Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor stipi-stopi!
Majd kapsz érte egy maláj kurvát vagy valami ilyesmi!
mondtam minden ingyér márkatársnak
te is az vagy és reméljük eccer a jó útra visszatalálsz
ja a hátsó lámpa hell-dark smoke, a karok alu fényesek..persze ingyér
Utána néztem, jó bele! Mit kérsz érte!?
zzr-hez egy hátsó lámpám maradt meg egy fékkarom és talán egy kuplungkarom ami ebay-es cucc, majd lefotózom oszt eldöntöd.
a gyertya gyári busa, szerintem nem jó a zzrhez
ZZr-be jó?
Fiúk

Ha valakinek kell 1800 km-t futott gyári ngk CR9EIA-9 4 db gyertya ingyen megkaphatja a jövő héten pesten. Amikor megvettem minden cuccot a motorhoz szkeptikusan nem hittem a srácnak hogy kicserélte 48 e km-nél, de most hogy kiszedtem valóban újszerű volt benne. Úgyhogy azt szívesen odaadom ha eljön érte vki. bbala1@freemail.hu..
Azt a kurv@! Kedvencek temetője!

Ennél már csak Faterom jobb, gondolta ellenőrzi a fagyállót és amikor kinyitotta a motorháztetőt ráugrott egy macska! Azt mondta annyira megijedt majdnem berezzentett tőle!
De ki tudja mióta várta a macsek a szabadulást!
Bazzeg nem rakja fel
Rendben! Csak viccet félretéve, vannak emberek akikért kiállok!

Mi esett a kezedbe, a lámpája?
Szerintem nem a menyusbol csinaltam viccet, masreszt ha jol ismerem erti a viccet es nem sertodik meg
gondoltam egyet leszedem a fejidomot es az olembe pottyan vmi akkorat ugrottam vakker
Azt hiszem Menyusból nem kéne viccet csinálni!

Most ide nagyobb monológot írtam, de inkább kitöröltem...
Az biztos sokan a motor tudásának,
csak minimális részét használják.
Pl én is.
Üdv Kollega! Én ezt az idényt 600-as turán töltöttem /CBR 600 F2 100 LE/2 dolog jó benne,a vételára meg a fogyasztása,akárhogy küldtem 7-et nem evett meg,de azért jo pár lovacska hiányzik belőle,főleg kigyorsításokon hegynek felfelé,és a kanyarstabilitása is messze van a Busáétól,ugy hogy felfelé biztos lassabb mint a Sólyom ,de lefelé is mert nem olyan stabil,Nálam ugyanugy megette a hátsogumit 4500-nál,a láncot 12000-nél stb...Olcsóbb a fenntartása,de kevesebbet is nyujt...Békés Boldog Uj évet kívánok mindenkinek!
Asszem andrew kabai talan..
Najo de a menyus a garazsban csiszpapirral oldja meg (bocsmenyus)
Azert ha jobb a feke a busanak mar jobb a helyzet es a sulypont es maga a suly 60 kiloval tobb mint pl egy gixer 1000nek. Ha jol emlexem van fent a videok kozott egy busas kollega,most a neve nem ugrik be, aki a hungaroringen igen jot ment de a fektavon az ezresek altalaban kifekeztek. Hogy is hijjak
Idén a Mátrába motorozgattunk sokat! Néhányan 1000 res motorokkal jöttek és azt mondták, hogy a Busa csak az egyenesbe jó mert a ringen is utólsóként érnek be stb stb! Néhányan ismeritek Balázs Jani Barátomat aki megérkezett és én elmondtam neki, hogy a fiuk azt mndták a Busával nem lehet kanyarvadászni! Bizony el is mentek egy nagy körre és mikor vissza jöttek le ment a mosoly mert a régi k5 ös Busa csúnyán alázott! ;) Az oldsl idom a Busán elkopott a kanyarok miatt! Menyusnak láttam még ilyen kopást! Én azt mondom aki tud motorozni annak mindegy min ül !
Igen itt is a nagy része mind k8-as vagy K9-nek írja, de csak azért mert akkori forgalomba helyezés!
Itt pedig semmi értelmét nem látják az ilyen motoroknak, mert a hegyekben nem praktikus (inkább egy egyenes kormányúval csapat)!
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Neked is van vagy volt ilyen matricád?
Mivel az utobbi evekben alig vett valaki ujat ezert valogatni nem fogsz tudni. Ami pedig a 2008as dompinget illeti azok is kezdenek oregedni elhasznalodni. Raadasul egyre kevesebben adjak el akinek van s nyilvan a vevo is kevesebb erre a nagygepre. Mindenki legalabbis akinek van egy csepp esze vesz egy 600as turat es azzal csapat..
A spyke sose megy kukába! Kurva jó ruha!
Csak Mo.-i tartalék lesz! Új projekt van készülőben!
na azért vmi átalakulás jelei már mutatkoznak. piros spyke már kukában, talán eccer lesz már valami jó motor is.
Na a vérszívó brigád...
Én mindig nézem a kínálatot de itt híre-hamva sincs normális Busának, most mit csináljak...

Amúgy jön még kutyára kamion!