zzr-hez egy hátsó lámpám maradt meg egy fékkarom és talán egy kuplungkarom ami ebay-es cucc, majd lefotózom oszt eldöntöd.
a gyertya gyári busa, szerintem nem jó a zzrhez
Ha valakinek kell 1800 km-t futott gyári ngk CR9EIA-9 4 db gyertya ingyen megkaphatja a jövő héten pesten. Amikor megvettem minden cuccot a motorhoz szkeptikusan nem hittem a srácnak hogy kicserélte 48 e km-nél, de most hogy kiszedtem valóban újszerű volt benne. Úgyhogy azt szívesen odaadom ha eljön érte vki. bbala1@freemail.hu..
Ennél már csak Faterom jobb, gondolta ellenőrzi a fagyállót és amikor kinyitotta a motorháztetőt ráugrott egy macska! Azt mondta annyira megijedt majdnem berezzentett tőle!
De ki tudja mióta várta a macsek a szabadulást!
Szerintem nem a menyusbol csinaltam viccet, masreszt ha jol ismerem erti a viccet es nem sertodik meg
gondoltam egyet leszedem a fejidomot es az olembe pottyan vmi akkorat ugrottam vakker
Üdv Kollega! Én ezt az idényt 600-as turán töltöttem /CBR 600 F2 100 LE/2 dolog jó benne,a vételára meg a fogyasztása,akárhogy küldtem 7-et nem evett meg,de azért jo pár lovacska hiányzik belőle,főleg kigyorsításokon hegynek felfelé,és a kanyarstabilitása is messze van a Busáétól,ugy hogy felfelé biztos lassabb mint a Sólyom ,de lefelé is mert nem olyan stabil,Nálam ugyanugy megette a hátsogumit 4500-nál,a láncot 12000-nél stb...Olcsóbb a fenntartása,de kevesebbet is nyujt...Békés Boldog Uj évet kívánok mindenkinek!
Najo de a menyus a garazsban csiszpapirral oldja meg (bocsmenyus)
Azert ha jobb a feke a busanak mar jobb a helyzet es a sulypont es maga a suly 60 kiloval tobb mint pl egy gixer 1000nek. Ha jol emlexem van fent a videok kozott egy busas kollega,most a neve nem ugrik be, aki a hungaroringen igen jot ment de a fektavon az ezresek altalaban kifekeztek. Hogy is hijjak
Idén a Mátrába motorozgattunk sokat! Néhányan 1000 res motorokkal jöttek és azt mondták, hogy a Busa csak az egyenesbe jó mert a ringen is utólsóként érnek be stb stb! Néhányan ismeritek Balázs Jani Barátomat aki megérkezett és én elmondtam neki, hogy a fiuk azt mndták a Busával nem lehet kanyarvadászni! Bizony el is mentek egy nagy körre és mikor vissza jöttek le ment a mosoly mert a régi k5 ös Busa csúnyán alázott! ;) Az oldsl idom a Busán elkopott a kanyarok miatt! Menyusnak láttam még ilyen kopást! Én azt mondom aki tud motorozni annak mindegy min ül !
Igen itt is a nagy része mind k8-as vagy K9-nek írja, de csak azért mert akkori forgalomba helyezés!
Itt pedig semmi értelmét nem látják az ilyen motoroknak, mert a hegyekben nem praktikus (inkább egy egyenes kormányúval csapat)!
Mivel az utobbi evekben alig vett valaki ujat ezert valogatni nem fogsz tudni. Ami pedig a 2008as dompinget illeti azok is kezdenek oregedni elhasznalodni. Raadasul egyre kevesebben adjak el akinek van s nyilvan a vevo is kevesebb erre a nagygepre. Mindenki legalabbis akinek van egy csepp esze vesz egy 600as turat es azzal csapat..
Majd kapsz érte egy maláj kurvát vagy valami ilyesmi!