igen az előélet az nagyon fontos .volt már hayabusám de annak már 7 éve és most nem tudok mihez viszonyítani és pont azért keresem a 99- 2000-es évjáratot mert nekem az volt.én rengeteget túráztam vele abban akkor volt 73000km de mindet megcsináltam rajta rendesen és idő előtt. de szívesen fogadom a jó tanácsokat.elöre is köszi
szerintem 100at vígan kíbir de lehet hogy 200at is komolyabb baj nélkül. nyílván az előélet az nagyon fontos(olajcsereperiódus betartás, szervizelés stb)
Sziasztok szerintetek egy 2000-évjáratú busába a 107000km az sok vagy nem is tudom,hogy tegyem fel a kérdést. Mert azt hallottam, hogy a suzuki blokk 110000-t bír
El kell keserítselek....! Nem lesz tükröm! De ha hozol felszerelem neked legyen ez a te napod! Bár az erős motor csak egy dolog! Gabi nagyon jó versenyző és beszélgettem a szerelőjével és hát lesz ott is lóerő ám!
Szia
igazabol aki a kezebe veszi az iranyitast
varok honap vegeig es ha ugy alakul akkor megprobalom en
de az mar biztosnak latom hogy a pecs irany nem mukodik, inkabb a balatoni irany vagy az esztergom-szlovak kanyar lehetseges..
Szia
gratulalok
ezt a variaciot tobbszor megcsinaltam s soha nem volt lanccsere vonzata..ezert is hivjak a legolcsobb tuningnak. Kicsit erosebbnek fog tunni utana es hajlamosabb lesz az egykerekre de megszokod
az elso kb4500 ft a hatso kb 8-9 e ft volt mikor utoljara vettem.
Sziasztok! Én is csatlakoztam a Hayabusa tulajok közé! Kérdésem az lenne hány fogasak a gyári lánckerekek, illetve hány szemes a lánc? Egy -1 első, és +2 hátsót ajánlottak Gixer1000-es barátaim. Ehhez mekkora lánc kell? Nem tudom jelenleg milyen áttétel van benne (még nem néztem meg), de nekem még a gyárinak tűnik 28e km-nél. Valakinek van tapasztalata ehhez a kombinációhoz?
egyebkent a narancs most milyen szinu? Maradt narancs?
igazabol aki a kezebe veszi az iranyitast
varok honap vegeig es ha ugy alakul akkor megprobalom en
de az mar biztosnak latom hogy a pecs irany nem mukodik, inkabb a balatoni irany vagy az esztergom-szlovak kanyar lehetseges..
gratulalok
ezt a variaciot tobbszor megcsinaltam s soha nem volt lanccsere vonzata..ezert is hivjak a legolcsobb tuningnak. Kicsit erosebbnek fog tunni utana es hajlamosabb lesz az egykerekre de megszokod
az elso kb4500 ft a hatso kb 8-9 e ft volt mikor utoljara vettem.
az uzlet megkottetett