Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg 100000 km-rel se
Egy jó tanács: 2001-ig ne vegyél!
igen az előélet az nagyon fontos .volt már hayabusám de annak már 7 éve és most nem tudok mihez viszonyítani és pont azért keresem a 99- 2000-es évjáratot mert nekem az volt.én rengeteget túráztam vele abban akkor volt 73000km de mindet megcsináltam rajta rendesen és idő előtt. de szívesen fogadom a jó tanácsokat.elöre is köszi
szerintem 100at vígan kíbir de lehet hogy 200at is komolyabb baj nélkül. nyílván az előélet az nagyon fontos(olajcsereperiódus betartás, szervizelés stb)
Az első évjáratoknál az injektor a probléma forrása!
Igen és 110001-nél szétesik. Azért a 110k már sok.
Sziasztok szerintetek egy 2000-évjáratú busába a 107000km az sok vagy nem is tudom,hogy tegyem fel a kérdést. Mert azt hallottam, hogy a suzuki blokk 110000-t bír
koszonom ez akkor igy legyen
egyebkent a narancs most milyen szinu? Maradt narancs?
El kell keserítselek....! Nem lesz tükröm! De ha hozol felszerelem neked legyen ez a te napod! Bár az erős motor csak egy dolog! Gabi nagyon jó versenyző és beszélgettem a szerelőjével és hát lesz ott is lóerő ám!
legalabb a gabit lesz eselyem a tukorbol is latni
Benne vagyok!
Ha en szervezem ok ugy lesz
majd dobd már ki az esemény naptárba is. ott többen megtalálják.. köszi
Rendben de egy teszt kunmadaron mindenkeppen
Szia
igazabol aki a kezebe veszi az iranyitast
varok honap vegeig es ha ugy alakul akkor megprobalom en
de az mar biztosnak latom hogy a pecs irany nem mukodik, inkabb a balatoni irany vagy az esztergom-szlovak kanyar lehetseges..
Szezon végén megteheted ajánlatodat te is!
Hello föni mikor lesz tavasszal Busa közgyűlés , ki szervezi tudsz valamit?
Szia
gratulalok
ezt a variaciot tobbszor megcsinaltam s soha nem volt lanccsere vonzata..ezert is hivjak a legolcsobb tuningnak. Kicsit erosebbnek fog tunni utana es hajlamosabb lesz az egykerekre de megszokod
az elso kb4500 ft a hatso kb 8-9 e ft volt mikor utoljara vettem.
Sziasztok! Én is csatlakoztam a Hayabusa tulajok közé! Kérdésem az lenne hány fogasak a gyári lánckerekek, illetve hány szemes a lánc? Egy -1 első, és +2 hátsót ajánlottak Gixer1000-es barátaim. Ehhez mekkora lánc kell? Nem tudom jelenleg milyen áttétel van benne (még nem néztem meg), de nekem még a gyárinak tűnik 28e km-nél. Valakinek van tapasztalata ehhez a kombinációhoz?
Rendben
az uzlet megkottetett
De csak és kizárólag abban az esetbe ha nem kell pótolnom!
Persze ugy van de ha tul eros lesz neked szolj szivesen elcserelem az en gyarimra a tiedet
Mostani motorkiállításon készült Veronában: