Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Százezret simán bírni kell a vezérmű láncnak...

Fazeren 40000nél lett megbontva szelephézag állításhoz és alig volt kint a feszítő

Minden stimmel!

A Red Baron túrákkal mi lett?
Régen az Attila minden héten küldött mailt, és egyszer vége szakadt. Aztán egyszer pont arra jártam mikor gyülekeztek, megálltam, kérdem, hogy mi van, hogy-hogy nem jött mail, mert ha tudom, szívesen mentem volna, de csak mosolyogtak, szóval nagyon úgy éreztem, hogy a red baron túrák átmentek privát baráti motorozásokba, így nem zavartam többet az összeszokott régi brigádot.
Szia
a mostani motoromban a gyari vezermulanc van es hibatlannak tunik. Sot a lanc es a fogaskerekek is gyariak..49 e km utan most cserelem oket. A zzr1400ammal volt olyan hogy 18 e km nel kihullottak az 'o' gyuruk a lancbol es ezert csereltem.
Nincs is vészesen messze Mo.-ról!
Ha esetleg valaki elmegy akkor lehet leugornék én is!
Szebb napot ! kíváncsi lennék tapasztaltabb busa tulajok véleményére . Vezérműlánc hangja volt a motoromnak , vettem egy új feszítőt és most szebb hangja lett a blokknak a szelep hézagok jók . A régi feszítő feles állásban volt , szerintetek aggódnom kellene a vezérműlánc nyúlása miatt ? Egyébként most lett lecserélve a gyári láncszett ( RK )ebből aszt gondolom , hogy olyan 25000 km lehet a motorban . vásárláskor leinformáltam átiratosok stb stb és ők is annyit saccoltak .
Szia Hollo !
Képeidet megnéztem és most már majdnem teljesen biztos vagyok benne hogy gurultunk együtt igaz régen volt Red Baronos túrán akkor neked 600-as Kawád volt nekem pedig Suzuki GSXF 750 még beszélgetünk is elég sokat a pároddal voltál ha jól rémlik de nem vagyok benne biztos Évának hívják és Csanaki ,köszönöm a válaszod !
Szia BLACK&RED!

Én Real Motorcentrumba hordom. Nagyon jó csapat. Karesz és Szilárd nagyon értik a dolgukat a műhelyben. Alaposak, jó fejek és még sosem kaptam úgy vissza a mocit tőlük hogy ne lett volna rendben. Ők annyira kiérdemelték a bizalmam, hogy ilyenkor télen nem is megyek be a szerviz idejére. Régen mindig ott álltam a moci mellett, de ígyis-úgyis rendbe rakják, nem kell őket őrizni. És ami még jó, hogy hivatalos suzuki partner, így gyűjthetem náluk a pecsétet a szervizkönyvbe.

Szerintem mi nem gurultunk együtt, legalábbis én nem emlékszem hogy gurultam volna hayabusa társaságában, egyik mocimmal sem. Lehet akkor még más géped volt neked is.
Hol találkozhatunk? Red Baron túra? Régen jártam velük, még a ZZR-es korszakban.
Az is lehet!

Én a Motostyling-tól rendeltem annak idején! Bár nem volt olcsó azt hiszem 45 pénz volt!
Hello!
Valakinek van ilyen műszerfal világítása?link
Érdekelne ha elérhető lenne.
Vagy leer a bodis rendszer
Nekem tetszik, csak szerintem a futóműve összeomlik a kanyarban!
Üres nitro palackod nincs véletlenül?
Vagy nem tudod honnan lehetne beszerezni!
A nitrosystem-nek hiába írok még csak nem is válaszolnak!
hello,mindjárt hívlak!
Szerintem van, reggel megnézem, hívj fel.
sziasztok!
busába keresek léptetővillát 5.-6. seb közé.
ha tud vki vmit írjon légyszi!
ja és ha netán valakinek kevés a lóerő a gépében,akkor van egy eladó NOS nitrórendszerem:-)!90000-ft
Itt Győrben ma esik az eső, úgyhogy jó hogy nem saját lábon ment a moci a szervizbe. Kár lett volna összekoszolni azért a 10 km-ért.
Szia Hollo !
Megkérdezhetem hova hordod szervizbe a busát ?
Hogy vagy megelégedve velük ?
Egyszer dumálhatnánk egyet szerintem nem lakunk messze egymástól.
Ha jól gondolom régebben még gurultunk is együtt egy vagy két alkalommal.
Én télen is ha van +10-12 fok meg száraz aszfalt már indítom is a gépet,most karácsony előtt is 60 majd másnap 100 km-t hajtottam,ha rossz az idő minden hétvégén 40-60 perc endurozás!
hello, honnan sikerült váltóvillát szerezni?
albi
Talaltam egy jo mocit neked..

Na ne röhögtess...
Annak idején -22-ben motoroztam, igaz akkor volt rekord hideg...
Az motoron még -10 fok!
Most azért elszégyelltem magam! A 10 km-re lévő szervizbe is a szerviz kis teherje viszi el a mocit holnap ! Nem vagyok méltó egy ZZR-re, puhány Busás vagyok !
Így van! A kemények így nyomják!
A mellékelt példán tisztán megfigyelhető!
Basszus akkor nekem ez volt a baj
jol van akkor en is 0.5 barral fogom nyomni