Hi!
Hát, hogy a K3-as elbírja-e, azt nem tudom, de a K8 utáni biztosan. Nekem is van egy bent, telefon töltésre is használom, plusz az akkura közvetlenül egy GPS tartó is rá van téve, szal még a GPS-t is bírja mellette, nem jelent gondot. Szerintem a K3-asnak is el kellene bírnia.
Üdv a Busásoknak! K3 as busámat extráznám fel egy szivargyújtó aljzattal navi illetve telefon töltés céljából. Kérdésem lenne elbir a fesz szabályzó ennyivel nagyobb terhelést? Köszi!
Koszonom de vmi stabilabbra gondoltam mint szinyo labtarto..lehet 100 felett szetesik
De rossz vagy
sose szabad menekulni rendorbacsik elol az nem jogkoveto magartas
Nincs kizárva, az időjárástól függ minden. Ha jó lesz ( eső nélkül ), akkor behajtom a kólát
Azért az ezres csak egy ezres meg hát -50kg az nem kevés.
Nagyobb kanyarsebesség, kisebb féktáv, könnyebb kezelhetőség meg hát a minusz sok kg...
A motorerő szinte ugyan az úgyhogy nem kizárt, hogy kívülről körberajzolnak az ezressel bennünket :-)
A hulye bolcselkedik a bolcs hulyeskedik..egyetertesz skizo testver
De ne adjad fel a remenyhal + utoljara
Felhivtam a hadnagyjozsit kunmadaron es megkertem a dobogo 2. Fokat foglalja le neked
az elso az mar foglalt
ilyen egy igazi barat
Hát, hogy a K3-as elbírja-e, azt nem tudom, de a K8 utáni biztosan. Nekem is van egy bent, telefon töltésre is használom, plusz az akkura közvetlenül egy GPS tartó is rá van téve, szal még a GPS-t is bírja mellette, nem jelent gondot. Szerintem a K3-asnak is el kellene bírnia.
De rossz vagy
sose szabad menekulni rendorbacsik elol az nem jogkoveto magartas
De szépek voltak azok a simson-os idők amikor még túl fiatal voltam és a rendőr kergetett!
de kelleni fog az meg neked mikor ujra simozol
Szerintem jó lesz!
valakinek számomra is eladó jobb első lábtartója van-e?
k8-hoz
de persze ez mind igaz amit mondtál
eső esetén következő szombat úgyhogy jössz és kész
persze ha anya elenged
Azért az ezres csak egy ezres meg hát -50kg az nem kevés.
Nagyobb kanyarsebesség, kisebb féktáv, könnyebb kezelhetőség meg hát a minusz sok kg...
A motorerő szinte ugyan az úgyhogy nem kizárt, hogy kívülről körberajzolnak az ezressel bennünket :-)