elvileg csak 150km
Augsburg
Nürnberg , és te ?
Hol élsz Pontosan!?
a müncheni az magyar rendszámos motor és nagyon nem jó tapasztalatom van a magyarokkal idekint sajnos :((
Mostanában a magyar piacokon is felkusztak a km óra állások...

Már látni 70e km-es motorokat is
2800-ért jól néz ki, és azt írják hogy első tulajtól, tehát nem hazudhatja hogy balesetmentes mert azt itt a törvény bünteti, ha mégis észreveszed kötelezhető a motor visszavételére!
De én a helyedben megnézném a Münchenit is, de neked csak a régi kell...
BB-nek írtam..
de mindegy
Bármit nem , csak busát és csak 99-2000es sajnos engem ez az évjárat függővé tett.igen tudom pedig semmivel nem rosszabb a 2001és feletti sem de nem tudom miért de az nekem nem kell.
mert ha még nálad szalad bele az egy dolog... de egyébként csak egy pénztemető és nem tudhatod mit buheráltak rajta
és vennél 150 ekm-rel busát vagy bármit?
esetleg valaki nem tudja kinél van mert lehet vissza venném
frsz :ubv 723
Hallgass a szivedre lehet az neha dragabb dolog de legalabb boldog leszel..
2800 eur,
mert én kint élek
ő volt az enyém és ö 2000es évjárat és nekem csak az az évjárat kell
Hacsak nem nagyon jo aron belekalkulalva egy kisebb motorgeneralt..gyuruzes miegymas
lattam mar k8at 150ezerrel es egy k2ot 130 ezerrel. Addig kutya bajuk nem volt.
ugy gondolom azert egy motort autot stb ne toljunk a szakadekba mert sok a km
vagy ha jo az ar szinte mar bontasi ar akkor erdemes lehet megvenni hisz hajtod amig megeri aztan bontoba tolod..