Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jánosokkkkkk
Ok !
A terv majus kozepen egyik szombat( eso eseten kovetkezo szombat)kozep- del magyarorszag normalis tempoju korbemotorozasa bp-i indulassal. Kb 9 ora a gyulekezo kezdete es 9.30 az indulas. Varhato erkezes bp-re kb 17 ora. Nyilvan aki messzirol jon borsod vagy gyor stb kornyeke annak nagyobb levegovetelu az ugy. De evente egyszer talan megoldhato.
pontos terv marciustol heti rendszeresseggel felirodik ide a forumra. Barki johet akinek nagymotorja van es tudja esszel kezelni hogy csapatban motorozik. Nyilvan lesz 1-2 elvetemult kawas is de azok az elso 1-2 km utan ugyis feladjak
Nem vagyok semmi jónak az elrontója. Benne vagyok. Mikor,és hova ?
Szia
mondjuk majusban a busaturan
Üdvözlök minden "sólyomidomárt " ! Kellemes pihenést a elkövetkező napokban is, találkozunk jövőre, útközben, valahol...
Szia
szerintem hivd fel egrust tatabanyan biztos tud segiteni mert o is cserelt farokidomot igaz nem a 2. Generacio segget rakta ra.
Szia
nagyon orulok neki ha jottok, remelem jo lesz ez is. Ahogy mondtam kutyat a nagy turazot szeretnem megkerni csinaljon nekunk egy szep utvonalat. Viszont ez sem lesz nektek kozelebb mint a balcsitura
de igazabol teljesen mindegy merre megyunk csak menjunk

A legolcsobbat vettem, erre volt keret
KawaBBusa:::
A Tavaszi turával kapcsolatosan,,mi is mennénk Borsodból.
Nézem az infokat.. Köszi.
Az olcsóbb k8- mind elfogyott a hahu-ról

Kawabusa mind felvásároltad?
Sziasztok!
Egy 2007-es Hayabusa megvétele előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni! Azt már rég eldöntöttem, ha Busát veszek akkor a faridomot lecserélem Busa K8-ra. Több 2008 előtti motoron láttam már a faridom cserét, gondolom valaki már itt is elkövette. Mit kell cserélni, alakítani? Idomot, lámpát, indexeket tudom. Segédvázat, üléseket, lábtartókat kell cserélni? Ha cserés a segédváz, akkor csak fel kell az újat csavarozni, vagy a felfogatását is módosítani kell? Kérem akinek van tapasztalata, az ossza meg velem!
békés boldog karácsonyt kívánok minden motorostársnak.
ma megmozgattam drága sólymom elgémberedett szárnyait is egy kicsit. de csak finoman, mert....
És Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet
Kellemes Ünnepeket Minden Kedved Hayabusásnak
Kellemes Ünnepeket Kívánok !
http://youtu.be/pqKb1OGpDjo
Békés Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Új Évet kívánok minden Motorostársamnak! Jó Egészséget és sok balesetmentes kilométert!
Ugyan múlt évből való, de azért jó hallgatni ilyesmit.

Ezzel kívánok mindenkinek Boldog Ünnepeket!

http://youtu.be/wPw-33zhJC4
Kellemes ünnepeket a fórum lakóknak!
Ja es gyari turaplexi is erdekel
Fiuk
valakinek sportlegszuro, gyertyak gyari ngk 8 db, factory line 10-40 8 liter.. ezekre lennek vevo
k8 busahoz