Cső Gabi, most látom te vagy a dragrace 13, csak megtörik az a nem hozzászólás sosem, de lehet neked volt eddig igazad!
Milyen 10.5 Balázsnak, kivágja úgy a 9.2-őt, mint a macskát sza..ni!
igy igaz feri
de nekem nincs félmillám(illetve 1 mill inkább)hogy egy jó mocit építsek
nem sajnálom magam mert egyelőre megvan a busám, de a mai világban tök se tudja mit hoz a holnap
vagy nyitok én is egy olyat amit ti csináltok ott ahol, természetesen te szponzorálod és akkor nekem is lesz pénzem
Az biztos hogy eléggé öszetett melo az airbrush fényezés,,ezért respekt a srácnak ! Az meg külön elismerés hogy amcsiba viszik a mocikat,és ö fényezi. Én is nagyon nehezen találtam olyan embert aki ezzel foglalkozik.
A legtöbb abbahagyta ezt mondták,mikor felhivtam öket.
Hááááttttt röviden ennyi.
Kurvara nem talalom a fotok kozott volt egy srac aki felrakta kb 2 honapja az 1000rr egesz fenyezesi folyamatat..
termeszwtesen az idomokat kell hozzavinni. Annyit tudok rola hogy 6 hete beszwltem vele a harley-kat fujja itthon amit kivisznek amcsiba.
Azert na nem ugyetlen a srac es raadasul nagyon szereny. Nekem 140 ezer ftot mondott komplett. Reszletkerdes hogy o szerzi a matricakat vagy te fujja vagy matricazod stb stb..ert hozza legalabbis amit kerdezett abbol abszolut megbiztam benne..ennyi
Még 1 gyors kérdés.:: a Bolgovics András hogy fényezi a mocit, ?
pl: rajta van az idom,vagy leszerelve?
Mert ugye nem mind 1 hogy döl a hayabusa felirat.:::
Sanyi, persze, hogy megyünk.