Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pirosat rakott be de a vegen pink lett..a busalaci ha jon turara ott megnezheted
Tiltaskivetel zzr 1400 2012-ig..
Nekem kb 10 et cserelt a menyus..vagy csak olyan gyorsan jart a keze hogy annyinak tunt
Hejj! Mi ez?
Kibeleztél egy állólámpát!?
Természetesen
Sziasztok,

Busa vasarlas elott allok, 750-rol valtok erre.

Barmi jotanacs amire kulonosen figyelni kell vasarlas soran?

Elore is koszi,
Zsolt
30? és mind ki kell szedni és újra forrasztani?
komolyan rózsaszín? na neeee
Barbis?
Egyebkent a menyus is csepeli s ha vallalja megvarhato a dolog..ha megbeszelitek
milyen gumit veszel
Akkor azert lett az enyem rozsaszin
csepelsziget. köszi, de egyenlőre marad így. majd egy szép nyári motorozás utáni napon. egyébként nagyon hozzáértően kell nekifogni. olvastam itt, hogy valakinek elforgott a mutató tengelye, azt utána már elég bonyolult lett a dolog. egyenlőre gumik cseréje, a kitűzött feladat.
Kb 30 darab van benne
Merre laksz dj? Ha nem laksz tul messze szetszedjuk 15 perc max de a ledcsere az mar forrasztas vagy vmi olyasmi. Lattam a menyust parszor hogy csinalja nem egy nagy dolog de azt nem vallalnam. Gondolom ha van egy elektromuszeresz hqverod 10 perc alattegcsinalja a 4-5 led cserejet
jó neked. én is elnézegetnék akár napokig is egy hozzáértő tuningolgatót, szerelgetőt. rám is tudna ragadni még egy-két dolog.
(pl. ha szét merném szedni a műszerfalat tennék én is bele vmilyen más színű ledeket, vagy ilyesmi)
S ha valakit erdekel talaltam suzukihoz 401 tip. gyorsvalto eletronikat. Proptech féle..
Megint talaltam neked vmit hejj
ha esetleg valakit érdekelne
jo akkor fejezd bee
de azért szólj
De jó az ízlésed!
De fejezzük be, ez egy motoros fórum!
Ha tudsz akkor tenyleg vegyel olyat..sot ha tudsz meg egyet engem is erdekel bar en inkabb 300td-t vennek 93-95-ig..
Olyan már volt automatába! Örök élet meg egy nap! És ez nem vicc!
Kollégámnak is az van első tulajos, vaj bőrrel és az akkori létező összes extrával vette! Azt mondta az még túl fogja élni őt is! Old timer gyűjtők az apjával!
vagy skoda superb de csak 1.9 pdtdi 130 lovast 2003-2006ig
vegyél egy e300 szivodizel 91-94 es évjáratú mercit, 1 milliót tuti elmegy
Tudtam én, de a kocsikhoz nem értek! Több motorom volt mint kocsim! Hiába a kevés kilométer és évjárat, szar az egész!

Szerintem veszek még egy young timer Mercit és le van a gond! Azokba még nem csalódtam soha!