Azt nem nagyon tudom elhinni max. itt kinn! Csak azért veszik meg hogy megmutassák a szomszédnak hogy nekik van!
Itt a mélygarázsban mellettem áll egy gsx-r 1000 (2012), a faszi egyszer vitte ki a szezonban fél órára! De nagyjából ugyan ez a helyzet az egy éves kabrió M3 BMW-jével is! Nem igazán értem...
Viszont nem ritka az olyan K1200s amiben 100-150 ezer km van 6-7 év alatt! És úgy árulják vezetett szervizkönyvvel! Hát istenem szeretett túrázni a tulaj...
Valoszinu azert tartja az arat mert egyre kevesebb hasznalt lesz. De a vevok szama is csokken szerintem .
de tenyleg erdekes hogy most hogy kerestem mindegyikben 10 e km korul volt. 1-2-ben volt 30-50 e km
Tudod csak azért lett ZZR mert nem kaptam busát, és nem volt más alternatíva! Még gondolkodtam a K1200s-en (k1300s nagyon drága), de egy kicsit fázom a BMW-től!
Most is nézegetem őket, talán cserélnék, de egyszerűen nincs normális! Ami meg van az K8 és három gurtni körül! De szerintem ennyit nem szabad egy 7 éves motorért adni!
Par cm3vel.. ugysem birod ki hogy ne busad legyen tudom en probaltam de amit ad a busa azt semmilyen mas motor a vilagon nem tudja
ugyhogy valtsd vissza a sorosuvegeidet es vegyel egy busat
Nem találtam neked rendszert!
Amúgy van itt zzr 1400 fórum, de annál jelentősebb a Hayabusa club! https://www.youtube.com/watch?...
(vissza menőleg ott vannak a találkozók)
Én kérdeztem, hogy van-e kedve valakinek eljönni a találkozójukra 2013-ban, de senki nem harapott rá! Pedig volt egy próbálkozás 2009 vagy 2010- ben egy seregnyien jelentkeztek, hogy mennének és persze a végén csak Robotosék képviselték hazánkat! Utólag is Respect!
mindegy is ne menjunk bele, csak az ember vére forr a sok 100 milliós házvételtől stb stb
na szóval találtál nekem occson rendszert egyébként olyan helyekre gondoltam mint itthon a batszimotor, vagy kint van sportmotor fórum?
Az usa rankkoppintott..ott fent senki sem szeret sem afat sem semmit fizetni..sot ha a nullas fizetos lesz a politikusok megszavaztak maguknak hogy ok ingyenesen hasznaljak
Itt a mélygarázsban mellettem áll egy gsx-r 1000 (2012), a faszi egyszer vitte ki a szezonban fél órára! De nagyjából ugyan ez a helyzet az egy éves kabrió M3 BMW-jével is! Nem igazán értem...
Viszont nem ritka az olyan K1200s amiben 100-150 ezer km van 6-7 év alatt! És úgy árulják vezetett szervizkönyvvel! Hát istenem szeretett túrázni a tulaj...
Pl:
http://suchen.mobile.de/motorr...