A terv majus kozepen egyik szombat( eso eseten kovetkezo szombat)kozep- del magyarorszag normalis tempoju korbemotorozasa bp-i indulassal. Kb 9 ora a gyulekezo kezdete es 9.30 az indulas. Varhato erkezes bp-re kb 17 ora. Nyilvan aki messzirol jon borsod vagy gyor stb kornyeke annak nagyobb levegovetelu az ugy. De evente egyszer talan megoldhato.
pontos terv marciustol heti rendszeresseggel felirodik ide a forumra. Barki johet akinek nagymotorja van es tudja esszel kezelni hogy csapatban motorozik. Nyilvan lesz 1-2 elvetemult kawas is de azok az elso 1-2 km utan ugyis feladjak
Szia
nagyon orulok neki ha jottok, remelem jo lesz ez is. Ahogy mondtam kutyat a nagy turazot szeretnem megkerni csinaljon nekunk egy szep utvonalat. Viszont ez sem lesz nektek kozelebb mint a balcsitura
de igazabol teljesen mindegy merre megyunk csak menjunk
Sziasztok!
Egy 2007-es Hayabusa megvétele előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni! Azt már rég eldöntöttem, ha Busát veszek akkor a faridomot lecserélem Busa K8-ra. Több 2008 előtti motoron láttam már a faridom cserét, gondolom valaki már itt is elkövette. Mit kell cserélni, alakítani? Idomot, lámpát, indexeket tudom. Segédvázat, üléseket, lábtartókat kell cserélni? Ha cserés a segédváz, akkor csak fel kell az újat csavarozni, vagy a felfogatását is módosítani kell? Kérem akinek van tapasztalata, az ossza meg velem!
pontos terv marciustol heti rendszeresseggel felirodik ide a forumra. Barki johet akinek nagymotorja van es tudja esszel kezelni hogy csapatban motorozik. Nyilvan lesz 1-2 elvetemult kawas is de azok az elso 1-2 km utan ugyis feladjak
mondjuk majusban a busaturan
szerintem hivd fel egrust tatabanyan biztos tud segiteni mert o is cserelt farokidomot igaz nem a 2. Generacio segget rakta ra.
nagyon orulok neki ha jottok, remelem jo lesz ez is. Ahogy mondtam kutyat a nagy turazot szeretnem megkerni csinaljon nekunk egy szep utvonalat. Viszont ez sem lesz nektek kozelebb mint a balcsitura
de igazabol teljesen mindegy merre megyunk csak menjunk
A legolcsobbat vettem, erre volt keret
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
A Tavaszi turával kapcsolatosan,,mi is mennénk Borsodból.
Nézem az infokat.. Köszi.
Kawabusa mind felvásároltad?
Egy 2007-es Hayabusa megvétele előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni! Azt már rég eldöntöttem, ha Busát veszek akkor a faridomot lecserélem Busa K8-ra. Több 2008 előtti motoron láttam már a faridom cserét, gondolom valaki már itt is elkövette. Mit kell cserélni, alakítani? Idomot, lámpát, indexeket tudom. Segédvázat, üléseket, lábtartókat kell cserélni? Ha cserés a segédváz, akkor csak fel kell az újat csavarozni, vagy a felfogatását is módosítani kell? Kérem akinek van tapasztalata, az ossza meg velem!
ma megmozgattam drága sólymom elgémberedett szárnyait is egy kicsit. de csak finoman, mert....
http://youtu.be/pqKb1OGpDjo
Ezzel kívánok mindenkinek Boldog Ünnepeket!
http://youtu.be/wPw-33zhJC4
valakinek sportlegszuro, gyertyak gyari ngk 8 db, factory line 10-40 8 liter.. ezekre lennek vevo
k8 busahoz