Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, van egy Gear2dash tiltáskiiktatóm, ha valakit érdekel olcsón megszámítom. :)
Koszonom.igen a kek arany kerekekkel. Igazabol erdekes szinosszeallitas. Zx12 ben volt a fekete arany kerekkel az tetszett
Gratula a motorhoz, ha jól látom ez egy 08-as modell?
2010-ben azt hiszem 20 jelentkező volt, és abból 1 ment el!
De Ők felejthetetlen élményekről meséltek és hogy milyen volt 100-150 Hayabusával együtt motorozni!

De figyelemmel fogom kísérni a honlapukat és ha már ki van írva akkor jelzem!
Igyekszem, idén sajna nem tudtam egyikre sem menni, mert a meló közbeszólt. Ha szabad leszek, akkor biztosan megyek!
Koszonom bizom benne hogy igy lesz
remelem a turara te is josssz es masok is
Gratula! Sok balesetmentes km-t hozzá!
Kicsit gatyaba kell razni nem veszes egyebkent
koszonom
most te jossz
Most már elhiszem a tanakodást...

De gratulálok!
Koszonom
akkor majd kunmadaron kerek 1 masodperc elonyt
Gratulálok Bazsi! Örülök, hogy összehoztad!
Elol hatul 1-1 cm..
Nissan vanette cargo..
Szia, milyen típus az autó, amiben csüccsen a vas?
1 foto csinaltam semmi extra csak egy busa szepseg
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Szerintem is lennénk még jópáran akik mennének szívesen a nemzetközi találkozóra, szal Zorro, légyszi küld majd az infókat, minél előbb, hogy fel tudjunk készülni rá és ott tudjunk lenni!
ZORRO:::
Nemzetközi Hayabusa találkozó minket is érdekelne,lennénk itt Borsodban -(Ózd-Barcika)- 1 páran akik elmennénk mocival.
Persze minél többen lennénk annál jobb lenne.
Most ertunk haza azert volt egy kis tanakodas de vegul megegyeztunk es hurra pesten vagyunk
Aztán ha sikerül a dolog akkor fotokkal kell alátámasztanod!
Hajrá!
Mas orszag mas mentalitas
vazzeg mindjart odaerunk pecsre
Én nyáron láttam egy itteni kereskedésben egy cbr 1000 Repsol fényezéssel nem volt 3000!
Nézem miért annyi?
Több mint 100e volt benne! De úgy nézett ki mint amibe nincs 5000!
Multkor neztem a mobilen egy k8at 100 e km korul arultak 10%al olcsobban mint a tobbi. Kb 1 hetig volt fent