Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek az!?
Így jobban betapad télen!
azok bizony
javaslom az első gumiba rakjatok levegőt
Na és kik a kemények?
Akik még télen is motoroznak?
Igen! A kawasakisok!

A Mókus tegnap érkezett Mo.-ra Spanyolországból (!) és a franc tudja hova tart, de érdemes egy pillantást vetni a gumijára!
én meg 69000km-rel vettem az első tulajtól......
Aki mellesleg a legjobb barátom...azóta is
Olyannal szoktunk hazajárni!
A barátomnak olyan van és nagyon szereti, igaz Ő az első tulajdonosa!
egy mk3 Mondeo 2.5 v6 után vettem egy 307 1.6hdi és óriási a boldogság 3.éve
Danke schon sir
szép túra
Az az igazság, hogy azok amik szép állapotban vannak azoknak elkérik az árát itt is, mivel nemzeti kincsnek számítanak!
De a mobile.de-nél jobb az AutoScout24! Ott is lehet jót találni, csak nem olyan híres.
Cookie..de csak vicc volt
Na szoval oregem, nezzel vmi jo kis mercit kint magadnak. Kb 20 evesnel ne legyen fiatalabb de persze rozsdamentes
dragak kint azok? Haztol nem tudsz venni? Gondolom a mobilet minden kereskedo figyeli ugyhogy onnan nehez jo vetelt talalni
Mi van letiltva?
Zorro nem lehet h a kukik vannak nalad letiltva
Garazsbaaan
a gabi helyett akkor en megyek lehet hogy akkor sikerul 10 alá bemennem
A francba! Igen, itt korlátozzák a youtube-ot, ha szerzői jog alatt védett zenét raktál alá! Sajnos felismeri és nem engedi lejátszani!
Igen van, ezek szerint német honba más zenéket korlátoznak ! Pedig jó !
Francba nem tudom megnézni!
Zene van alatta?
Hali ! Már nem tudom kinek ígértem a videót a PAG-i nyári túráról.
Nem egy száguldós, "csak" túrázás ! Másnap a Karlobagi út, na ott még a fék is elpuhult !
http://youtu.be/kET3psqP7co
Na akkor nekünk esélyünk sincs, ha Gabinak szponzora is van.....! (Egyébként sem sok esélyünk volt! ) Mi meg saját magunknak garázs tuningolunk.....!

Remélem azért megtudom majd nézni egyszer, kétszer a Gabit!
Nekem nagy valószínűséggel van cserepilótám aki végig nyomja a versenyt helyettem! Ha nem fogok ráérni!
Szia

Elso szerias vagy 2.?
A legfontosabb trivialis szempont hogy ismerd a motor eloeletet es nyomonkovetheto legyen a szervizhattere. Ilyen pl a tornyi busaja. De ha teheted vigyel magaddal hozzaertot vagy vidd el olyan szervizbe ahol lattak mar busat.
Volt visszahivas mindket szeriaban de azokat nyilvan vetel utan ugyis megnezed.
Szerintem alapvetoen ugyanolyan mint barmely mas motor az eloelete meghatarozza a jovojet
( ez azert szep zaromondat volt )
Nagykáta környékén mondanak valahol jó pacallelő helyet.
Esetleg tudsz róla valami infót?
Irigylem a motorod
Nem rózsaszín! De nagyon jól néz ki!
Ok akkor jol van
Minek az?
Így is olyan erős...