Hát én arra gondoltam, hogy ha már két napos a sztori akkor valahol alszotok az Osztrákoknál és olyan utakon mentek ami szigorúan kanyarvadász!
És most megosztom veletek az egyik legnagyobb kincset!
Ezeket az útvonalakat motorosok gyűjtötték össze, csak a legjobb utakból!
Itt meg tudsz tervezni mindent, merre menj!
A blokk a helyén beindítottuk a gépsast felraktuk a fékpadra egy próbamérésre 229 le 169 nm De még most következik az elektronika stb stb! Ez csak kíváncsiságból megmértük!
Ebben igazad van,hogy futóval könnyebb lenne...
Az élmény viszont igy elmarad. Lehet az lenne a legjobb megoldás,ha megpihennénk menet közben. Igy talán 2 "legyet" ütnénk 1 csapásra.
Szóval megmaradna a motorozás élménye,és a busa tali élménye is.
Én megkérdem a barátaimat hogy mit szolnak hozzá.
Irogassunk,,,szervezkedjünk,,,hátha lessz belöle valami.
Szerintem is kell a 2 nap. Igy élvezetes a motorozás hosszu távon.
Kis alvás is kell bele hogy regenerálódjunk. Magamrészéröl nembánom a tempós motorozást,de 1 hosszu turának nem ez a lényege. Felhivok pár havert,és megkérdem tölük h mit szolnak hozzá.(persze csak busások) Én nagyon mennék,mert
még nem voltam ilyen nemzetközi busa talin. Sokféle ember,és sok müszaki érdekesség....
Hát, ugyan abszolválható, de szerintem húzós. Én szeretek túrázni a busával, utassal csomagokkal, de azt mondom, hogy napi 500 elég. Szal így szerintem 2 nap ki is meg vissza is.
Én szívesen mennék, de tényleg az lenne a jó, ha többen mennénk együtt.
Erre van affinitasa valaknek a fenti megkötésekkel?
Nézd... 2009-ben volt egy próbálkozás, akkor kb.15-en jelezték, hogy eljönnek ebből egy ment el(egy házaspár)! Ők hatalmas élményről számoltak be!
Hogy most mennyire változott a helyzet az csak tőletek függ...
Az út szerintem abszolválható kb. 5-6 óra alatt autópályán, elvégre busákról van szó, nem!?
ZORRO:::::
köszi az infot,,,sz ted van esélye hogy többen elguruljunk Németországba a nemzetközi Hayabusa talira? Ha jol látom akkor Suhl-ban lessz,az bp töl 900 km..szóval hosszu az ut.
talan lesz eselye igy masnak is
Jó tervezgetést!
Már elküldtem e-mailban 1 pár barátomnak,,meglátom mi lessz a hozzászólás.
És most megosztom veletek az egyik legnagyobb kincset!
Ezeket az útvonalakat motorosok gyűjtötték össze, csak a legjobb utakból!
Itt meg tudsz tervezni mindent, merre menj!
http://kurvenkoenig.de/motorra...
Ezt fejtsd ki bövebben....
Mit jelent a "látványút" ?
Bocs,de nem tudom.
sok szerencset a 400 mhez
Az élmény viszont igy elmarad. Lehet az lenne a legjobb megoldás,ha megpihennénk menet közben. Igy talán 2 "legyet" ütnénk 1 csapásra.
Szóval megmaradna a motorozás élménye,és a busa tali élménye is.
Én megkérdem a barátaimat hogy mit szolnak hozzá.
Irogassunk,,,szervezkedjünk,,,hátha lessz belöle valami.
Múlt évben az olaszokhoz mentem egy ilyen hosszú túrát, nem gond lábon szerintem.
Az első kérdés szerintem inkább az, hogy mennyien lennénk, aki biztosan akar és tud jönni. Utána már tudunk szervezkedni.
Kis alvás is kell bele hogy regenerálódjunk. Magamrészéröl nembánom a tempós motorozást,de 1 hosszu turának nem ez a lényege. Felhivok pár havert,és megkérdem tölük h mit szolnak hozzá.(persze csak busások) Én nagyon mennék,mert
még nem voltam ilyen nemzetközi busa talin. Sokféle ember,és sok müszaki érdekesség....
Én szívesen mennék, de tényleg az lenne a jó, ha többen mennénk együtt.
Erre van affinitasa valaknek a fenti megkötésekkel?
Hogy most mennyire változott a helyzet az csak tőletek függ...
Az út szerintem abszolválható kb. 5-6 óra alatt autópályán, elvégre busákról van szó, nem!?
köszi az infot,,,sz ted van esélye hogy többen elguruljunk Németországba a nemzetközi Hayabusa talira? Ha jol látom akkor Suhl-ban lessz,az bp töl 900 km..szóval hosszu az ut.
http://www.hayabusaclub.com/