Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tündér vagy, de levomondok róla a rendszám viszont ismerős ismerős.
Zorronak?
Aaaa elpuhult a kawasakin
azon semmi kihivas nincs
na majd, amikor egyszer hayabusája lesz
Hmmm... motor!?
Az veszélyes üzem!
Múltkor voltam egy ilyen nemzeti dohányboltban, mondom kérek egy rágót, mire a csaj azt nem lehet mert nincs rá engedélyük, hogy árulják! Mondom, micsoda?
Minden b@szott termékre kell engedély? Hát milyen veszélyes lehet rágót árulni!? Te Jó Isten....
A másik ruhámban.És Te?Mikor veszel végre motort?
zozzo szemüveg az öreg kanmajomnak
Annyira nem,hogy a végén már magamnak intettem a tükörben hogy ne érezzem egyedül magam.
zozzo, a HP nagyon egészséges.
az autómaták?...... nálunk, hát még nem nagyon van. finoman mondva.
Nahát hol hagytad a púpod!?

Hát egy két HP- rám is férne!

Kérdésedre a válasz: drága kormányunk ugyebár lemásolta a nyugati mintát és egységesítette a cigaretta eladásokat! Finoman mondva...

Természetesen azt elfelejtették megemlíteni, hogy itt minden sarkon van cigaretta automata (berakod a csipes személyidet vagy bankártyádat, hogy biztos elmúltál 18 és utána úgy fizetsz ahogy akarsz ) és a benzinkutakon is meghagyták a forgalmazást!
ez igen. nem kellett sokat pacsizni a levegőbe, ugye?
bartokatosz. mi a helyzet?
Kicsit hideg volt,de mennem kellett még az idén
na itt vagyok. voltam erre-arra, volt 1-2 HP-is.
mehet a vérszívás.
Zorro, mi a ott a robogónál? téliesített fantaautómata?
A beleszaromság minta példája! Mennyi lett volna levinni a mélygarázsba...
hát bazze komoly motortulaj
Lesétáltam a tóhoz 10 perce, és észre vettem a szomszéd Sr-jét, szerinted meddig gondolkozott a tulaj, hogy a helyes téli tárolásra kivegye-e az akksit!?
Nem..dehogy
Egy egyedi megjelenesu fantasztikus szinosszeallitasu kulonleges dainese ruha amit sajat ugyfeleinek keszit a gyar.
igy inkabb kuriozumnak neveznem
A ruhád alapján akkor te bohóc vagy!?
Nem a fekete ruhad a gonosz...teeee vagy azzzz
Nektek is Boldog Uj Evet es Sikerekben Gazdagot
Nézegettem a Mo.-i busákat egy hete és találtam egy gyöngyszemet! Alig használt 2002-es, sérülés mentes!
És hiányoznak róla a matricák!

Hát hogy meri így ezt kiírni valaki!?
BB. durva lesz a szimpla yoshi-val. teljesen reális benne a km. az a durva, ha ugyanezt 18 ezerrel veszi meg vki, azzal a beetetéssel, hogy csak ünnepnapokon volt használva, és akkor is csak nemdohányzó hölgy vezette, vagy ilyenek

mindenkinek jó szilveszterezést és boldog új évet kívánok. és sok-sok vidám és balesetmentes km-t.
persze, persze...

Ne felejtsd el, hogy a gonosz fekete ruhám plusz lóerő!