csepelsziget. köszi, de egyenlőre marad így. majd egy szép nyári motorozás utáni napon. egyébként nagyon hozzáértően kell nekifogni. olvastam itt, hogy valakinek elforgott a mutató tengelye, azt utána már elég bonyolult lett a dolog. egyenlőre gumik cseréje, a kitűzött feladat.
Merre laksz dj? Ha nem laksz tul messze szetszedjuk 15 perc max de a ledcsere az mar forrasztas vagy vmi olyasmi. Lattam a menyust parszor hogy csinalja nem egy nagy dolog de azt nem vallalnam. Gondolom ha van egy elektromuszeresz hqverod 10 perc alattegcsinalja a 4-5 led cserejet
jó neked. én is elnézegetnék akár napokig is egy hozzáértő tuningolgatót, szerelgetőt. rám is tudna ragadni még egy-két dolog.
(pl. ha szét merném szedni a műszerfalat tennék én is bele vmilyen más színű ledeket, vagy ilyesmi)
Olyan már volt automatába! Örök élet meg egy nap! És ez nem vicc!
Kollégámnak is az van első tulajos, vaj bőrrel és az akkori létező összes extrával vette! Azt mondta az még túl fogja élni őt is! Old timer gyűjtők az apjával!
Kibeleztél egy állólámpát!?
Busa vasarlas elott allok, 750-rol valtok erre.
Barmi jotanacs amire kulonosen figyelni kell vasarlas soran?
Elore is koszi,
Zsolt
milyen gumit veszel
(pl. ha szét merném szedni a műszerfalat tennék én is bele vmilyen más színű ledeket, vagy ilyesmi)
de azért szólj
De fejezzük be, ez egy motoros fórum!
Kollégámnak is az van első tulajos, vaj bőrrel és az akkori létező összes extrával vette! Azt mondta az még túl fogja élni őt is! Old timer gyűjtők az apjával!
Szerintem veszek még egy young timer Mercit és le van a gond! Azokba még nem csalódtam soha!