Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsenek itt már szabályok, ez tavaly bebizonyosodott többször is, meg lassan az autók kerülnek ott is előtérbe, lásd aug. 20, az autók miatt nem voltak döntők!
És ezt hogy gondoltad? Szúrópróbaszerűen leveszik a hengerfejet?
Elnezest nem vettem eszre hogy mikor viccelsz
szerintem szuroprobaszeruen a versenybiraknak minden cmhez kepest jol befuto motort ellenorizni kellene..dehat ez magyarorszag es ott is lennenek cimborak haverok ugyhogy ezert is mindegy.
En a magam reszerol a versenyt szeretem nezni es az idegek harcat
egrygabinak fat lehet vagni a hatan rajt elott 1 perccel ezert ot eselyesnek latom
Ha nem vetted volna észre, csak vicceltem előbb a kikönyökölésekről! Meg persze Ricsi motorja sem gyári, akkor nem benne be 255-el! Ricsi döntése, megyünk pályázni, de még azért Máj. 1-én elmegyünk, utána valószínűleg nem, de hátha Ricsi meg gondolja magát, övé a döntés!
sajnalom ha nem indultok idén mert jot meccseltek volna a fiuk
de azert kilatogattok gondolom
Nem tudom miről beszélsz, úgy gondolod óvni akarunk, már tavaly megtehettük volna amikor 100%-os lap volt a kezünkben ezzel kapcsolatban, és nem tettük! Idén meg úgy néz ki csak Máj. 1-én megyünk 1 versenyre!
ha jol emlexem van a szabalxzatnak egy óvás fejezete feri..ha ugy erzed lerakod a pinzt es kiovod akit gondolsz
de szerintem ugy is latszik majd az idokbol kinek van gyari kinek nem.
szerintem este egy szorp mellett ezt madáron ki lehet beszelni persze ha csinos lanyok is lennenek a tarsasagban az nagyban megkonnyitene a dolgot
Hát akkor lehet a túlzott faragás miatt azok is ki könyökölnek, úgy hogy marad Ricsi a gyári blokkal!
Azert van ott meg szetfaragott zx12 is de asszem vki mondta jon meg 2 gixer1000 agyonfaragott gep is. Ugyhogy vmelyik bizton talpon marad hogy ricsit megszorongassa
Hogyne stesszelnék, mi lesz ha ez a sok szétfaragott busa mind kikönyököl, és Ricsi verseny nélkül veri meg őket!
Ne stresszelj feri inkabb elvezzuk a versenyt
Akkor lehet ez volt a baj eddig..
Jaj KawaBBusa, 402 m-ig tart az a verseny nem pedig 600-700-ig!
Akkor muszaj lesz nekem raulnom es bevinnem 9.0 alá
Köszönöm! De hidd el nem lesz ott 9.0 Én nagyon is elégedett lennék 9.3 9.4 el is! Az erős motor csak egy lehetőség!
Gratulalok jozsikam
remeljuk meglesz a 9.0
Hogyan fotózzunk fekete motort árnyékban!
2013.júniusban! Az az egy óra nem távolság!
Elkészült a kicsike!
Tőled egy órányira ha megerőltetem magam! Nem is tudtad?
Te utánam jöttél ki azt hiszem fél évvel...
Pedig ma sólyom röptetés volt!
Zorro! :) Neeeeee! :) milyen messze vagy?