Figyi, nekem 6 ezer vmennyi volt az órában mikor felkerültek, és most van 24 ezer vmennyi benne. A jobb csuklón is sok múlik ám ! A km-rek nagy része hosszú távon használva került bele. Sok volt a túra.
Nálam a moci 5,5 és 6,5 liter között eszik nagy átlagban.
Én már csak verseny pályán vadulok, oda meg ritkán jutok ki !
Üdv Tesó és Uraim!Vasárnap gurultam egy "laza" 140 km-t.Tapasztalatok:Alul nyomatékosabb a Busa,de 4-5000-től talán jobban megy a Kawa,ford. sz. tiltása elég kemény ,mikor leszabályoz mint ha behuznád az első féket egyenesfutása és stabilitása ugyanolyan jó mint a Sólyomé/1. gen. beszélek/kanyarban viszont "élesebb"könnyebb bedönteni,nagyon stabilan tartja az ívet,szélvédelme is jobb,magasabb a plexije...fékek ugyanazok mint a Busán,a többi majd kiderül hosszabb távon.
Szerintem annyira nem sok érte, mert ha belegondolsz, hogy az anyag költség, a munka vele na meg persze a tervezési költségek. És ha már ő találta ki, akkor már keresni is szeretne rajta vmit, a piszok !
Egyszerűnek tűnik, de azért hogy egy ilyen nehéz mocit így elbírjon és biztosan ne essen a tyúkszemedre, biztos levezettek pár nyomaték ábrát. Na meg az engedélyeztetések, stb.
Nekem tetszik, nagyon. Lehet majd megkörnyékezem a cégnél vmelyik gépész kollegát .
Kawabusa! Ne hangoztasd még egyszer, hogy a Busások csórik! Ma hárman is hívtak az idomszett miatt! Sőt volt aki rá is ígért csak neki adjam! Akkor valóban olcsó pénzért adom! De hát ez a jó szívem! Este 7 re hívtam a fiukat remélem nem vesznek össze rajta!
Nálam a moci 5,5 és 6,5 liter között eszik nagy átlagban.
Én már csak verseny pályán vadulok, oda meg ritkán jutok ki !
A motoron a következők történtek:
- motorolaj csere és szűrő (olajat+szűrőt én vittem)
- injektor szinkron
- szelephézag ellenőrzés
- fékolaj csere
- féknyergek tisztítása
- légszűrő tisztítás
- elektromos csatlakozók tisztítása/ellenőrzése
Így lett 25 ezer píz.
A moci kész a szezon kezdésre !
de azert a csinos lanyok nekem hianyoztak a motorokrol
http://www.sportmotor.hu/motor...
Egyszerűnek tűnik, de azért hogy egy ilyen nehéz mocit így elbírjon és biztosan ne essen a tyúkszemedre, biztos levezettek pár nyomaték ábrát. Na meg az engedélyeztetések, stb.
Nekem tetszik, nagyon. Lehet majd megkörnyékezem a cégnél vmelyik gépész kollegát .
Mondtam a srácnak, hogy egy kicsit sokallom!