Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy 36korul nem hinnem
A mukodesi finomsagokra es zajokra alergias vagyok .. multkor mentem egy bandittal(1200). Hat az volt a legjobb amikor visszaultem az xx-re
Nem az ereje miatt, de semmi sem tetszett benne, igazabol csalodas volt
Hát a puding próbája az evés!
Próbáld ki és ha megfelel az igényeidnek akkor hajrá!

Én már ezerszer leírtam a véleményemet róla, mert sokan kérdezték, és talán még Kawabusa tud róla nyilatkozni nem elfogultan!
Mert amilyen cikkeket olvasok itt néha róla az már túl elfogult vélemény nyilvánítás, én ennél egy picit realistább vagyok!
Be szereltem ma, én is ugy láttam h nem kell olajozni uj korába , kb 2000 km után ugyis kiszedem hogy lássam mi van vele es puccolom
zorrroo
lehet hogy btibor is őskövület és sok lesz neki a fejlődés xx után..
(btibi )
En is jonak tartom ezert vettem masodszorra is egy busa es egy fazer utan.
En amugy sem kifogasolok semmit sem. Csak kivancsi vagyok
Ha tetszik az lesz a kovetkezo
Nem hiszem, hogy kifogásolható gép lenne!
Az XX-hez meg nem lehet hasonlítani mert az egy "őskövület"ehhez képest!
Van köztük 10 év motor fejlődés!
Jahhh.... vezettem XX-et, mielőtt megkérdeznéd (jó motornak tartom)!
Én is 1500 km enként pucolom, olajozom! De az újat csak simán be dobom mert az meg van olajozva gyárilag!
szia

lehet többen megköveznek de amikor én vettem úgy raktam be ahogy van. de én max 2 e km-ként pucováltam így eseélye sem volt bármi problémának adódni.
Nem kell be olajozni! az már gyárilag be van! Nyugodtan rakd bele!
nah a zzrt meg átpasszolod ide

egy kék most eltűnt a hahuról..

azért egyet próbálok elötte, mert ha ne olyan finom szerkezet mint az xx nem veszek ..
hiába erősebb
Sziasztok, rendeltem K&N légszürőt motoromhoz, Új állapotában be kell fujni légszürő olajjal? Vagy csak siman be lehet rakni hejere,es majd csak tisztitas utan fujjak ra?
Elmegyek veled alkudni
a veremben van
Szép busa "Jó" áron mindig van!
Pedig van szep busa jo aron..
Most nincs olyan a kínálatban amire igent mondanék! Sajnos....
Ne izelj mar na..jossz egy colaval oszt kesz.
inkabb azt mond mikor veszel busaa
Láttam amit küldtél ezer hálám és köszönetem, de miért van az az érzésem hogy sokba fog ez nekem kerülni?

De már kitaláltam mit kapsz cserébe!
Most az IMOT-on fogom megvenni! Olyan Hayabusás dolgot kapsz ami szerintem Mo.-on egyetlen márkatársnak sincs! Na jó nekem van, de még a busa hiányzik hozzá...
Majd elkérem a címed privátban és elpostázom neked!
A jo lelked..az fog egyszer a sirba vinni
Nekem egyszer volt egy évig és a végén úgy nézett ki mint egy ezer éves bukósisak! Tele karccal egyszerűen nem lehetett vigyázni rá, minden nyomot hagyott rajta! Soha többet!
El is ajándékoztam a végén...
Köszi szépen! Akkor nem gondolkodok rajta tovább!
Nem menyus. Egy ismert szerviz
Menyus?
A fényesnél azért lényegesen kényesebb, főleg a mattfekete, Pl. nem szereti a zsíros újlenyomatokat, de le lehet takarítani róla...
Elképzelhető, hogy az sem mindegy milyen vizes ronggyal törlöd, mert szöszöli, de amint megszáradt, le lehet róla szárazzal törölni!
Bár 200 fölött nem szokott rajta maradni, se szösz, se por...!
Azt vedd amelyik tetszik, a szöszök és újlenyomatok csak adig zavarnak, míg fel nem húzod a fejedre és el nem fordítod a kulcsot...!
Helló!

Köszi szépen. Más azt mondta, hogy az se mindegy milyen ronggyal takarítja az ember, meg körmöddel meg tudod karcolni a fényezést. De akkor ez hülyeség gondolom. Kinéztem egy matt bukót, leejteni, hozzáütni nem szoktam semmihez. Takarítani meg úgy szoktam a régit is, hogy puha rongyot bevizezek, rajta hagyom pár percig, aztán egy húzásra lejön az összes bogár.
Szia!

Jó kérdés. Nekem az van, de mivel nincs fényesem, így nehéz összehasonlítani.
Az tény, hogy a felverődő kavicsoktól lepattanó festék helye eléggé látszik, de gondolom az a fényesen is, ha sötét a festék rajta. A kosz meg mindegyiken látszik szerintem.
Nem gondolnám, hogy sokkal kényesebb lenne mint a fényes.